Šta je novo?

DivX klubovi u blokovima?

bibby

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2000
Poena
680
Da pitam komsije da li u blokovima [45,44,70 i u svim 60-im] ima nekih klubova koji iznajmljuju DivX filmove, gde se nalaze, itd.

Imas u bloku 62, J. Gagarina 94 video klub "Piccolo".

Hvala komsija, da nemas tel. tog kluba, kakav je izbor filmova itd.

Ajde ljudi pa ima li valjda neki klub u 44 i 70 bloku?

E sad i ja se (za koji mesec ako bog da da polozim prijemni) doseljavam u BG tacnije Novi Beograd, Omladinskih Brigada tamo preko puta Opstine Novi Beograd pa me zanima sta u tom kraju ima od CD klubova i igraonica koje vrede!

Bokte, nestade moj CD klub Preciz, koji je radio 100 godina. Celo to vreme je chitava porodica zivela od CD-ova.:(

notax je napisao(la):
Bokte, nestade moj CD klub Preciz, koji je radio 100 godina. Celo to vreme je chitava porodica zivela od CD-ova.:(

Onog nadrkanog smrada je trebalo odavno zatvoriti. Nisam nigde sreo nekog tako neljubaznog prema musterijama, ko da on meni placa, a ne ja njemu. :mad:

Aca je napisao(la):
Onog nadrkanog smrada je trebalo odavno zatvoriti. Nisam nigde sreo nekog tako neljubaznog prema musterijama, ko da on meni placa, a ne ja njemu. :mad:

Ja ih malo bolje poznajem. Nisu oni toliko losi, samo sto im ponasanje ponekad zavisi od dana do dana. Uglavnom su bili OK.

Nazad
Vrh Dno