Npraviš turski Apple ID, kupiš na internetu gift karticu za turski App Store, ubaciš i pretplatiš se.
Možeš napraviti turski Apple ID preko njihove web stanice bez Apple uređaja, ali ne možeš uzeti pretplatu bez iPhonea.Možeš napraviti Turski Apple ID bez Apple uređaja i bez Turske platne kartice?
Na mobilnim podacima ne, ali na kućnom imam Cloudflare, ali kapiram da to ne bi trebalo da pravi neki problemJel imaš neki DNS setovan tipa Adguard ?
Možeš napraviti Turski Apple ID bez Apple uređaja i bez Turske platne kartice?
Naravno da može kao što se radilo za američki nalog 😃
Mislim da bi se taj neko već pohvalio ..Jel netko ima neki inside info o lokalizaciji?
Samo ubaci novac ako hoces da produzavas pretplatu, skinuce u nekom trenutku. Meni tako skinulo tek sledeci mesec 2x, za prosli neplaceni i tekuci, a mogao sam da gledam streamove. Tako da to "free" ce biti naplaceno u nekom trenutku kad na kartici bude para.Uplatio sam mesecnu pretplatu i imao sam novca na kartici za 2 meseca.
6. marta mi pretplata istekla i nisu mogli da mi produze jer nisam imao novca, stizali mi i mejlovi da apdejtujem karticu i slicno ali Disney mi radi sasvim normalno i sve pusta da gledam.
Cak i danas kad sam uplatio novac na karticu nista mi nisu skinuli a sve i dalje dozvoljava da pustam.
Jel imao ko iskustva sa ovim? Da slobodno koristim ovako free ili da ipak obnovim i ponovo uplatim?
Prve tri su izašle za FOX, poslednje dve na Netflixu, pa zato.Dodali su Arrested Development, ali samo prve 3 sezone.
I meni je upravo sad stigao mejl da mi je otkazana pretplata na Google Playu.Hm, danas mi je prijavio da nemam vise subscription iako su otprilike ostala jos 2 meseca (uplatio 16.6.2022. preko Turske). Da li se nekome nesto slicno desilo?
I meni malopre, isto preko TurskeHm, danas mi je prijavio da nemam vise subscription iako su otprilike ostala jos 2 meseca (uplatio 16.6.2022. preko Turske). Da li se nekome nesto slicno desilo?