Šta je novo?

Divna vest iz Mobtela!

da, baš "divna" vest. šta bi mi bez ovakvog mobtel-a.

živimo u internet/mobile rupi evrope, sa svim živim monopolistima, i ovakvim akcijama se radujemo siročići. da kojim slučajem npr. Orange dođe kod nas, garantujem da bi telelecom/mobtel imali za korisnike samo članove sojih porodica (a možda ni njih).

Postovah ja, al' ni niko nije poverovao!!!! Pisem ja da Mobilni Magazin ne laze.

10 dindži MMS?

niti sam na mobtelu, niti koristim MMS, kapiram da je to najgluplji servis koji postoji. Bolje da prebacujete fotke nekim instant messenger programima. Kad čovek bolje razmisli, bolji su i od SMS-a, za 3 dinara čovek može da se ubije od chata do otpadanja palčeva. ;)

Da smo pametni pa da svi združeno bojkotujemo MMS (evo ja sam dao već skromni doprinos i poslate 2 ili 3 MMS poruke u periodu u kome posedujem MMS aparat - 2 ili 3 godine). Na trenutnom aparatu ga nisam ni konfigurisao. :D

nidza je napisao(la):
10 dindži MMS?
Da smo pametni pa da svi združeno bojkotujemo MMS (evo ja sam dao već skromni doprinos i poslate 2 ili 3 MMS poruke u periodu u kome posedujem MMS aparat - 2 ili 3 godine). Na trenutnom aparatu ga nisam ni konfigurisao. :D
Takodje.Ja sam za bojkot. :bottle:

Počnite da koristite PTT (push to talk)... Prijatno ćete se iznenaditi!

Ma daj, ovo je zamazivanje ociju.

Jedino što bi me prijatno iznenadilo je GPRS flat,ili barem nekakav paket. Ali neeee,kod naših lukavih operatera je ili besplatan 16 godina, ili berba ušiju...

sivuk je napisao(la):
Jedino što bi me prijatno iznenadilo je GPRS flat,ili barem nekakav paket.
što me potseti na priču kad sam nekog operatera u mobtelu pitao: hoće li gprs pojeftiniti sa 7din/100kb na neku razumniju cenu? tek on ladno: pa što, to je sasvim ok cena, niko se nije bunio do sada.

nisam znao šta da mu kažem, hteo sam, ali nisam umeo.

Ajd kad ste pomenuli PTT (Push-to-talk), jedno pitanje-da li to i radi uopšte? Ako sam dobro razumeo tehnologiju, moguće je razgovarati između dva aparata, bez upotrebe mreže?

Mreza se koristi al po ceni gprs-a :) za telekom 50 din 1mb

U prevodu-koliko se štedi po minutu? Ajd da preformulišem pitanje-koliko "pojede" kb minut razgovora?

već je zaključeno u nekim od prethodnih thread-ova da nema preterane svrhe u domaćim razgovorima, ali ima odličnu primenu u korespodenciji sa inostranstvom.

Dosta jeftiniji od klasičnog razgovora - u kraćim konverzacijama (ali i nekomforniji) jer svako plaća svoj deo troška. Odličan je i u razmeni porukica... Za tri dinara prste da izlomiš od kucanja i slanja... Preuzima i mnogo funkcija MMS-a, ali po upola nižoj ceni...
Nije savršen, ali svakako upotrebljiv

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno