Šta je novo?

DivX na monitor i TV?

ivanex

Čuven
Učlanjen(a)
01.03.2003
Poena
601
Da li je moguce gledati DivX i na monitoru i na TV-u u isto vreme?
Kada pokrenem DivX u prozoru (ili fullscreen-u, svejedno), slika sa subtitle-om ide samo na monitoru (primary device), dok je na TV-u samo subtitle, dok je resto prozora (ekrana u fullscreenu) blanko.
E, sada ovo sam resavao tako sto namestim TV na primary dok gledam filmic, da li to moze kulturnije?

p.s. mx440 na clone, divx5.04, ffdshow... i da zanimljivo je da kada koristim RadLight i minimizujem video prozor, a zatim ga povratim, slika u prozoru se na par sekundi pojavi cak i na TV-u... (ovo nije slucaj sa bsplay ili windows media player)

Kod mene je to normalno stanje :) sa nekada dosta skupom a danas zastarelom nekoliko generacija Asus RIVA 128 ZXTV sa 8 MB

Pitam se kako je moguce gledati DivX film na TV-u a raditi nesto drugo za to vreme na monitoru?

Ne znam koju karticu imas ali obicno za Nvidia kartice treba onaj TV Tool za kvalitetno gledanje na TV-u preko video izlaza.

>> Pitam se kako je moguce gledati DivX film na TV-u a raditi nesto drugo za to vreme na monitoru?

Display properties->Settings, pa Extend my desktop to this device (TV), i Make this device primary -> startujes divx player i zoomiras... DivX na TV-u, a monitor ostaje slobodan za rad...

Nazad
Vrh Dno