Na binance ima svaki dan po 100 mega pumpova.Da li neko prati crypto grupu na Telegramu @Crypto_Binance_Trading , imaju skoro 2 miliona pratioca. Najavljuju neki pump za 6 dana...ima li neko iskustva sa njima?
6 days left until our big pump on Binance!
Sta ti predlazes u tom slucaju, cekati jutro pa se saltati iz USDT u BNB kad krene podela, presaltati se veceras da ne napumpaju BNB cenu? Svakako ne bi trebalo da se razgrabi za par minuta a i nije 100% da ce samo BMB biti aktuelan!? Ili gresim.... nisam nikad uzimao nista slicno.Sutra ujutro, između 6 i 10 ponašem vremenu ( 5am - 9am UTC ) će biti novi Launchpad na binance.
Ovaj put će biti popust na novi token ( discount token sale kako to oni zovu ) koji će biti lasniran posle 7 dana.
Još uvek se ne zna koji će to biti token, ali ako bude ponovo neki nft ili defi, vredi pazariti.
Zadnji put je to bio DEGO FINANCE, početkom marta, koji je u " pretprodaji " bio 0.018bnb ( oko 5$ po tadašnjem kursu BNB-a ), da bi par dana posle dodavanja na Binance skočio do 34-35$.
Ako bude isti fazon pretprodaje kao i sa DEGO, moćiće da se kupi samo BNB-om.
Pa eto, ako neko želi da pazari, neka navije budilnik ujutro pre 6
Izvor:
Tomorrow there will be a discount token sale on #Binance
Edit:
I da, zaboravio sam da napomenem.
Broj tokena u pretprodaji će biti najverovatnoje ograničen ( sa DEGO FINANCE je bio 1000 DEGO po nalogu = 18.3823 BNB (≈ 4679 USD )) kako ne bi kitovi pokupovali baš sve
sta znam, ako ne znas sta da radis, onda bolje nemoj nista 😀Sta ti predlazes u tom slucaju, cekati jutro pa se saltati iz USDT u BNB kad krene podela, presaltati se veceras da ne napumpaju BNB cenu? Svakako ne bi trebalo da se razgrabi za par minuta a i nije 100% da ce samo BMB biti aktuelan!? Ili gresim.... nisam nikad uzimao nista slicno.
jesam ja dosta puta, sta te konkretno zanima sto već nisam napisao?I mene bi isto zanimalo za Launchpad na binance-u ako je neko već uzimao na taj način neke koine.
znaci stake BNB? https://launchpad.binance.com/en/?Sutra ujutro, između 6 i 10 ponašem vremenu ( 5am - 9am UTC ) će biti novi Launchpad na binance.
Ovaj put će biti popust na novi token ( discount token sale kako to oni zovu ) koji će biti lasniran posle 7 dana.
Još uvek se ne zna koji će to biti token, ali ako bude ponovo neki nft ili defi, vredi pazariti.
Zadnji put je to bio DEGO FINANCE, početkom marta, koji je u " pretprodaji " bio 0.018bnb ( oko 5$ po tadašnjem kursu BNB-a ), da bi par dana posle dodavanja na Binance skočio do 34-35$.
Ako bude isti fazon pretprodaje kao i sa DEGO, moćiće da se kupi samo BNB-om.
Pa eto, ako neko želi da pazari, neka navije budilnik ujutro pre 6
Izvor:
Tomorrow there will be a discount token sale on #Binance
Edit:
I da, zaboravio sam da napomenem.
Broj tokena u pretprodaji će biti najverovatnoje ograničen ( sa DEGO FINANCE je bio 1000 DEGO po nalogu = 18.3823 BNB (≈ 4679 USD )) kako ne bi kitovi pokupovali baš sve
Upravo to, da li uzmem binance coin, da li se razgrabi brzo sve ili može natenane posle 2-3h da se kupi i dalje normalno?sta znam, ako ne znas sta da radis, onda bolje nemoj nista 😀
Ja bnb-a imam gomilu, tako da necu sad dokupljivati nista vise.
Ako nemas nista bnb-a, realno je ovo skroz ok cena za pazariti, s obzirom da je isao do 350.
Vidim da je vec pocelo da se kupuje polako i da lepo prati btc, pa mozda uzmi malo sad a malo tokom noci / ujutro, ako već želiš da pazariš novi token.
Post automatically merged:
jesam ja dosta puta, sta te konkretno zanima sto već nisam napisao?
Pa kako to mogu ja mogu znati? Nekad traje par sati, a nekad par minuta... sve zavisi kakav će biti coin.Upravo to, da li uzmem binance coin, da li se razgrabi brzo sve ili može natenane posle 2-3h da se kupi i dalje normalno?
Hvala
Ne. Ovo sad nije stejkovanje, nego direktna prodaja tog nekog novog tokena za BNB.znaci stake BNB? https://launchpad.binance.com/en/?
samo lagano, i ne brini za ADA, sutra je velika konferencija a za koji dan/nedelju će i listovanje na Coinbase. Tada tek kreće pravo pumpanjeHmm a ja pre 4 dana usao u stejk ADA a ona sad krenula gore. Valjda ce Afrika , ugovori i ostalo doci malo kasnije.. XD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari