Šta je novo?

Display na Asus k50ij

ficicaaa

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
16.12.2008
Poena
380
Otisao je display, polomio se...
Dajte savet posto cene variraju polovan se krece od 60 a nov od 100e (poreklo istih i buduci problemi sa tim na trzistu su takodje nepoznati) dal se isplati ulagati u to ili prodati ovakav i doplatiti za neki II ?
Inace stanje je vrh` van display-a
hvala

Moraćeš sam da doneseš zaključak. Ako misliš da zameniš računar za koji kažeš d ati je vrh s anekim polovnim jasno ti je da kupuješ mačku u džaku, a ako pak misliš d aprodaš svoj u delovima pa da uz doplatu kupiš nov ond abi to verovatno bilo bolje rešenje nego ulagati 100 evra za nov display.

Proveri cene u oglasima proveri cene u Asusu servisu, proveri koliko možeš da dobiješ novca ako bi računar prodao u delovima i koliko imaš novca da doplatiš za nov laptop pa preračunaj šta ti se najviše isplati

Nzm veruj mi ni sam.Znam da oko 80tak e mogu za ovo da dobijem od 80 do 100, 80 sigurno a polovan je i ovaj bio i to od 2009 veruj mi kao nov je.Tak da ne prezam ja od polovnih previshe.Nov odpada u sv slucaju, samo ne znam shta je pametnije od menjanja display-a ili dodavanja kesha za polovan?

U tom slučaju je onda kupovina smao displeya verovatno bolje rešenje ( + nema nove instalacije sva podešavanja tu, dokumenta isl)

Nazad
Vrh Dno