karanovicz
3.5" Floppy
- Učlanjen(a)
- 25.09.2007
- Poena
- 38
Eurekaaaaaaaaaaaaa :dPrognoze govore da će prihvaćenost digitalnog novca u budućnosti samo rasti.
Eurekaaaaaaaaaaaaa :dPrognoze govore da će prihvaćenost digitalnog novca u budućnosti samo rasti.
A sta mislis dokle ce otprilike da ide, onako odokativno? Pitam posto sam ja prosli put omasio kupovinu za 15$ :dneka pada pitanje je dokle, prosli put sam omasio kupovinu za 0.2$ sad bogami necu
A sta mislis dokle ce otprilike da ide, onako odokativno? Pitam posto sam ja prosli put omasio kupovinu za 15$ :d
Ja sam kupio ltc za 24.8$ i sad sam u kanalu jer ovo ide na 15$ do jutra.
A gde ces sa novcem sa Perfect Money-a?Znaci niko nije probao kako funkcionise Perfect Money na btc-e??
Ja prodao po 30 i kupio po 25... malo da sam sacekao... 70-ak minutica![]()
Znaci niko nije probao kako funkcionise Perfect Money na btc-e??
kako bear trap kad je sad 21![]()
Bice januar zanimljiv, Taobao + malo Bundesbank + ovo + 31. januar kao deadline
... the millions of dollars in bitcoin seized by the FBI from Ross Ulbricht and the first Silk Road, currently stored in a set of online wallets, appears to be on the move. A source in the U.S. Justice Department said that “authorities” have access to the Ulbricht’s bitcoin cache and may be selling it off for less volatile currencies in the next few weeks. Ulbright has given the U.S. government the private keys to the bitcoins.
Zasto je bitan 31 Januar
Ja kupih po 28.5 jutros i raslo do 31.5 i odem i dodjem sad a ono 20$Bravo na tipu. Ja utrosih sve dolare na 25$
"Pravilo je da nema pravila" rekoh Avgusta 2012-te pri difu 1.620.000 i ceni 9.65$ !!!
A gde ces sa novcem sa Perfect Money-a?
Zanima me kako da prebacim novac na neteller (koji su nedavno ukinuli sa btc-e) na najbezbolniji nacin? Perfect Money, OKpay i Neteller nude opciju prepaid Visa/Master Card, i podizes opusteno sa bankomata novac sa njihovog balansa.Nikako, sta te tacno zanima? Izadje te skuplje od bilo cega
Imaju opciju za prepaid Visa/Master karticu i dizes novac sa bankomata. To nudi i OKpay, samo me zanima da li je neko vec probao?