Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ETH lepo tone, ne bi me cudilo da se prepolovi u odnosu na BTC, mozda i mnogo gore..
Auu, bas tone. Ja sam do sada menjao ETH za BTC, ali samo kada je odnos bio 1 ETH prema 0.075 BTC ili vise. Sada mi ne pada napamet da menjam, cekam, pa sta bude.
Edit:
Tj. Prodavao sam ETH kada malo skoci i cekam da sve padne, pa za taj prodati ETH kupim BTC i tako sam hvatao taj odnos. Sada nemam vremena da pratim i zezam se, valjda ce se vremenom unormaliti.

Poslednja izmena:
0 je support onda se kupuje ovako samo trosis dok nalecu mladi kriptasi :LOL:

Ok, ukratko potresao se malo stock market sa 3% padom, btc reagovao isto sa 3% ; normalno je da altcoini reaguju malo jace ali ovo sa ETH-om je po meni previse i cist panic sell tako da ja kupujem lagano:

1654961231109.png

I da nastavi da pada - nema veze, average sell ETH-a u ovom Bullu mi je 2850$ tako da sve sto se kupi ispod toga je ok, makar cekao i par godina. ETH je tu da ostane, nije neka leva shitara u pitanju.

^

Valjda razlog zašto ETH pada ovako. Nisam se udubljivao, pa zato naglašavam. Svakako bi trebalo da bude zanimljivo štivo.

Ne znam dokle će ETH ići dole ali moj plan je da svaki dobar popust na stETH-ETH(0.7 - 0.8) kupim, odnosno swap moju long spot poziciju u ETHu za stETH.

Takođe, to je i mišljenje direktora jednog 8-cifrenog asset management fonda koji mi je to i lično napisao u mejlu:
"If there is a steep discount, we plan on buying stETH."

Ovo je zapravo još jedna manipulacija, Alameda verovatno već kupuje stETH na diskontu od Celsius-a koji mora da likvidira svoje pozicije.

Pozdrav.

Ja ne bih ništa kupovao jer će cene još dole u narednom periodu. Nije savet, radite kako želite.

US02Y još nije dostigao peak, pravi crash se još nije ni desio, sve je ovo samo uvod. Ova stagflacija ima da se vuče još godinama, kripto će da krvari još i-ha. Kad se samo setim kad su sajevi pričali kako će kripto da ih sačuva od inflacije. :ROFLMAO: Stručnjaci, sve moj do mojega.

Capture.JPG

Kad se samo setim kad su sajevi pričali kako će kripto da ih sačuva od inflacije. :ROFLMAO: Stručnjaci, sve moj do mojega.

Seti se ti i jednog atomskog superstručnjaka, mislim da se zove morbius, koji pričo da će btc dobaci do oko 20k i prsne ko lubenica. Taj bez trunke blama nastavlja da priča katastrofične priče, iako btc valjda po treći put ide ka oko 20k, samo iz suprotnog smera. Potresno.

Seti se ti i jednog atomskog superstručnjaka, mislim da se zove morbius, koji pričo da će btc dobaci do oko 20k i prsne ko lubenica. Taj bez trunke blama nastavlja da priča katastrofične priče, iako btc valjda po treći put ide ka oko 20k, samo iz suprotnog smera. Potresno.

Sve je ovo trebalo da pukne još 2017., ali su stalno izmišljani novi i novi načini da se likvidnost veštački ubrizga u finansijski sistem. Quantitative easing, repo market intervention, sto nekih klinaca, na kraju i helicopter money. Dođe posle svega momenat kad se svi trikovi potroše, inflacija poludi i račun mora da se plati. Ako je današnji finansijski sistem kuća izgrađena na pesku, onda je kripto tržište kuća izgrađena na magli. Ko se ne slaže, neka radi kako hoće, svi smo odrasli ljudi ovde.

Drugim rečima, proročanstvo ti je do jj al te zajebali dušmani i konačno si im dohako ove godine? Ako se ti iskreno ložiš na te tvoje katastrofe, jedino što ćeš da prihoduješ od toga je stotinak čireva po iznutricama, a ne znam šta će ti to. Jesmo odrasli, meni ta tvoja glupiranja beskrajno zabavna, ali imaj malo obzira prema drugima s tim tvojim "jesam li vam lepo reko" sranjima. Samo predlog.

Kolega, samo bih te zamolio da ne quotuješ dotičnog i da nas podsećaš da je i dalje tu, jer mu je sasvim dobro mesto u ignore svetu - toliko zlobe, malicioznosti, zlotvorizma, nevaspitanja i bezobrazluka skoro nisam pročitao na forumu (tj jesam par puta za ovih 20ak godina što sam ovde, ali su ti članovi ekspresno bili banovani, nije mi baš najjasnije što se ovde gleda kroz prste, ali nije moje o tome da sudim).

Drugim rečima, proročanstvo ti je do jj al te zajebali dušmani i konačno si im dohako ove godine? Ako se ti iskreno ložiš na te tvoje katastrofe, jedino što ćeš da prihoduješ od toga je stotinak čireva po iznutricama, a ne znam šta će ti to. Jesmo odrasli, meni ta tvoja glupiranja beskrajno zabavna, ali imaj malo obzira prema drugima s tim tvojim "jesam li vam lepo reko" sranjima. Samo predlog.

Igraju Nemačka - Farska Ostrva i ja kažem kec. Al vidi sad, Farska Ostrva uvode više igrača na teren, menjaju veličinu svog gola, ukidaju sebi ofsajd i sad sam ja kriv što nisam sve to predvideo kad sam se kladio, jel?

Al jebiga, mogu glavonje da menjaju pravila igre, al ne mogu da promene zakone prirode, oni uvek vode istim posledicama. Ako se ne slažeš, nikakav problem, natovari se kriptom, vreme će pokazati ko je od nas dvojice bio u pravu. I to nećemo morati dugo ni da čekamo na rezultat.

@ morbius
Ako neko ovde igra kako glavonje sviraju, to bi bio ti. Naravno da se ne slažem, posebno kad je vremenski okvir u pitanju, čekaćemo malo duže na rezultat.

Kolega, samo bih te zamolio da ne quotuješ dotičnog i da nas podsećaš da je i dalje tu, jer mu je sasvim dobro mesto u ignore svetu
Stalno zaboravim na taj detalj, praštajte, a gledaću da vas poštedim ubuduće.

Ide ovo jos dole, najlaganije. :)

Sve je ovo trebalo da pukne još 2017., ali su stalno izmišljani novi i novi načini da se likvidnost veštački ubrizga u finansijski sistem. Quantitative easing, repo market intervention, sto nekih klinaca, na kraju i helicopter money. Dođe posle svega momenat kad se svi trikovi potroše, inflacija poludi i račun mora da se plati. Ako je današnji finansijski sistem kuća izgrađena na pesku, onda je kripto tržište kuća izgrađena na magli. Ko se ne slaže, neka radi kako hoće, svi smo odrasli ljudi ovde.
Apsolutno, sve je bilo lepo dok je cena išla gore... Kada pada nedeljama kao sad, rekordno dug pad, Staking I Defi koji su i pogurali kripto, se jednostavno raspadaju. Pa onda sa njima Smart contracts na kojima i počiva Defi. Zato se BTC još i najbolje držao, možda će Gejming da se praćaka, ali generalno kripto nema više za šta da se uhvati, previše je ljudi izgubilo jako puno para, nema novih trikova da privuče nove mase, ideje su iscrpljene. Nažalost.

Old news @marko_ns, i nije neka, BJ skill nikakav.

Prosli su mi orderi za HEX, sad sve nade polazem u Pulsechain najavu i pump.
Imam jos malo baruta ako bi pao na 1c i to je to sto se tice DCA, ili zero ili hero.

US02Y još nije dostigao peak, pravi crash se još nije ni desio, sve je ovo samo uvod. Ova stagflacija ima da se vuče još godinama, kripto će da krvari još i-ha. Kad se samo setim kad su sajevi pričali kako će kripto da ih sačuva od inflacije. :ROFLMAO: Stručnjaci, sve moj do mojega.

Pogledajte prilog 346886
Pa sačuvao ih je od inflacije onaj tko je kupovo btc u 2020.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno