Samo da te utešim da nisi jedini.Neki savet kako se braniti kad ti devojka/žena kaže da si kockar jer kupuješ kripto?
Samo da te utešim da nisi jedini.Neki savet kako se braniti kad ti devojka/žena kaže da si kockar jer kupuješ kripto?
Litecoin (LTC) $149.93 (-27.47%)
Ethereum Classic(ETC) $35.7 (-24.44%)
Ako je ovo bull market, kako ce onda izgledati Bear?![]()
Odradiš transfer sa mjenjačnice na njenu kreditnu karticu. Ćutaće dok ne potroši. Onda postupak ponoviti.Neki savet kako se braniti kad ti devojka/žena kaže da si kockar jer kupuješ kripto?
Eno planB kaci slike da su korekcije od 38% normalne u bulu i uporedjuje sa 2017. kada su bile 5-6 takve korekcije.
Ne vidim razlog zasto bi se ucutkavali ljudi koji misle da ce da ide jos dole?
--------41K>38k>32k
Pa posle nove godine idemo dole.
Neki savet kako se braniti kad ti devojka/žena kaže da si kockar jer kupuješ kripto?
Meni se čini da je bilo oko 0.15 u leto 2017. Računao sam da za 1 BTC treba oko 7 ETH, a kopao sam i do 1 dnevno sa 3 riga. E, da sam drugačije radio, gde bih sad bio. To je samo 4 godine, a sa par hiljada evra tada, danas penzija.bio je i 0.12 i više, dobro se sećam
Ja taj mail nisam dobio…Šta je sa glupostima o MtGox novčićima. Stanje je više nego poznato i jasno, praktično se zna ko će i koliko dobiti (oko 1/4 onoga što je imao).
Skoro je stigao mail da ljudi upisu svoje podatke i adrese gde će biti isplaćeni, ali nije rečeno kada će to biti. Svakako ne oceujem pre proleća 2022
Poenta, čemu spekulacije i izmišljanje kada je sve javno i otvoreno.
Ja taj mail nisam dobio…
Neki savet kako se braniti kad ti devojka/žena kaže da si kockar jer kupuješ kripto?
Nisam brt, ja ulažem u sigurno. U LTC.A ti kao nisi, jel? Svi smo svesno ušli u ovaj Ponzi u nadi da možemo da nadmudrimo većinu igrača i odnesemo im pare.
ETH konacno pokazuje zube prema BTC, prilicno dobro je podneo ovaj dump.
Mozda cu da se nalupam sad gluposti jer ja nikada nisam trgovao sa tim longovima i shortovima pa nisam mnogo upucen u to.Flash crash je cista manipulacija mjenjacnica, bitffinex na celu organizovanog kriminala, da li ce pustiti nastavk uptrenda ili je to to od ovog ciklusa mi ne mozemo znati, ali i ja mislim da ce ponedeljak i utorak dati odgovore...idu uskoro i praznici nisam bas optimista, ali ajde sta je tu je sacekali su idealan momenat da izvedu ovu pljacku. Tacno imaju uvid u sve koliko je longova otvoreno koliko treba BTC-a da se pociste imaju sigurnu zaradu.
za ovakve prevare jos nikad niko nije odgovarao, ali mjenjacnice su veliko zlo, to ko ne vidi nije jos nista naucio u cryptu.