Šta je novo?

DISPLEX pasta u BGu?

GSM

Čuven
Učlanjen(a)
12.09.2004
Poena
645
Dakle, gde u Beogradu naci Displex pastu za poliranje plastike na ekranima mobilnih telefona? Dolazi leto pa treba da uglancam ljubimca :D

P.S Ne zelim bas da experimentisem sa raznim zubnim pastama :d

Poslednja izmena:
GSM je napisao(la):
Dakle, gde u Beogradu naci Displex pastu za poliranje plastike na ekranima mobilnih telefona? Dolazi leto pa treba da uglancam ljubimca :D

P.S Ne zelim bas da experimentisem sa raznim zubnim pastama :d

Probaj ovde http://www.ex-tel.co.yu/index.php?showgroup=9 slucajno malopre naletih. Vidim da imaju tubicu od 5g.

Ajd uzdravlje...

P.S. Nisam ih jos zvao da proverim....

Koliko je sigurna ta pasta ?? Da li "uklanja" ogrebotine ??

@ Variable - evo, jos jedan sa Konjarnika :) Koliko nas ima ovde na forumu :eyebrows:

Inace, evo danas sam bas nabavio 2 tubice displex paste. Uzeo sam 2 za svaki slucaj, buduci da mislim da ce mi i jedna biti vise nego dovoljna. Probacu danas ili sutra pastu pa cu javiti utiske, mada mislim da ne bi trebalo da bude nikakvih problema, tj da ce sasvim dobro odraditi posao :)
Moram samo da vidim koliko je paste potrebno, pa ako mi jedna tuba zavrsava posao za par telefona (mojih i od ortaka) drugu tubu cu prodati po nabavnoj ceni, pa ako nekoga interesuje moze da me kontaktira na pm.

Pozdrav :wave:

jel ima negde da se kupe letnje maskice za mob. da se manje greje dok je na "stend baju"?

GSM je napisao(la):
@ Variable - evo, jos jedan sa Konjarnika :) Koliko nas ima ovde na forumu :eyebrows:

Inace, evo danas sam bas nabavio 2 tubice displex paste. Uzeo sam 2 za svaki slucaj, buduci da mislim da ce mi i jedna biti vise nego dovoljna. Probacu danas ili sutra pastu pa cu javiti utiske, mada mislim da ne bi trebalo da bude nikakvih problema, tj da ce sasvim dobro odraditi posao :)
Moram samo da vidim koliko je paste potrebno, pa ako mi jedna tuba zavrsava posao za par telefona (mojih i od ortaka) drugu tubu cu prodati po nabavnoj ceni, pa ako nekoga interesuje moze da me kontaktira na pm.

Ima nas ima :) Sta ces kad u nasem kraju ima najvise broadband konekcija :smoke:

Ajd' cekam 'review' paste pa da mazem i ja moju 6600 :d

Cheers,
Viktor

variable je napisao(la):
Ima nas ima :) Sta ces kad u nasem kraju ima najvise broadband konekcija :smoke:

Cheers,
Viktor

Ma sta da ti kazem, ovo je tehnoloski centar sveta ;)

A pastu sam juce testirao na jednom cd-u i na jednom omotu od cd-a, cisto da vidim kako se ponasa i mogu ti reci da uopste nije losa, tj razlika pre&posle je vidljiva. Danas cu u toku dana verovatno da izglanacam 6600 (al prvo jos da malo da testiram na nekim kucnim aparatima i sl :D ) pa javljam utiske i rezultate iz prve ruke.

a CD?

Taman sam i ha hreo da pitam da li ta pasta moze da se koristi za poliranje CD-a

I gde rekoste da ima da se kupi to cudo?

Evo ga review ;)

variable je napisao(la):

E pa evo, kao sto sam i obecao stize review :D Displex paste. Sta da kazem - pasta je do j*ja!-zaista odlicna! Juce sam kao sto rekoh probao na cd-u i plasticnoj kutiji za cd (eto odgovora za CoR-a), a danas sam pre nego sto sam presao na poliranje telefona vezbao na jos jednom cd-u koji je bio solidno izgreban i s vremena na vreme je znao da zapne - posle tretmana pastom radio je sasvim ok.
Elem, danas sam ispolirao 6 telefona (moji, od ortaka, keve...) i uspesno izucio "zanat" ;) Toliko me boli kaziprst od silnog glancanja da jedva ovo kucam :D
Recimo, na ekranu moga 6600 imao sam par duzih ogrebotina :S: - uglavnom od "bliskog kontakta" ;) sa kljucevima. Mislio sam da nema sanse da ih uspesno uklonim... No, prvo poliranje je skinulo vecinu manjih ogrebotina, dok su one glavne i dalje bile tu ali ipak malo manje vidljive. E inace pri poliranju treba koristiti cistu pamucnu ili sl krpicu i dobro pritisnuti... Drugo poliranje (sa znatno jacim pritiskom) donelo je daleko bolje rezultate tj glavne ogrebotine su bile gotovo iscezle, a onda sam mu sa trecim dao finalni glanc :eyebrows: - i sada ekran izgleda super :banana: . To se najbolje vidi kada se stavi neka bela pozadina, na kojoj su sve ogrebotine veoma uocljive. E sada sam stavio neku belu temu (koju da sada nisam koristio upravo zbog
navedenih razloga) - pa nek` ide zivot :D
Naravno, nekome ce mozda i samo jedno poliranje biti sasvim dovoljno, a nekome ko ima "oranja" po display-u bice potrebno da postupak ponovi vise puta dok ne dodje do zeljenog rezultata...
Inace, takodje je sasvim ok sto se ta pasta generalno malo trosi, pa sam ja danas na celu tu poliranciju :D potrosio oko pola tubice (znaci za 6 telefona).
Ja imam jos jednu celu neotvorenu tubicu, pa ako nekome treba, prodacu mu po ceni po kojoj sam je i nabavio pre neki dan. A ako nekome trebaju informacije gde moze da kupi/naruci vise komada, neka me kontaktira na pm pa cu ga rado uputiti...
Pozdrav

Svrha ovog treda i jeste da se sazna gde ima da se kupi pasta. Ne vidim potrebu za privatnom komunikacijom. Objavi javno.

Ok, nisam hteo da ostavljam posto u pitanju nije firma ili sl vec privatno lice. A ono najludje u svemu, je sto u Beogradu uopste nisam ni nasao pomenutu pastu :S: vec sam morao da je narucujem iz Novog Sada.
Gospodin koji prodaje zove se Predrag i mozete ga dobiti na 064 217 0737 a ima i fixni, no njega necu ostavljati na forumu posto ne znam da li je to privatni stan ili neka firma-to moze na pm. Jedna tubica paste od 5g kosta 5eur, pa je mozete naruciti pouzecem (onda valjda ispadne vise zbog usluga poste i sl) ili da vam neko donese iz ns-a (ja sam platio nekom liku da mi donese zato sto je tako bilo brze). Inace, covek je krajnje korektan, rekao mi je da ako bude bilo nekih problema tj budem zadovoljan i sl - money back :)
Evo bas gledam svoju uglancanu :D 6600 i uzivam :,,:
Kao sto rekoh, ja imam jednu tubicu viska (posto mi je od ove druge ostalo jos pola a sve sto treba sam izglancao :D ) pa koga interesuje neka me kontaktira na pm - cena je 500 dinara (toliko me je tacno izaslo sa transportom)

Poslednja izmena:
Laza je napisao(la):
Svrha ovog treda i jeste da se sazna gde ima da se kupi pasta. Ne vidim potrebu za privatnom komunikacijom. Objavi javno.

Hmmm, mislim neki ljudi mi bas nisu jasni, poimenice ti na primer. Ako ti ne radi PgUp taster na tastaturi mozes da iskoristis i taster Home ili da koristis vertikalni skrol bar... Salu na stranu sada, ne vidim razlog tvoje nervoze kada je druga poruka po redu u ovom ISTOM tredu dala odgovor na tvoja (dva puta) postavljana pitanja.

...Viktor

GSM je napisao(la):
Kao sto rekoh, ja imam jednu tubicu viska (posto mi je od ove druge ostalo jos pola a sve sto treba sam izglancao :D ) pa koga interesuje neka me kontaktira na pm - cena je 500 dinara (toliko me je tacno izaslo sa transportom)

Ajde komsija da zavrsimo i tu transakciju... Mis'im sada sam stvarno nestrpljiv. Jedva cekam da upicanim i ovu moju jadnicu :d

Kontakt 063/229808, Viktor

Thx in advance....

Tu poruku sam već procitao i ona mi nije dala traženi odgovor. Na prezentaciji te "firme" uopšte ne stoji adresa, već samo broj mobilnog telefona.

Lakše mi je da kažem nekom drugu da ode do te i te prodavnice i kupi nego da juri ljude po Beogradu.

Vidiš da nema potrebe za nervozom, za sve postoji logično objašnjenje.

Eto, ode Displex pasta - komsija je ipak bio najbrzi :D Vidim ja da je trebalo da narucim jedno 15ak komada... A ako vam trebaju jos neka uputstva o tehnikakam glancanja (koje sam dobro izucio - a kaziprst me i dalje boli :D ) slobodno pitajte...

I ja sam isto svoju 6600 dobro zagrebao. Pa me zanima moze li mi taj Predrag poslati pastu poštom jer zivim u Doboju (BiH) ? Pozdrav

Neo_Piroman je napisao(la):
I ja sam isto svoju 6600 dobro zagrebao. Pa me zanima moze li mi taj Predrag poslati pastu poštom jer zivim u Doboju (BiH) ? Pozdrav
Pitaj ućitelj'cu (Predraga) ;)

CAR je napisao(la):
Pitaj ućitelj'cu (Predraga) ;)

Hahahaha....Bas me nasmeja 'CAR'-e :d

P.S. No hard feelings @ bosnja :wave:

Malo sam zakasnio ali trazim ovu pastu svugde... Zvao sam i Gosn. Predraga veoma fin covek i kaze da nema vise te paste ali da verovatno moze da se nadje u RODIC-u hipermarketu. Ako nekoga i dalje zanima!!!

Ja kad sam kupovao, u tempu, na Vilinim vodama, bila je 450din ~ 5 eur.

JA sam je isto uzeo, ali ne vidim da je mnogo ispoliralo displey. Najbolja sredstva za poliranje imaju opticari, ali nece da poliraju displeye

Nazad
Vrh Dno