Šta je novo?

DivX nesto ne radi..

• Začetnik teme Začetnik teme LuxoR
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

LuxoR

Čuven
Učlanjen(a)
20.01.2002
Poena
619
Imam Cel2 750MHz, GF4 MX 440, 3x128 rama, instalirao sam win 2k i stavio detonatore 40.72 i divX mi secka, instaliram kodek sa lorda i radi lepo lord, mozda jos koji film, ali svi ostali podjeb...
Instaliram "stare" drajvere (sa njegovog CD-a) i sada kao lepo sve radi, ali jedan film "James Bond - Tommorow never dies" ne da secka nego se gubi samo tako... pustim ga u plejeru "playa" (predhodnik "alpha") i u njemu radi OK, ali tu ne postoje subtitles...
Slicna stvar mi se dogadja i kod komsije, koji ima winXP, GF4 MX 420, 256 DDR, P4 1.7, njemu vec nije problem seckanje, nego film ide "sporo" zvuk ode i po minut unapred, a film je kao slow-motion...
probali smo da uninstaliramo sve moguce sto ima veze sa kodekom, pa instalirali opet sa raznih filmova i opet isto: kodek sa Lorda sa njim lepo radi lord i jos po koji, ali masa drugih nece...

H E L P !!!

CPU quality settings?

a to je????

mislim cemu sluzi?
skinucu to uskoro (da dokupim @world-a malo...) nego mene interesuje u cemu je problem...

SnakeEyes je napisao(la):

Zasto dosta ljudi forsira taj ffdshow? meni ni jedan drugi filter nije pravio vise problema od doticnog. Ne samo na mojoj masini. Da li ja uvek naletim na neku %#&/(!"£€ verziju ili sta? Uglavnom, ne mogu ni jedan xvid film da gledam s njim.. slika je konstantno zelena, malo se popravi pa se razmaze...

Nazad
Vrh Dno