Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zar verujes da takva grupa ima za cilj da ti baci dojavu. I zatvorene placene grupe cesto zeznu svoje clanove jer i tu dok dodje vest sta ce da se pumpa, glavne baje su vec natovarile i samo cekaju trenutak da se obicna raja popali pa da im prodaju na samom vrhu.

Da li neko prati crypto grupu na Telegramu @Crypto_Binance_Trading , imaju skoro 2 miliona pratioca. Najavljuju neki pump za 6 dana...ima li neko iskustva sa njima?

6 days left until our big pump on Binance!
Na binance ima svaki dan po 100 mega pumpova.
Verovatno je varijanta da te navuku da platiš neki " simboličnu cifru " za signal :)

Bolje batali igranje sa vatrom, jer u takvim grupama samo njih par debelo zarađuju, a većina bude ošišana.

Poslednja izmena:
Ovo jutro me je obradovalo. ADA se donekle ok odrzala, nije pala ispod 1$, vidim da dolaze jos mnoga desavanja u skorije vreme (Coinbase, Afrika, itd..), ja sam pregurao da gledam ovaj period dok je sve ostalo ok napredovalo uz BTC, i nisam prelazio u druge (samo DOT jos imam). Iznenadio sam sebe sa strpljenjem. Ne znam da li je realno da prebaci 1.5$ uskoro, ali deluje da hvata momentum opet. da ce napredovati naspram BTC-a jos, i prebaciti ATH ovih nedelja. Neki target za uzimanje dela profita mi je 1.5$. (nekih 30% bih uzeo, cisto psihicki bi mi prijalo malo kesa da izvucem (prebacim u neki ETF mozda), i onda lagano dalje). Ne znam koliko je to pametno ili ostati all in u kriptu sa ovom svotom pa sta bude. Razmislicu.

Poslednja izmena:
BTC nije produžio naviše, napravio se baš veliki divergence. Zamor tržišta je jasan, vidi se da želi da napravi poveću korekciju.

Capture2.JPG

Ali tradicija je protiv toga, kad god smo do sad stigli u žuto, nastavili bi u crveno.

Capture.JPG

Tako da videćemo. Meni oba scenarija odgovaraju.

Solana - ko zeli kratkorocni ulaz iz fiata i skalp. 15 do 20% nije zanemarljivo. Inace, je po mom misljenju realno moguca osetnjja btc korekcija uskoro, tako da zelim sto krace izglanje fiata.

Ja sam moj kompletan portfolio uvećao za 8% ulaskom u Adu na sat vremena i izlaskom nazad u inicijalni novčić koji je već pao par % zato što su svi radili isto. Double win.
Inače pre neki dan sam uključio obaveštenja od CoinbasePro-a na tviteru baš zbog ovoga i već se isplatilo.
Na telegramu imate i grupu The Bull, 100k pratilaca pa šta god da objavi uz neki chart, to ide gore, trejderima će se svideti.

Biće zanimljivo šta će reći FED danas u 14PM est time, što kaže morbius sve se već zamorilo, još samo oni da kažu par stvari

Ne kažem da nema šanse da se desi ali ako bude sad jačeg pada to će de desiti samo ako gobalno tržište padne pa povuče i btc na dole. Bila je korekcija sa 58.4 k na 43k pa onda rast od skoro 50% do 61.8k. Nije baš uobičajeno da btc skače i pada po 20k u roku od pad dana. :) Ako se ne desi neki veći pad berzi, ne verujem da će ispod 52k gde je 20MA.
Sad su u igri veliki igrači koji brane svoje pozicije u kriptu i ne dozvoljavaju jači pad što je velika razlika u odnosu na prethodne cikluse.

To kad ode na 60k na dva dana i zatim vrati na 55k kao da i nije skočio..

Nije kao da nije, ipak je probio ATH, postavio novi cilj. Nema vise psiholoske granice na 60K. Lakse ce probiti sledeci put.
Neka ga malo ovako, ne fali nista da miruje malo. Ne verujem da ce ispitivati donje granice opet ali nista nije nemoguce. Ocekivali sko kad predje 60 da ce nastaviti gore ali ocigledno je da su planovi malo drugaciji. Sve je to ok, tek je polovina marta.

Pozdrav drustvo nov sam u ovome i unapred izvinjenje za laicka pitanja.
Ne mogu da nadjem u kojoj sekciji da postavim pitanje pa cu ovde, sigurno ce neko znati.
Imam trezor one novcanik i zelim da prebacim DOT u njega, na sajtu je podrzan preko trezor suit-a,
sve instalitano ali kad udjem u suite ne mogu da nadjem DOT da bih napravio adresu za primanje,
ima negde 15-tak novcica ali gde su svi koji su na sajtu?
Glavno pitanje je kako da prebacim DOT na novcanik. Hvala svima

Sutra ujutro, između 6 i 10 ponašem vremenu ( 5am - 9am UTC ) će biti novi Launchpad na binance.

Ovaj put će biti popust na novi token ( discount token sale kako to oni zovu ) koji će biti lasniran posle 7 dana.

Još uvek se ne zna koji će to biti token, ali ako bude ponovo neki nft ili defi, vredi pazariti.

Zadnji put je to bio DEGO FINANCE, početkom marta, koji je u " pretprodaji " bio 0.018bnb ( oko 5$ po tadašnjem kursu BNB-a ), da bi par dana posle dodavanja na Binance skočio do 34-35$.

Ako bude isti fazon pretprodaje kao i sa DEGO, moćiće da se kupi samo BNB-om.

Pa eto, ako neko želi da pazari, neka navije budilnik ujutro pre 6 :giggle:

Izvor:

Tomorrow there will be a discount token sale on #Binance

Edit:

I da, zaboravio sam da napomenem.
Broj tokena u pretprodaji će biti najverovatnoje ograničen ( sa DEGO FINANCE je bio 1000 DEGO po nalogu = 18.3823 BNB (≈ 4679 USD )) kako ne bi kitovi pokupovali baš sve :)

Poslednja izmena:
Morgan Stanley becomes the first big U.S. bank to offer its wealthy clients access to bitcoin funds

Morgan Stanly prva banka u SAD koja ce za svoje velike klijente kupovati bitcoine i akcije u 3 bitcoin fonda
Ono sto je pre 3-4 god bilo nezamislivo danas je realnost
Bitcoin je ovim presao rub opsteg prihvacanja

100 k vrlo brzo

Sutra ujutro, između 6 i 10 ponašem vremenu ( 5am - 9am UTC ) će biti novi Launchpad na binance.

Ovaj put će biti popust na novi token ( discount token sale kako to oni zovu ) koji će biti lasniran posle 7 dana.

Još uvek se ne zna koji će to biti token, ali ako bude ponovo neki nft ili defi, vredi pazariti.

Zadnji put je to bio DEGO FINANCE, početkom marta, koji je u " pretprodaji " bio 0.018bnb ( oko 5$ po tadašnjem kursu BNB-a ), da bi par dana posle dodavanja na Binance skočio do 34-35$.

Izvor:

Edit:

Broj tokena u pretprodaji će biti najverovatnoje ograničen ( sa DEGO FINANCE je bio 1000 DEGO po nalogu = 18.3823 BNB (≈ 4679 USD )) kako ne bi kitovi pokupovali baš sve :)
Sta ti predlazes u tom slucaju, cekati jutro pa se saltati iz USDT u BNB kad krene podela, presaltati se veceras da ne napumpaju BNB cenu? Svakako ne bi trebalo da se razgrabi za par minuta a i nije 100% da ce samo BMB biti aktuelan!? Ili gresim.... nisam nikad uzimao nista slicno.

FED vidi jaču ekonomiju i inflaciju ali ne i veće stope. Ne predviđaju veći GDP za naredne godine što je dobro, u short termu. Bullish vesti za BTC zato market ide gore ;)

Sta ti predlazes u tom slucaju, cekati jutro pa se saltati iz USDT u BNB kad krene podela, presaltati se veceras da ne napumpaju BNB cenu? Svakako ne bi trebalo da se razgrabi za par minuta a i nije 100% da ce samo BMB biti aktuelan!? Ili gresim.... nisam nikad uzimao nista slicno.
sta znam, ako ne znas sta da radis, onda bolje nemoj nista 😀
Ja bnb-a imam gomilu, tako da necu sad dokupljivati nista vise.
Ako nemas nista bnb-a, realno je ovo skroz ok cena za pazariti, s obzirom da je isao do 350.

Vidim da je vec pocelo da se kupuje polako i da lepo prati btc, pa mozda uzmi malo sad a malo tokom noci / ujutro, ako već želiš da pazariš novi token.

Skroz je moguće da se sve rasproda za par minuta, nebi bilo prvi put. Sve zavisi koliko će moći da se kupi.

Videćemo...

Post automatically merged:

I mene bi isto zanimalo za Launchpad na binance-u ako je neko već uzimao na taj način neke koine.
jesam ja dosta puta, sta te konkretno zanima sto već nisam napisao?

Izvor:

Edit:

znaci stake BNB? https://launchpad.binance.com/en/?

sta znam, ako ne znas sta da radis, onda bolje nemoj nista 😀
Ja bnb-a imam gomilu, tako da necu sad dokupljivati nista vise.
Ako nemas nista bnb-a, realno je ovo skroz ok cena za pazariti, s obzirom da je isao do 350.

Vidim da je vec pocelo da se kupuje polako i da lepo prati btc, pa mozda uzmi malo sad a malo tokom noci / ujutro, ako već želiš da pazariš novi token.

jesam ja dosta puta, sta te konkretno zanima sto već nisam napisao?
Upravo to, da li uzmem binance coin, da li se razgrabi brzo sve ili može natenane posle 2-3h da se kupi i dalje normalno?
edit: Odgovorio si već na pitanja :D
Hvala :)

Upravo to, da li uzmem binance coin, da li se razgrabi brzo sve ili može natenane posle 2-3h da se kupi i dalje normalno?
Hvala :)
Pa kako to mogu ja mogu znati? Nekad traje par sati, a nekad par minuta... sve zavisi kakav će biti coin.
Ako bude ponovo neki nft, nema sumnje da će se rasprodati za par minuta sve, tako da ono... sam odluči

Ne. Ovo sad nije stejkovanje, nego direktna prodaja tog nekog novog tokena za BNB.
Pročitaj još jednom post iznad gde sam sve objasnio.

Poslednja izmena:
Ja sam nesto crkavice sprckao u Alice koji sad mora na hold dok ne dodju bolji dani (pravio sam se oametan i nisam ga prodao na 35+), a ostatak sam prebacio u Ada pa cekam sutra da vidim sta ce se desiti sa cenom. Ako nekim cudom ode na 1.5$ bice super.

Hmm a ja pre 4 dana usao u stejk ADA a ona sad krenula gore. Valjda ce Afrika , ugovori i ostalo doci malo kasnije.. XD

Hmm a ja pre 4 dana usao u stejk ADA a ona sad krenula gore. Valjda ce Afrika , ugovori i ostalo doci malo kasnije.. XD
samo lagano, i ne brini za ADA, sutra je velika konferencija a za koji dan/nedelju će i listovanje na Coinbase. Tada tek kreće pravo pumpanje

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno