Šta je novo?

Display Driver(Verovatno Problem)?

gordije

Slavan
Učlanjen(a)
10.10.2007
Poena
319
Povremeno znaci nema pravila kada...(cak je bilo problema kada ubacim neku od flash memorija zamraci se ekran?a npr jutros sam upalio komp i posle 3 min nestade slika na monitoru) nekad po mesec,dva prodje bez problema i onda odjednom monitor izgubi kontakt sa grafickom karticom i Mrak na ekranu?A komp i dalje radi normalno(bar tako mislim po radu jer ne zakuca nista i ne zamrzne)Stavlajo sam reddovno nove driver-e za grafu ali kako kazem povremeno me zeza i ako neko ima ideju sta bi moglo biti neka pomogne?🙂a komponente su mi sledece:
1-Gigabyte GA-P35-DS3L
2-2x 1 gb OCZ Reaper HPC OCZ2RPR11501G
3-DualCore Intel Core 2 Duo E6750
4-Gigabyte GeForce 8800 GT 256MB
5-WDC WD6401AALS-00L3B2 i WDC WD3200AAKS-00YGA0
6-LC Power 550w Gp2
7-Monitor BenQ E2200W :wall:

Isti problem imam na bratovom AMD kompu, jedino što mi pada na pamet je da se IRQ grafičke karte i USB kontrolera poklapaju...

Isti problem imam na bratovom AMD kompu, jedino što mi pada na pamet je da se IRQ grafičke karte i USB kontrolera poklapaju...

Zanimljivo?ali ako je to zaista problem?Kako ga resiti? 🙂 Dali bi zamena maticne ploce resila problem?...🙂

Možda da promeniš IRQ USB kontrolera u BIOS-u, ili da recimo isključiš paralelni i serijski port pa da se ovi ostali sami ispremeštaju.

Nazad
Vrh Dno