Šta je novo?

DivX audio problem

• Začetnik teme Začetnik teme pesnik
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pesnik

Čuven
Učlanjen(a)
27.02.2003
Poena
605
Na pojedinim filmovima (uglavnom su kompresovani sa 5.1 zvukom) se uopste ne cuje ton. Nekoliko puta sam brisao i ponovo instalirao drajvere pocev od 3.1 do 5.2 +Xvid + ffdshow... I nikako da dobijem zvuk.
Da li neko zna kako da resim ovo?

pesnik je napisao(la):
Na pojedinim filmovima (uglavnom su kompresovani sa 5.1 zvukom) se uopste ne cuje ton. Nekoliko puta sam brisao i ponovo instalirao drajvere pocev od 3.1 do 5.2 +Xvid + ffdshow... I nikako da dobijem zvuk.
Da li neko zna kako da resim ovo?
Potrazi AC3 kodek, pa ga instaliraj...

Re: Re: DivX audio problem

Crni je napisao(la):
Potrazi AC3 kodek, pa ga instaliraj...

Da li je taj AC3 codec potreban i za BSplayer ?. On ima nesto u vezi 5.1 u svojim podesavanjima. Mislim ja nemam ovaj codec a dosada sam uvek uspevao da cujem zvuk sa svakog divx filma. Druga je stvar da li i kako je uradjen zvuk, tj. u mnogim filmovima je suvise tih.

Re: Re: Re: DivX audio problem

Borko je napisao(la):
Da li je taj AC3 codec potreban i za BSplayer ?. On ima nesto u vezi 5.1 u svojim podesavanjima. Mislim ja nemam ovaj codec a dosada sam uvek uspevao da cujem zvuk sa svakog divx filma. Druga je stvar da li i kako je uradjen zvuk, tj. u mnogim filmovima je suvise tih.
Skini Free programcic GSpot sa http://www.headbands.com/gspot, pa pogledaj u njemu koji su ti potrebni kodeci za dati film, pa ako ti trazi AC3 potrazi ga, pa skini. Inace podesavanja u BSP-u za 5.1 ti nista ne znace ako nemas podrsku za isti kroz odgovarajuci kodek 🙂

Nazad
Vrh Dno