Detector
3.5" Floppy
- Učlanjen(a)
- 01.11.2013
- Poena
- 113
Jakih mi asic-a. Cijena ostalih novcica je mizerna i velika vecina je presla da kopa ltc zato diff i ide gore.
videcemo za mesec- dva kakvi su
Jakih mi asic-a. Cijena ostalih novcica je mizerna i velika vecina je presla da kopa ltc zato diff i ide gore.
Tihi, naravno da ne očekujem da mi neko prorekne sudbinu :d..Ono što ja uradim ne zavisi ni od koga nego samo od mene, pa čak i ako se zahebem nije niko kriv nego samo ja...
Moje pitanje je više bilo u smislu "preispitaj se malo oko tog predvidjanja" a ne očekivanje sigurne prognoze...nadam se da se razumemo, jer svi smo odrasli ljudi i niko za nikog ne odgovara u slučaju nekog kiksa, bar mi sa ovih prostora znamo kako glasine mogu uticati na ponašanje/postupke ljudi![]()
Jaki nejaki trose 20 puta manje struje od GPUa..a vec jedan ima i clan ovog foruma iz Srbije..ako on platio 2500 eura za 3 mh ovde u srbiji kineze sigurno kosta jedno 5 puta manje da ga proizvedu i ubace da im sljaka.Jakih mi asic-a. Cijena ostalih novcica je mizerna i velika vecina je presla da kopa ltc zato diff i ide gore.
Jaki nejaki trose 20 puta manje struje od GPUa..a vec jedan ima i clan ovog foruma iz Srbije..ako on platio 2500 eura za 3 mh ovde u srbiji kineze sigurno kosta jedno 5 puta manje da ga proizvedu i ubace da im sljaka.
Uskoro cemo svi ovde kopati sht coine koji nece moci na asicu
Kopaj vert,ultra,yac i max coin...od svega u stek po 200-300 komada i sledece godine u ovo vreme videcemo koja ce cena biti.Sve moze na ASICu da ide, jedino je pitanje vremena i isplativosti.
Bez obzira na ASICe ima dosta gpu snage koja je u pogonu i sigurno ce je, neki novi sha-scypt ili sta vec, koristiti. U momentu kada scypt postane neisplativ svi ce prebaciti na neki novi i samim tim mu povecati vrednost.
Danas ko pogodi da kopa pravi od tih novih codova bice bogat, ali treba da ga pogodi.
Nego zna li neko da mi kaze kojih sve kodova ima sem ova dva najkopanija?
Ova snaga sada je po meni od grafika i uopste se ne moze reci na osnovu snage da su uleteli ASIC-i, tj ako su uleteli usli su za sada u beznacajnoj meri.
Ne mozes. Pare jedino mo\e[ da podigne[ preko bitstampa, postoji uputstvo na forumu već dosta puta ispisano.Imam jedno pitanje , kada bih na primer zaradio 10 LTC-a , prodam i uzmem oko 150e , jel bih mogao tih 150e sa BTC-E da prebacim na paypal acc ?
Ne bih posle dizao pare , nego bih samo kupio online preko paypal-a ?
Ne mozes. Pare jedino mo\e[ da podigne[ preko bitstampa, postoji uputstvo na forumu već dosta puta ispisano.
Ili konaktiraj članove zmajNS ili MarkoNS da ti daju keš na ruke uz neku probiziju.
Coinmarket.io ponovo radi!
sve menjacnice se bave i trgovinom..kad krene pump oni kupe i stave delay na depozite i onda prodaju ..kad je doge skako na crpsiju si cekao i po 48 sati za doge depozit da se pojavi kad ide gore cena.Sta mi se se desilo na Mintpalu. Posaljem sa Cryptsy 4.7 Aurora oko 22i30h nebi li ih prodao za vecu cenu kad je krenuo pump i kre.... mi drzali coine dok se nije sve zavrsilo.
3h i 10min su bili u pending deposits i sad kad je sve proslo kao potvrdili mi koine. Mogao sam da ih prodam za 0.055 imao bih cistu zaradu od 0.06Btc za sat vremena. To ne mogu da iskopam za 2-3dana da kopam LTC, sa mojim rigom.
Pisao sam podrsci pa cu da vidim sutra bas sta ce mi odgovoriti.