- Učlanjen(a)
- 08.03.2003
- Poena
- 985
Analiza za one koji hoće ozbiljne teme. Recimo da smo sad u Wyckoff akumulaciji, kao što chart sugeriše, kao što i većina Yutuber-a tvrde, kao što je najverovatnije i tačno. Ako izgleda, hoda i oglašava se kao patka, najverovatnije je patka. Cena bi školski još neko vreme trebalo da oscilira na ovim nekim nivoima, pre nego što nastavi dalje naviše. To bi nas najverovatnije polako vratilo u bull market, scenario koji sam očekivao od starta. Nema smisla da je ovako zaravnjen top kraj ciklusa, niti da nije bio pokušan povratak naviše nakon sloma. CNN je do pre par dana bio pun članaka koji su najavljivali dalji pad cene, kad je i Saj postao plašljiv, postalo mi je sasvim jasno da idemo gore. Kraj akumulacije verovatno kada hash ribbons zatvori ovaj gap koji je narastao i krećemo polako u drugu (treću ko računa i 2019. balončić) i poslednju bull fazu ciklusa.

Postoji jedno "ali" ovde. Ciklus bi krajnje odokativno trebalo da se završi krajem ove ili početkom sledeće godine. Na žalost, ne verujem da će nam stock market to dozvoliti. Buffet indikator je stigao do rekordnog nivoa, berze mogu u bilo kom trenutku da zveknu i povuklu sve dole. Zato sam se toliko nadao da ćemo imati jednodelni ciklus kao 2017, da prodam sve ovog leta na vrhu i uživam, ali nije se dalo.

Postoji jedno "ali" ovde. Ciklus bi krajnje odokativno trebalo da se završi krajem ove ili početkom sledeće godine. Na žalost, ne verujem da će nam stock market to dozvoliti. Buffet indikator je stigao do rekordnog nivoa, berze mogu u bilo kom trenutku da zveknu i povuklu sve dole. Zato sam se toliko nadao da ćemo imati jednodelni ciklus kao 2017, da prodam sve ovog leta na vrhu i uživam, ali nije se dalo.