[SAJ]ber Kurajber
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,055
Aha, bice gadna noc.
Da ispipa dno bulla malo, da izvineš da ga dole malo lizne 😂😂Oho 56 k opet prpa a ?
Bull market support band je 51-53k
Ako, ako valja se. Malo da udje strah u gace..
Posle ce budr lepse kad skoci![]()
Panic sell???Ja ne znam vise sta se desava s cenom. Pocelo je dosta novcica da dolazi sa wallet-a na menjacnice, to nije dobar znak. Ne kapiram razlog uopste.
Nisam ja poceo da gubim optimizam, isto mislim i dalje. Kao sto vidis iz posta iznad svog i dalje mislim da je ovo otresanje. Ali ostaje ono, sta ako... Puno ljudi je zestoko uzdrmano ovim. Za koji dan mozemo zestoko gore ako mene pitas ali to ne znaci da ce se desiti posto sve kilavi mnogo vise nego sto bi trebalo.Ne miriše na dobro kad si čak i ti počeo gubiti optimizam![]()
Na par mesta sam cuo kako bi "gaming tokeni mogli da dominiraju 2022" i sledeci ciklus..Mana, Sand, Enj i ostali metaverse coini idu gore. Neki najavljuju 2022. kao godinu metaversa. Bavi li se neko ovde time?
Sam si napisao da je MANA imala nenormalan rast, a onda da si nesto uzeo. HmmNa par mesta sam cuo kako bi "gaming tokeni mogli da dominiraju 2022" i sledeci ciklus..
Uzeo sam nesta, zapravo previse, MANA-e. Jeste skocila je nenormalno nedavno, ali vidim da cena odbija da padne -> cak ide malo gore drzacu ju neko vreme, ali ako krene jos jedna runda skoka bezim naravno.
Ko nije video ima popust od 60% na trading view ( black friday ) ...
Da li da pratim RSI? Kako iskusniji trejderi određuju cenu za izlaz kod sličnih trgovina?
Fantom hvata zalet za novi vrh, Harmony preti na isto.