Šta je novo?

Distribucija 3DMarka03:)

Broz

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
18.09.2000
Poena
740
Dakle tu je doticni, i sutra ide jedan primerak Miroslavu velikom administratoru sa Novog Beograda:) Podelicu recimo 4 CD-a i bilo bi lepo da odu ljudima iz drugih gradova i da doticni imaju CDR da mogu da sire dalje...uz 3dmark mogu da rezem i dx9, ati catalyst 3.1, nortona 2003, sve zivo...
Ajde neka neko pita zasto castim?:)

Broz je napisao(la):
Dakle tu je doticni, i sutra ide jedan primerak Miroslavu velikom administratoru sa Novog Beograda:) Podelicu recimo 4 CD-a i bilo bi lepo da odu ljudima iz drugih gradova i da doticni imaju CDR da mogu da sire dalje...uz 3dmark mogu da rezem i dx9, ati catalyst 3.1, nortona 2003, sve zivo...
evo dobrovoljno se javljam za teritoriju Kruševca:) poslaću ti podatke mailom:) odnosno na PM
P.S. A zašto častiš?:D

Po Nisu se vec valja 3DMark03 .... pitam li se odakle im .. :D :D

Broz je napisao(la):

Da nisi unapredjen u profesora...:) ?

Broz je napisao(la):

Da nema neke veze sa 9700 ... :D

Re: Re: Re: Distribucija 3DMarka03:)

simpson H je napisao(la):
Ima i te kako...

Dolazi mu u miraz...

Aha, znaci :rocket: :hump: :rocket: :hump: ... ;) (D) type;

:beat:

ja reko ides u kanadu pa da se ratosiljas suvisnih diskova :D

baci mi tel na pm da se cujemo veceras ili ovih dana

Broz, dodji do mene i pnesi cd.

I ja delim na teritoriji Smed. Palanke, a mozda i sire.. Takodje rezem isto sto i Broz.

Simpsone alapaco jedna:D Salim se , covek je sve rekao:)
Sad cu da idem da posaljem tebi Gospodaru zveri:)
Boro mozda skoknem i do tebe budi na poslu, nemoj da juris sojke okolo;)
Miroslave cujemo se, zovem te popodne...

Broz je napisao(la):
Simpsone alapaco jedna:D Salim se , covek je sve rekao:)
Sad cu da idem da posaljem tebi Gospodaru zveri:)
Boro mozda skoknem i do tebe budi na poslu, nemoj da juris sojke okolo;)
Miroslave cujemo se, zovem te popodne...
Veliko hvala, biće rasprostranjeno po Kruševcu!:)

Nek Vam zivot bude med i mleko !!! (D) (i poneka sarma da razbije monotoniju :D )

austin je napisao(la):
Nek Vam zivot bude med i mleko !!! (D) (i poneka sarma da razbije monotoniju :D )

Havala puno:)
BM, poslao sam ti malopre, zurio sam se pa sam recnuo sam 3dmark, NHF...
Boro bio sam ti u firmi i opet si zbrisao kod neke koleginice:), zovni me kad stignes u edatu na 0641489989 pa cu da svratim...

poz

Broz je napisao(la):
Havala puno:)
BM, poslao sam ti malopre, zurio sam se pa sam recnuo sam 3dmark, NHF...
Boro bio sam ti u firmi i opet si zbrisao kod neke koleginice:), zovni me kad stignes u edatu na 0641489989 pa cu da svratim...

poz

Molim te, molim te, jedan primerak i za mene.
Mozes da ga das Bori, pa cu da skoknem do njega da uzmem.
I ako moze na njemu da bude i DX9 i catalyst, pleeeeze.

:wave;

notax je napisao(la):
Molim te, molim te, jedan primerak i za mene.
Mozes da ga das Bori, pa cu da skoknem do njega da uzmem.
I ako moze na njemu da bude i DX9 i catalyst, pleeeeze.

Pa kome cu ako ne dragom kolezi:) Naravno da moze bio sam kod bore ali ga nema na poslu, tj u kancelariji pa cekam da mi se javi da odem ponovo ali ga nesto nema...
Mozemo da se nadjemo u gradu ako hoces pa da ti dam licno....
Broj imas gore..

poz

Broz je napisao(la):

E, pazi ako dodjes do mene dobices standardnu porciju kuvanog kukuruza i pite od visanja, pa ti vidi kod koga se isplati da dolazis! :D

Ozbiljno, trebao bi mi DirectX 9 full, Catalyst 3.1 i eventualno taj 3D Mark, iako ga do sada nikad nisam instalirao te 3DMark-ove...

P.S. Povodom tvog pitanja: "Ajde neka neko pita zasto castim?" Samo cu reci da ti da ti zelim puno srece i novih malih komunista! cheers

Broz je napisao(la):
Pa kome cu ako ne dragom kolezi:) Naravno da moze bio sam kod bore ali ga nema na poslu, tj u kancelariji pa cekam da mi se javi da odem ponovo ali ga nesto nema...
Mozemo da se nadjemo u gradu ako hoces pa da ti dam licno....
Broj imas gore..

poz

Ma, ja samo da rezervishem jedan komad. Nishta to nije hitno.
Cemo se nadjemo.
To je za buduci hardware.
Al' cu da se nachekam da zavrshi test sa sadashnjim KT7E, Duron 1350 Mhz, GF2 Ti 270/470.
U stvari, koliko sam video i ne radi bez Pixel i Vertex, zar ne ??
Ma, naletece nesto kao 9000Pro, uskoro. Valjda.

Ja sam kao testirao sa hercules gf2mx(sto dodje isto kao i gf2ti sto se tice podrske, iako je tvoja karta mocnija od ove to se ne vidi u ovom testu) i test je trajao neku jadu, minut dva, video sam neke avioncice, malo su se dimili, pucali jedni u druge, sve to sa 20-40ak frejmova i to je to...E da bilo je i teksturisanje u 4 frejma:)
Rezervisao si jedan komad nema frke:)

Skinuo sam sa neta doticni program, tako da ima jedan primerak i u NS, kome treba, da se ne aka iz BG.
Inf. na 064/13 03 209 Milan

"Corupted"

E, ipak ga nemam "Corupted". Mozda ga ponovo skinem. Bolje, ako neko ima, a da je iz NS, da mi ga prosledi. Nek javi na [email protected] ili telefon iz predhodnog posta!
Hvala na razumevanju!

jazza je napisao(la):
I ja delim na teritoriji Smed. Palanke, a mozda i sire.. Takodje rezem isto sto i Broz.

Jazzo, javicu ti se na mail pa cemo se dogovoriti, kada i gde ti odgovara da se nadjemo.

Pozdravcheers

Bas me zanima koliko cu ja imati na mom krsu:beat:

ja dobih brozov 3d mark, pa ko me zna gde sam, nek se javi

A mogu li i ja da dobijem jedan 3d mark?
Dolazim i donosim prazan cd.
Samo da nije daleko od linija 18 ili 26.

E paz ja sam iz bg-a pa me zanima kakve su sanse da se ogrebem za taj 3d mark2003 i dx9 donecu prazan cd to nije frka??

Jel ima vec neko taj 3DMark u NS, jer bi i ja to probao?

Gosn marshale ja poslah SMS, pa neznam da li si dobio, u svakom slucaju

SVE NAJLEPSE I MISLIM DA JE ZELJA SVIH NAS DA USKORO PROMENIS U NICK! Predlazem sledeci:

BROZ I SINOVI :)

E tvoje je sada da se to i desi! :) Ziveo ti nama! Jel te mrzi da bacis jedan 3Dmark postom u Nis?

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno