Šta je novo?

Div-x

MaNiAcK

Čuven
Učlanjen(a)
11.02.2003
Poena
619
Imam pinacle pctv karticu i hocu da skidam tv prpgram pa da ga posle prebacim u div-x. E sad zanima me kako da radim capture(kompresija, bit rate) i kako posle taj fajl da prebacim u div-x?

MaNiAcK je napisao(la):
Imam pinacle pctv karticu i hocu da skidam tv prpgram pa da ga posle prebacim u div-x. E sad zanima me kako da radim capture(kompresija, bit rate) i kako posle taj fajl da prebacim u div-x?

Ukratko, evo kako bi moglo da uspe....capture radis u MPEG-2 kodeku, radi sa sto vecom rezolucijom i minimum 4000 kbps...posle taj fajl (ili fajlove) pomocu Gordian Knot-a komprimiraj u DiVX ili XvID....

Imam jedno ******: ponudjene rezolucije su mi: 352 x 576, 480 x 576 i 720 x 576 Kada stavim na poslednje 2 slika se razvuce. Koji bi mi program bio najbolji za capture a da nire Win DVR?

MaNiAcK je napisao(la):
Imam jedno *******: ponudjene rezolucije su mi: 352 x 576, 480 x 576 i 720 x 576 Kada stavim na poslednje 2 slika se razvuce. Koji bi mi program bio najbolji za capture a da nire Win DVR?

Dobri poznavaoci ce ti reci da koristis Adobe Premier....meni odlicno radi posao Ulead Video Studio 5SE.

za capture ako imas proc preko giga, preporucujem ti program iuvcr , radi capture direktno u divx sa svim podesavanjima kako hoces i u kojoj hoces rezoluciji

Nazad
Vrh Dno