Šta je novo?

Disney+ u Srbiji (pravila u prvom postu)

Za one koji idu preko Turske, povecanje cene sa 649.90 na 1349.90 turskih lira...

Za one koji idu preko Turske, povecanje cene sa 649.90 na 1349.90 turskih lira...
Proveri jel imaš možda ovaj paket od 65TL, tako će te ispasti jeftinije (12x65TL = 780 TL)

IMG_4109.jpeg
Isti je paket kao ovaj Premium, sa 4K rezolucijom takode. Izgleda da imaju neki bug pa se nekim korisnicima prikazuje i ovaj paket.

Jel nekome radi Disney+ preko nekog US VPN?
Ono ko kad promenimo na Netflixu pa prikaze videoteku za US,
Probao razne VPN ili nece uopste da konektuje ili otvori isto ko kod nas.

Iz nekog razloga i na Surfshark i na Expressvpn radi takodje Miami.

Sad shvatam zašto Dizni Plus ne koristi ove prevode sa Star kanala, pa ovo je horor. Sada gledam seriju 911, slovni propusti na svakih dva minuta, grešenje rodova, loši izrazi na našem jeziku... Koliko su neki prevodioci dobri, drugi su toliko (a i više) loši...

Sad shvatam zašto Dizni Plus ne koristi ove prevode sa Star kanala, pa ovo je horor. Sada gledam seriju 911, slovni propusti na svakih dva minuta, grešenje rodova, loši izrazi na našem jeziku... Koliko su neki prevodioci dobri, drugi su toliko (a i više) loši...
Nisu to prevodioci to je gugl.

Sta nudi ovaj paket Monthly Basic - US Only u odnosu na ostale pakete preko Apple Turske?
Napisao sam već u toj objavi.

To je isti paket kao i ostali paketi preko turske. 4 streama istovremeno, 4K rezolucija, bez reklama. Samo što je cena duplo manja. To je neki bug koji nije dostupan svim korisnicima.

To je isti paket kao i ostali paketi preko turske. 4 streama istovremeno, 4K rezolucija, bez reklama. Samo što je cena duplo manja. To je neki bug koji nije dostupan svim korisnicima.
Sad sam nesto guglao i video da taj paket nema download opciju kao "regularni turski", moze provera ako si u prilici?

Eto, sad znamo. Kome treba Download opcija plaća 135TL, kome ne treba 65TL.

Imaju samo pojedini Apple korisnici ili imaju i pojedini Android korisnici? Ako je ovo drugo, gde to mogu da proverim da li ima kod mene?

Išao sam preko Google Pay-a, platio godinu dana, nego rekoh da znam jel sam u toj grupi za naredni put.

1719484798065.png

Bilo mi dosadno i rekao ajde da ih opet pitam za prevod, ovo je 10 put sigurno da ih kontaktiram i u 99% situacija ovo je odgovor zasto 2 godine nema niti jednog filma prevedenog na nas jezik.. Od prvog dana placam servis jer sam veliki fan Marvela ali da ti 2 godine ne mozes da ubacis prevod... Nemam komentar

Ma meni svaki put drugačije informacije daju i prekinuo sam više da im pišem, smučilo mi se koliko ih je briga da dodaju titl i audio za već postojeći sadržaj, ali barem za decu za ove najpoznatije Dizni filmove, dno dna. Od mene svakako dinar dobiti neće dok ne dodaju barem na par naslova srpski titl/audio :D

Nazad
Vrh Dno