Šta je novo?

DiVX Player za slabe kompjutere

• Začetnik teme Začetnik teme apolon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

apolon

Čuven
Učlanjen(a)
04.03.2003
Poena
619
Odmah da kazem da se ne radi o programu koji se aktivira iz DOS-a, (Quick View Pro) vec Player-u koji radi iz Windows-a. Ovaj Player je uspeo da pokrene film koji nisam uspeo da odgledam ni sa jednim drugim Player-om, a verujete mi, probao sam mnoge. Pokrenu sam film, bez problema i zastajkivanja na komjuteru koji radi na 333 MHz, a OS je WIN 98 SE (ne kazem da, mozda, ne postoji i drugi nacin sa ovakvom masionom , ali nijedan drugi Player nije hteo da potera film kod mene). Radi se o programu velicine 650 k, koji pri tome ima veliki broj funkcija, opcija, pa i srpski jezik, i sto je najvazinije: besplatan je.
Za program sam cuo od Crnija, pa ako kojim slucajem procita ovo, hvala mu puno. 😀
Evo link-a: http://viplay.cs-wuzz.com/downloads/viplay205.exe

Crnija?! Aman!

brzi je napisao(la):
😱
Jaoj !
Nego, ne razumem zasto si uopste imao problema (pod uslovom da je u pitanju Intel/333) s obzirom da kod ortaka na Cely/300 sa TNT2/16 svi divx-i rade bez problema.
Inace, sto se hardverske zahtevnosti tice BSPlayer je jedan od ubedljivo najboljih (pored MicroDVD-a), a za njim idu RadLight i ViPlay koji su tu negde.

apolon je napisao(la):
Ovaj Player je uspeo da pokrene film koji nisam uspeo da odgledam ni sa jednim drugim Player-om ...
mozda, ne postoji i drugi nacin sa ovakvom masionom , ali nijedan drugi Player nije hteo da potera film kod mene).
Mislis, samo taj jedan odredjeni film? Ja imam Cely-a 333 i XP i sve je ok...sve sa vecinom playera, ali zaista sve sa Crystal Playerom. Nema tu nekog velikog ogranicenja, sto se tice neophodnih resursa... stvar je kako odredjeni playeri manipulisu bufferom i ostalim zezalicama oko memorije.

Procesor je AMD K6-2 na 333 MHz, a graficka je S3 sa 8 MB. BSPlayer, RadLight i Crystal Player i ostali jednostavno nisu hteli.

Nazad
Vrh Dno