Objasni ovo podvuceno.Kao sto rekoh kad padne ispod cene struje kupujes za te pare sto bi dao EPSu, manje novih generisanih dolazi a vec postojece kupuju ljudi na veliko, sto dize i cenu i likvidnost, sto dodatno dize cenu.
Naleteo sam na zanimljivu projekciju pa da podelim. Kako Vam izgleda ovakav razvoj situacije i da li je po Vama realno ocekivati BTC do 2023 na 160000$?
Pogledajte prilog 255716
100.000K+... o čemu ljudi ovdje sanjaju...
Nema nemogucih cena u kriptu ocito
Ok, i reci nam ko će da pretvori EURO, Dolar itd. u kripto pa će da podigne cenu?
Meni je prvo bilo neverovatno kad btc poleteo do 30$pa kad je pao na 2-3, mislio sam da se nikad nece oporaviti i da je kraj
pa smo za par godina dogurali do 20k, i to sa 4 na 20 za nekoliko nedelja samo, tako da mislim da nista nije ne realno
![]()
Ko ce da pretvori dolar ili euro u kripto... to je jako diskutabilno, pošto uvek smisle nesto novo... i na to ti niko ne moze dati sad odgovor![]()
Ah uspomene..bolne :smoke:
Kako mene *mjau**mjau**mjau**mjau* što sam tad samo ovlaš prešao preko kripto tema na ovom forumu a zajebavao se sa windows tabletima..ne bih sad obrtao hiljade evra na berzi nego milione..*mjau**mjau**mjau*:whip:
Kako ko.. evo ja ( i ne samo u BTC ). Prodao sam skoro sve, a verujem da će da ide bar 2X od ATH. Do polovine iduće god. bi trebali da dohvatimo dno, pa polako dokupljivati.
Znam samo da u HW više nikada ne ulažem ( možda rekreativno ).
Sad si tamo gde sam ja bio pre par godina kad sam izasao iz mininga. To je definitivno odlican plan na duze staze.Kako ko.. evo ja ( i ne samo u BTC ). Prodao sam skoro sve, a verujem da će da ide bar 2X od ATH. Do polovine iduće god. bi trebali da dohvatimo dno, pa polako dokupljivati.
Zašo ne u hw? Bez hw-a, POW, u ovom trenutku nema ni kripta, ni cene.Kako ko.. evo ja ( i ne samo u BTC ). Prodao sam skoro sve, a verujem da će da ide bar 2X od ATH. Do polovine iduće god. bi trebali da dohvatimo dno, pa polako dokupljivati.
tako je i forum1nick prodao sve na trocifrenom, pa sad place godinama zbog toga, a kako je krenulo, mislim da ce i Borko011 uskoro njegovim putem, pošto se nesto puno hvali tim hiljadama evra :d i kako je lako trgovati kriptom :d
Znaci da ako ti je ulaz ispod 6k, postavis stop lost na recimo 6300 i cekas dalji razvoj situcacije, i podizes ga proporcionalno na gore ukoliko cekna krene na gore. Ako krene na dole, onda uzimas mali profit i cekas ponovni ulaz na nizim nivoima, i tako si u profitu sigurno. Ako nisi usao u ovom krugu, cekaj sledeći, jer sada ne vredi ulaziti jer se danima vrtimo u zoni izmedju 6300-6550, a to je no trading zone za sada dok ne probijemo 6600-6800 lvl ( ako probijemoZnaci ili ce bull ili drastican pad posle ove stabilizacije?