Jako lepa i vrlo konkretna inicijativa - stvarno za svaku pohvalu.
Nece biti problem pronaci prostor u Beogradu. Kada se malo konkertizuju teme, termini, broj ucesnika i slicno, onda cemo se potruditi da pronadjemo adekvatan prostor.
Mozda da se otvori nova tema po ovom pitanju?
Trebalo bi otvoriti zasebnu temu koja bi se ticala edukacije vezane za trgovanje i eventualnog okupljanja . sto se mene licno tice ja mogu da govorim nesto na temu bilo tehnicke analize , bilo psihologije trgovanja , ili sta god da mislite da je interesantno .
Naravno da bi bilo dobro da ako postoje i drugi ljudi koji zele da podele neko svoje znanje ili su se skolovali za ovu oblast da se i oni pojave i nesto kazu , da ne ispadne da samo ja tu nesto pametujem .
Naravno postoje i profesionalni predavaci cak i u srbiji ali znate vec kako je sa njima , oni ce traziti novac i to ne mali , jer ipak se to sve smatra nekim " elitnim " i znanjem koje je moguce debelo unovciti . Sad sto su neki samo prodavci magle , ponekad se i od njih nesto moze nauciti

Odmah da vam napomenem da oblast trgovanja i edukacija je vrlo kompleksna siroka , obimna i zahteva bukvalno godine ucenja i rada , kao i prakse . Ovo vam napominjem da nemate iluziju da cete sa nekim kursom od 6 casova postati profitabilan trejder .
Kao i u svakom poslu a to je posao , uvek se uci i kao sto sam vec napomenuo po meni je potrebno oko 2 godine da se postane pocetnik .
Dakle ako hocete pokrenite temu , napravite spisak zainteresovanih , nacicemo neki prostor , po meni za prvo okupljanje najbolje neki kafic a ima ih mnogo u Bogradu koji su u nekim terminima prazni i u dogovoru sa menadzerima ili vlasnicima se moze za to sto placamo pice dobiti deo prostora da se okupimo i diskutujemo .
Dalje moze se ukoliko sve ide pozitivno , pretvoriti to u neki kurs iz vise okupljanja a potom i neki zajednicki prostor coworking za svakodnevni rad . Naravno sve korak po korak . I naravno ako ima dovoljno zainteresovanih