PJ je napisao(la):Vec me je nekoliko ljudi pitalo za ovo i danas mi rekose da je bilo nesto o tome u poalrotoru. Radi iz Dosa i kao pusta filmove bez problema...
Ja se secam da sam pre nesto citao o tome, ali...
Uh, i meni to treba...Alexandar je napisao(la):Ima li neko krek za poslednju verziju ovog programa?
Radi i bez crack-a . Moze da se nadje 2.47 ali ne podrzava sve titloveAlexandar je napisao(la):Ima li neko krek za poslednju verziju ovog programa?
dedamrsoje je napisao(la):Radi i bez crack-a . Moze da se nadje 2.47 ali ne podrzava sve titlove
Ma znam da moze da radi bez crack-a, ali me nervira ona poruka o neregistrovanoj verziji koju stalno izbacuje :rocket:dedamrsoje je napisao(la):Radi i bez crack-a . Moze da se nadje 2.47 ali ne podrzava sve titlove
kazu ljudi da uglavnom dobro radi na amd k6 266bness je napisao(la):Stvarno, sa da li ne neko promao na losijoj masini od PII 300? Mislim da li je neko probao na PI? Mislim, stvarno bi bilo interesantno ako bi neko probao.
ne radi jer je ono neka shareware verzija cisto da probas,pa ako ti se svidi da narucis regularnu verzijuCrni je napisao(la):Meni ovaj ne radi (mozda zato sto sam skinuo player sa njegovog sajta) 🙁
Jel neko uspeo da registruje verziju 2.50 ?
Mozda zbog XPaJOBAH je napisao(la):Meni nesto ne radi na P4 [email protected] Radeon 8500 BBA...
i po izlasku iz programa mi je zabrljao grafiku u XPu... morao sam da restartujem masinu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari