Sta to znaci? Pale stampac?
Moguce.. Kroz istoriju uvek se i to desavalo.. Zasto bi sada bilo drugacije? Pogotovo ako se ovaj isplanirani rat zavrsi i dodje do globalnog pomirenja.
Ja sam juče kupio BTC. Nadam se da je u pravu.
sta ti je dalo potvrdu da kupis?Ja sam juče kupio BTC. Nadam se da je u pravu.
Nema šanse, ovo je lep rast sada, ali na te neke nivoe da se vrati, ma kakvi. Kripto je prilično ozloglašen zbog svih fejlova u zadnje dve godine.. Kad dodje možda na 25K, neki novi skandal će da ga ošuri, nesto će već da se FUDuje na sva zvona.. Prostora za manipulaciju i nedovršenu regulaciju koliko voliš..I eto ga opet na 18k.Moze ako kitovima to odgovara ali ovo pokazuje koliko mogu brzo da ga vrate na 60 ako hoce. Sledeca psiholoske su 30,40 i 50k. Sta je muka, sto si kad je bio 60k mogao da kupis 50% vise dobara , ali ce zato ko bude strpljiv otici na 100k pa ce kompenzovati inflaciju
Dobro pitanje, ali nemam nikakav indikator koji mi kaze - sad kupi.sta ti je dalo potvrdu da kupis?
Volim da čitam tvoje postove jer si brat bull, ali ćete i imati napisano razdvojeno te ozbiljno blizu stavlja opciji ignore.Ako uskoro probijemo 22.5k u maju ce te ima ti 60k
Ta man navreme kad su otk ljucava ETC da prodademo nagradeu.😀Ako uskoro probijemo 22.5k u maju ce te ima ti 60k
To ima osnova kao da kažemo u srbiji prosečna plata u maju 2000e.Ako uskoro probijemo 22.5k u maju ce te ima ti 60k
Trebalo bi do cetvrtka da dostignu limit, a onda realokacijom sredstava mogu do juna da izguraju (ako je verovati vestima). U medjuvremenu kongres bi trebalo da izglasa povecanje ili privremeno ukidanje limita zaduzivanja.I na kraju nabitnija stvar, Amerikanci su iscrpeli limit od 31.5 triliona za izdavanje obveznica i sada kongres treba odobriti povecanje limita zaduzivanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari