Proveri jel imaš možda ovaj paket od 65TL, tako će te ispasti jeftinije (12x65TL = 780 TL)Za one koji idu preko Turske, povecanje cene sa 649.90 na 1349.90 turskih lira...
A ništa onda, ovaj bug je preko AppleaMeni je preko google play-a, imam samo opciju da se odjavim
Meni Windscribe normalno radiJel nekome radi Disney+ preko nekog US VPN?
Ono ko kad promenimo na Netflixu pa prikaze videoteku za US,
Probao razne VPN ili nece uopste da konektuje ili otvori isto ko kod nas.
Meni se ponekad dogodi. Promjeni profil na neki drugi pa se vrati na svoj....Jel nekome radi Disney+ preko nekog US VPN?
Ono ko kad promenimo na Netflixu pa prikaze videoteku za US,
Probao razne VPN ili nece uopste da konektuje ili otvori isto ko kod nas.
Koji server?Meni Windscribe normalno radi
Годишња?Za one koji idu preko Turske, povecanje cene sa 649.90 na 1349.90 turskih lira...
Da, godišnja 1350 TL, a mesečna 135 TL.Годишња?
Аха..ок..па ја већ плаћам 135 тл мееечно.Da, godišnja 1350 TL, a mesečna 135 TL.
Da, u martu je još poskupelo, ako se dobro sećam.Аха..ок..па ја већ плаћам 135 тл мееечно.
Proverih danas, uredno mi je skinuto 65 TL, pa nek potrajeJa sam još uvek na 65 TL zbog nekog buga, ne ureklo se
Nisu to prevodioci to je gugl.Sad shvatam zašto Dizni Plus ne koristi ove prevode sa Star kanala, pa ovo je horor. Sada gledam seriju 911, slovni propusti na svakih dva minuta, grešenje rodova, loši izrazi na našem jeziku... Koliko su neki prevodioci dobri, drugi su toliko (a i više) loši...
Sta nudi ovaj paket Monthly Basic - US Only u odnosu na ostale pakete preko Apple Turske?Proveri jel imaš možda ovaj paket od 65TL, tako će te ispasti jeftinije (12x65TL = 780 TL)
Pogledajte prilog 445414
Isti je paket kao ovaj Premium, sa 4K rezolucijom takode. Izgleda da imaju neki bug pa se nekim korisnicima prikazuje i ovaj paket.
Napisao sam već u toj objavi.Sta nudi ovaj paket Monthly Basic - US Only u odnosu na ostale pakete preko Apple Turske?
Sad sam nesto guglao i video da taj paket nema download opciju kao "regularni turski", moze provera ako si u prilici?Napisao sam već u toj objavi.
To je isti paket kao i ostali paketi preko turske. 4 streama istovremeno, 4K rezolucija, bez reklama. Samo što je cena duplo manja. To je neki bug koji nije dostupan svim korisnicima.
To je ogranicenje…U pravu si, ne radi Download. Iskreno nisam ni primetio jer ne koristim tu opciju.
Pogledajte prilog 446919
Imaju samo pojedini Apple korisnici ili imaju i pojedini Android korisnici? Ako je ovo drugo, gde to mogu da proverim da li ima kod mene?Napisao sam već u toj objavi.
To je isti paket kao i ostali paketi preko turske. 4 streama istovremeno, 4K rezolucija, bez reklama. Samo što je cena duplo manja. To je neki bug koji nije dostupan svim korisnicima.
Ako imas Apple uredjaj vidi da aktiviras preko Subscription stranice, ja sam juce aktivirao sebi, sve radi kako treba.Imaju samo pojedini Apple korisnici ili imaju i pojedini Android korisnici? Ako je ovo drugo, gde to mogu da proverim da li ima kod mene?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari