GSM je napisao(la):Dakle, gde u Beogradu naci Displex pastu za poliranje plastike na ekranima mobilnih telefona? Dolazi leto pa treba da uglancam ljubimca
P.S Ne zelim bas da experimentisem sa raznim zubnim pastama :d
GSM je napisao(la):@ Variable - evo, jos jedan sa KonjarnikaKoliko nas ima ovde na forumu :eyebrows:
Inace, evo danas sam bas nabavio 2 tubice displex paste. Uzeo sam 2 za svaki slucaj, buduci da mislim da ce mi i jedna biti vise nego dovoljna. Probacu danas ili sutra pastu pa cu javiti utiske, mada mislim da ne bi trebalo da bude nikakvih problema, tj da ce sasvim dobro odraditi posao![]()
Moram samo da vidim koliko je paste potrebno, pa ako mi jedna tuba zavrsava posao za par telefona (mojih i od ortaka) drugu tubu cu prodati po nabavnoj ceni, pa ako nekoga interesuje moze da me kontaktira na pm.
Pozdrav :wave:
variable je napisao(la):Ima nas imaSta ces kad u nasem kraju ima najvise broadband konekcija :smoke:
Ajd' cekam 'review' paste pa da mazem i ja moju 6600 :d
Cheers,
Viktor
variable je napisao(la):Ajd' cekam 'review' paste pa da mazem i ja moju 6600 :d
Laza je napisao(la):Svrha ovog treda i jeste da se sazna gde ima da se kupi pasta. Ne vidim potrebu za privatnom komunikacijom. Objavi javno.
GSM je napisao(la):Kao sto rekoh, ja imam jednu tubicu viska (posto mi je od ove druge ostalo jos pola a sve sto treba sam izglancao) pa koga interesuje neka me kontaktira na pm - cena je 500 dinara (toliko me je tacno izaslo sa transportom)
Pitaj ućitelj'cu (Predraga)Neo_Piroman je napisao(la):I ja sam isto svoju 6600 dobro zagrebao. Pa me zanima moze li mi taj Predrag poslati pastu poštom jer zivim u Doboju (BiH) ? Pozdrav
CAR je napisao(la):Pitaj ućitelj'cu (Predraga)![]()
jer moze ova displex pasta da se koristi i za monitor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari