Šta je novo?

display u auto

Lord Markus

Slavan
Učlanjen(a)
14.08.2008
Poena
319
naime zanima me sledeca stvar, nisam neki preveliki poznavalac sto se toga tice, odpilike onako imam neku ideju i predstavu kako bi to trebalo da se izvede, al opet da vidimo neko strucnije misljenje

naime,
12" display sa laptopa sam planirao prikaciti u auto na DVD player koji ima izlaze za dodatni display

zanima me solucija prerade prikljucnka da bi ja to mogao da nakacim na dvd player i naravno nacin napajanja, na koliko V radi on (12V) ???itd, na sta bi trebao da obrafim paznju i slicno...

ako sam omasio rubriku, se izvinjavam....:smash::smash:

Teško ćeš uspeti da iskoristiš displej od laptopa, nije to tako jednostavno kao što deluje. Imaš da kupiš displeje za kola, ako ti je već stalo da imaš jedan u kolima.

Jako teško, za displej od laptopa ti treba grafička kartica koja će ga terati, radi na mnogo većem naponu od 12V, tj. treba ti cela matična od lapa na kojoj je sam "čoper" koji daje visoki napon za backlight neonke u display-u.

Jednostavno, neizvodljivo.

pff......nista onda od toga, imam integrisan na DVDpleyeru 3,5"al reko da stavim jos jedan veci......hvala na odgovorima

Kupi un WinWinu 7" X3M foto ram za 5000din skini mu prednju plocicu (ne gubis garanciju - a mnogo je manji) - DIVX sa titlovima radi savrseno a ima i daljinski!

Poslednja izmena:
Vrh Dno