Šta je novo?

Displej za PC multimedia centar

rzeljko

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
695
Interesuje me da li može negdje da se nađe displaej koji bi se nakačio na pc koji služi kao kućna multimedija za puštanje dvd/divx/audio cd i sl. a na kome bi bilo ispisano što se trenutno pušta, koliko do kraja i sl. nešto kao kad pustite bilo koji plejer (winamp, windvd...) ili kao kućni plejeri.

Aj budi malo jasniji ...

covek misli na ovo:

start.jpg

nazalost nisam ih video kod nas. ako imas nekoga u inostranstvu mozes da narucis, nije velika stvar pa je lako doneti.

Mislim da je pre nekog vremena bio projekat u hrvatskom BUG-u, display je bio dvoredni koliko se sećam uz nešto prateće elektronike i plugin za Winamp.

Joshefin je napisao(la):
Aj budi malo jasniji ...
Pa nesto kao na MSI Mega PC (valjda se tako zove), da ti pi[e PLAY, frekvencija radija i sl.

Imam ja taj bug... nije narocit problem napraviti, maltene se samo zalemi 20 pinova na paralelni port (tj na neki kabl koji ide u paralelni port), posle teba sw za njega, a to ima u girderu... e sad malo je skup taj display, posto ima dosta inteligencije u sebi...

odlicno... samo za te pare moze pola nekog bare boneta da kupi sa displeyem |>>>

a i nema kod nas... mi smo ipak mislili na resenja koja su prihvatljiva i dostupna...

Nazad
Vrh Dno