Zovni SkyMusic sa N. Beograda , oni prodaju Zoom -ove i sl.3majtche je napisao(la):interesuje me prodaje li neko, i naravno koliko $$
video sam u oglasima zoom505 procesor za 65e da li se to isplati?
kolika je realna cena boss metal zone ili power driver?
<Mancha> je napisao(la):Marshall Shreadmaster je po meni najbolja (naravno zavisi od ukusa) allround distorzija, ali ipak mislim da je isplatljivije uzeti procesor. Beda je koliko su pale cene i gitara i procesora (odaaaavnooo nisam pratio). Valda vise niko ne svira.
može, umesto kompleta 9 staviš najdeblju 10-tku (debljina žicazmajns je napisao(la):Sunce vam vase, al' ja ovde nista ne kontam. A jel moze tu nesto da se klokuje ?![]()
![]()
![]()
BeastMaster je napisao(la):probao sam zoom707 i definitivno mi se nije svideo zvuk, ja kući imam još uvek Ibanez metal chardger pedalu i njen zvuk me prosto oduševljava i nebi ga menjao ni za jedan procesor (samo mi još fali wah-wah)
ma sve to zavisi od ukusa i onog ko svira/sluša<Mancha> je napisao(la):Ibanez Metal Charger ima malo "sitniju" distorziju, ja ipak volim malo klasicniji zvuk sa kojim imas malo vise kontrole nad tonom i sa kojim se takodje moze svirati npr. Death Metal, ali treba malo bolja tehnika, dok Charger previse prasta. Imam par snimaka i sa Chargerom i sa Zoom 2020 (cak kada sam radi prvi demo, distorziju sam vukao sa chargera, a efekte sa Zoom-a. Jos cete me naloziti da se reaktiviram, a nisam pipnuo gitaru jedno 4 godine (a svirao sam je bas dugo). Kupujem Zoom od sledece platectp;
<Mancha> je napisao(la):Slazem se da zavisi i od ukusa, doduse ja sam malo vise koristio sve to za snimanje (bez pojacala,direktno) nego sto sam svirao uzivo na pojacalima, pa cenim po tome kako zvuci na snimku. A i uzivo sam vise koristio built-in distorziju na Orange pojacalima, jer u to vreme distorzija je bila misaona imenica (nije se imalo para, a entuzijazma je bilo na pretek...steta)
Koliko gitarista na ovom forumu !!! Nisam ni sanjao.nesharm je napisao(la):Hmm, moj ortak Vrza iz Intrudera ima Zoom GFX-8..to bih ja nazvao ozbiljnim efekt-procesorom. Jedini problem mu je cena od 350 evra, al koliko para toliko i muzike.
Arthur je napisao(la):ehm
ovo me stvarno zagolicalo, jerbo,koliko sam ja upucen u celu pricu o snimanju, najbolji zvuk gitare na snimku se dobija kad se zvuk napravi na pojacalu, pa onda snimi sa jednim (ili vise!) kvalitetnih mikrofona, na kvalitetniju mixetu pa na medijum..
Procesor Vs. analogni efekat je duga i krajnje determinisana rasprava i na kraju se svodi na pitanje ukusa i zeljenog efekta. Licno preferiram zvuk analognih pedala, barem sto se distorzije tice jer neznam koliko su ostali efekti na pedalama (boss chorus,delay, flange i sl) analognog tipa. Procesorski zvuk me uvek asocira na neku plasticnost, kao da je nesto odseceno iz zvuka,dok dobra distorzija na dobrom pojacalu sa dobrim zvucnikom (za gitare preferiram 2 x 12'' ili 4 x 12'' celestion/altec)
stvarno pomera iz temelja. MAda, sta ja znam,ja sam ionako klavijaturista
www.underground.co.yu
E umro sam od smeha sada !!!!Arthur je napisao(la):
A neko iz Novog Sada??Sentenced je napisao(la):Koliko gitarista na ovom forumu !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari