Šta je novo?

Divx 5 download FULL

Igor

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
620
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel 12900K & SILENT LOOP 2
Matična ploča
ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO
RAM
KINGSTON DIMM DDR5 64GB 5600MHz Fury Beast
Storage
SAMSUNG MZ-V8P1T0BW 980 PRO 1TB M.2
PSU
Seasonic PRIME TX-1000, 1000W
Kućište
Corsair Carbide 600C
Monitor
Dell U4021QW
Miš & tastatura
REALFORCE R2 & Logitech MX Master 3S
Mobilni telefon
iPhone 15 PRO MAX
Pristup internetu
  1. Optički internet
Pozdrav

izvinjavam se zbog novog posta, ali onaj stari o DivX-u 5 je pretrpan svim i svacim...

Znaci svi zainteresovani za DIV X 5 mogu da ga skinu sa:

http://www.skolasux.com/DivXPro5Bundle.exe

Serijski broj je RZFRF-K2643-8VB57-6ABQA.

Igor
P.S.
BIG, BIG thanks to Mr. HB aka ManUtd
(BIGGEST CARDER IS BACK) :D :D :D

Evo ga i broj koji je potreban da bi se codec aktivirao :D

AAE2-5AFB-81C1-49D4-D0A6

Jesam li ja lud, glup ili nešto treće... Gde se i kako unosi serijski broj i aktivacija... Nigde me ne pita i nigde nisam video(ili nisam dovoljno gledao)

kad probas da zapakujes nesto u divx on ce ti izbaciti neki shit i uglavnom tu imas da kliknes na register

Feck... znao sam da je nešto jednostavno... A ja ko ****** skidam zilion i četiri puta neke verzije...
Hvala...

Jos kad bi ovo radilo..........

HB, dobio si packe za ovo :)

Pozdrav!

****** :( Izgleda da se aktivacioni broj pravi po odredjenom setovanju masine, tj. po hardveru koji je u njoj ili ko zna vec po cemu, ali nema problema...

Kada codec zatrazi aktivaciju, unesite serial, kliknite na WEB i upisite bilo koje podatke na web stranici koja se pojavi i bez problema cete dobiti nov aktivacioni broj koji ce vam raditi...

Igor

Ma radi sve :D

Samo prati upustva i nebrini....

Igor

P.S.
Codec je odlican, posebno ona prihovizuelna poboljsanja...

i ja tvrdim da ne radi!!! :confused:
imam 2 download-ovana pro kodeka (drugi ej sa linka koji je ostavljen u ovom postu) i kada pokusam da ih registrujem izbaci mi da je invalid activation code...

Iako vam sve pise u prethodnim postovima, ponovicu sta i kako...

Znaci instalirajte fajl sa ovoga linka

Posle instalacije probajte da nesto kompresujete uz pomoc DIV X 5 codec-a (uz pomoc Flaska, DVD2AVI-ja i slicno). Pre nego sto kompresovanje pocne pojavice se prozor za registraciju. Odlucite se da registrujete codec i unesite serijal:

RZFRF-K2643-8VB57-6ABQA

Kada ga unesete, dugme WEB ce biti odblokirano (do tada nije bilo moguce kliknuti na njega). Ako niste povezani na internet ucinite to i kliknite. Docekace vas strana gde morate uneti odredjene podatke (ime, prezime, lokacija). Unesite bilo sta i nastavite dalje. Kada ste to uradili na novoj stranici ce vam se pojaviti ACTIVATION CODE za DIV X (za svaki racunar ovaj kod je razlicit, nazalost za sada se ne zna na koji nacin se generise), unesite ga i to bi bilo to. Ako ste sve uradili kako valja kompresovanje bi trebalo da pocne.

Igor

Igor je napisao(la):
Iako vam sve pise u prethodnim postovima, ponovicu sta i kako...

Znaci instalirajte fajl sa ovoga linka

Posle instalacije probajte da nesto kompresujete uz pomoc DIV X 5 codec-a (uz pomoc Flaska, DVD2AVI-ja i slicno). Pre nego sto kompresovanje pocne pojavice se prozor za registraciju. Odlucite se da registrujete codec i unesite serijal:

RZFRF-K2643-8VB57-6ABQA

Kada ga unesete, dugme WEB ce biti odblokirano (do tada nije bilo moguce kliknuti na njega). Ako niste povezani na internet ucinite to i kliknite. Docekace vas strana gde morate uneti odredjene podatke (ime, prezime, lokacija). Unesite bilo sta i nastavite dalje. Kada ste to uradili na novoj stranici ce vam se pojaviti ACTIVATION CODE za DIV X (za svaki racunar ovaj kod je razlicit, nazalost za sada se ne zna na koji nacin se generise), unesite ga i to bi bilo to. Ako ste sve uradili kako valja kompresovanje bi trebalo da pocne.

Igor

Ma sve je to ok samo sto meni recimo kaze da je vec prijavljen tj. registrovan user sa ovim serijskim brojem

izgleda da vise ne moze....*** sve sto je lepo kratko traje :)

djavo ce ga znati - ako si ti sa tim key-em aktivirao kodek i mi bi trebali to isto da uradimo bez problema, nema nikakve veze to sto se generise na stranici navodno taj drugi key...

pada mi na pamet jedna sumanuta ideja... i prosto ne mogu da verujem da su to uradili!!!!

zamislite sledece:

da taj generisani key zavisi ne samo od broja koji mu se ubaci na stranicu da bi se generisao vec i od VREMENA!!!!!

ubace ljudi neki algoritam u sam program i na tu veb stranicu - ti imas key - neko ga aktivira - sazna preko weba i on je aktivan samo par sati u vremenu od recimo 16h-18h vec u nekom drugom terminu on je drugaciji - u toj mojoj "teoriji" se javlja jedan problem - sta ako covek ne registruje svoj program generisanim key-em za odredjeno vreme a noramlno je kupio program :confused:

Ne pricaj da si i ti gledo film "Teorija zavere" :D

D-KEE je napisao(la):
djavo ce ga znati - ako si ti sa tim key-em aktivirao kodek i mi bi trebali to isto da uradimo bez problema, nema nikakve veze to sto se generise na stranici navodno taj drugi key...

pada mi na pamet jedna sumanuta ideja... i prosto ne mogu da verujem da su to uradili!!!!

zamislite sledece:

da taj generisani key zavisi ne samo od broja koji mu se ubaci na stranicu da bi se generisao vec i od VREMENA!!!!!

ubace ljudi neki algoritam u sam program i na tu veb stranicu - ti imas key - neko ga aktivira - sazna preko weba i on je aktivan samo par sati u vremenu od recimo 16h-18h vec u nekom drugom terminu on je drugaciji - u toj mojoj "teoriji" se javlja jedan problem - sta ako covek ne registruje svoj program generisanim key-em za odredjeno vreme a noramlno je kupio program :confused:

des d-kee

Sacu da probam da ti pojasnim mehanizam registracije ;]

Kad se kupuje program preko neta imash da birash za single licencu ili licencu za vishe ljudi(4 i 6 zavisno od cene)
Kad lepo platish oni ti daju tvoj unikatni REGistracioni broj koji samo sluci kao dokaz da si ti platio program i koji ti daje mogucnost za pravu registraciju koja se vrshi direktno dok si na netu (znaci ovo nije klasicna registracija sa brojem ko za ostale prog)
Znaci sad ti ukucavash tvoj registracioni broj i klikcesh dok si na netu da se registrujesh , e sad evo ti je caka :)
Posto si ukucao reg broj da bi ti bila data mogucnost da odesh na net , oni tacno znaju po tvom broju kad si placao dal je licenca za jednog ili za vishe korisnika ,i ako je za jednog a ti si se sam vec registrovao ona vishe ne vazi tj. nemoze neko drugi da registruje program preko tog registracionog broja.

Stvar je vrlo prosta i vec je koriste razni programi ko hardware monitor pro 4 itd.

E u ovom slucaju je HB kupio licencu za vishe ljudi i oni prvi koji su stigli da je ispucaju imali su srece ;]]

Ostali nek pricekaju krek koji bi trebao da izadje uskoro(valjda)

:)

Preeky je napisao(la):
...Kad se kupuje program preko neta imash da birash za single licencu ili licencu za vishe ljudi(4 i 6 zavisno od cene)
Kad lepo platish oni ti daju tvoj unikatni REGistracioni broj koji samo sluci kao dokaz da si ti platio program i koji ti daje mogucnost za pravu registraciju koja se vrshi direktno dok si na netu (znaci ovo nije klasicna registracija sa brojem ko za ostale prog)
Znaci sad ti ukucavash tvoj registracioni broj i klikcesh dok si na netu da se registrujesh , e sad evo ti je caka :)
Posto si ukucao reg broj da bi ti bila data mogucnost da odesh na net , oni tacno znaju po tvom broju kad si placao dal je licenca za jednog ili za vishe korisnika ,i ako je za jednog a ti si se sam vec registrovao ona vishe ne vazi tj. nemoze neko drugi da registruje program preko tog registracionog broja.
...

imas i opciju da ako nemas pristup netu odstampas link pa odes na drugi komp preko kojeg odes na taj link i dobijes onaj drugi broj!!! automatski to iskljucuje mogucnost unikatnog broja (u zavisnosti od racunara). zato ako je vec neki broj dobijen kako moj racunar zna da on nije vise regularan???
pretpostavimo da moj racunar nema pristup internetu - ti si kupio licencu za nekoliko ljudi, ja kao ukucam taj broj kod sebe i on nece da radi. odkud moj racunar zna da je ta licenca vec istrosena??

D-KEE je napisao(la):
imas i opciju da ako nemas pristup netu odstampas link pa odes na drugi komp preko kojeg odes na taj link i dobijes onaj drugi broj!!! automatski to iskljucuje mogucnost unikatnog broja (u zavisnosti od racunara). zato ako je vec neki broj dobijen kako moj racunar zna da on nije vise regularan???
pretpostavimo da moj racunar nema pristup internetu - ti si kupio licencu za nekoliko ljudi, ja kao ukucam taj broj kod sebe i on nece da radi. odkud moj racunar zna da je ta licenca vec istrosena??

Ta opcija ne radi :
Evo sta pishe na sajtu:

To continue encoding video, you must register the software and receive your activation code. By pressing the "Register" button in the alert shown above, you will be presented with a screen where you can input your serial number and choose a method to register your software. (At the current time, registration can only be done via the web, so you the computer you install the software on must be able to connect to the Internet.)

Vidim da nisi shvatio lepo ono sto sam objasnjavao, fora je u tome sto oni pamte na sajtu po tvom registracionom broju kolko se ljudi registrovalao preko tog registrocionog broja
i ako sad neko drugi pokusha da preko neta da ukuca tvoj registracioni broj , on nece dobiti validan aktivacioni kod vac ce
ce dobiti aktivacioni kod koji je expired ili ce mu prijaviti greshku (ne znam tacno jer sam ja registrovao odma :D) Treba neko da uradi krek samo da nemora preko neta , jer i u tom primeru sto si ti naveo taj drugi komp ipak mora da se konektuje na net i kad ovi vide na serveru da ima se daje reg broj koji je neko vec iskoristio oni ce tom kompu poslati aktivacioni kod koji je expired ili ce prijavti da nemoze da se registruje vishe preko tog reg broja.
Kad se kupi licenca za vishe ljudi oni daju samo jedan registracioni broj koji omogucava da ga vishe korisnika koristi i cem se jedan od njih registruje preko neta oni na serveru zapamte to i tamo smanje mogucnost registracije za minus jedan dok se ne stigne do nule .

Dajte ljudi zakomplikovaste ga mnogo :)

Odakle sada da skinem kodec? Link sa koga radi?

I da li će raditi, neću da skidam, ako ne radi! Znači ajde kome je uspela registracija osim Igora neka kaže i da lepo link opet i serijski broj. Tako ti je to kada moramo da piratujemo dojučerašnje pirate. Namučićemo se malo...

zilet je napisao(la):
evo
http://www.cdrsoft.cc/divx5/

Tu imash kompletno uputstvo ..

e taman da kazem da skinete `DivX5 Pro (Ad-Supported)` pa da Ad-awareom skinete sve spijune :) kad ono eto resenja na Net-u, dakle jednostavnije je automatski skinuti sve pa skinuti samo reg fajl.
Ad-aware imate u verziji 4.6 na mom sajtu u @lite (mada je izasla i novija), ali i ova odradi posao kao i tu verziju DivX kodeka

prijatno DivX-iranje :wave;

u Attachmentu imate fajl od 35kb. u kome se nalazi uputstvo sa pomenutim *.reg fajlom
(morao sam ovako jer u Edit modu neradi Attach. :()

Nego jel ima negde cist divx 5.0 codec bez ovog glupog the playa?

Nazad
Vrh Dno