mmarkomarko
Slavan
- Učlanjen(a)
- 21.08.2013
- Poena
- 215
U 7:01 minut je bilo oko 20evra, pa je onda pala malo na 18evra i onda krenula na gore. Ja sam kupio na 18evra. Pratio sam cenu na 41, ali nisam prodao. cekam 50evraKoliko bio alice jutros u 7, ja kad sam usao bio je na 26, nisam hteo da kupujem?
Ja sam u trejdu kripta par meseci, been there, done thatPohlepa je gadna stvar. Imao sam neku kupovinu oko 54k, relativno pocetnicki. I sad kad je krenulo da pada, resi baja da proda jos pocetnickije, pa da kupi ponovo kad padne malo nize. I taman sto sam prodao, pocne da raste xD . Ako vam treba nekad influence na cenu, samo me cimnite.
Sumnjam da ce opet gore, kanda je pump prosao i sad se smirila situacijaU 7:01 minut je bilo oko 20evra, pa je onda pala malo na 18evra i onda krenula na gore. Ja sam kupio na 18evra. Pratio sam cenu na 41, ali nisam prodao. cekam 50evra
ici ce on jos gore.Sumnjam da ce opet gore, kanda je pump prosao i sad se smirila situacija
Ja ga prodao na 46ici ce on jos gore.
Cestitam.Ja ga prodao na 46
To je članak od pre neku godinu, nego je neko odlučio da napravi FUD pred stimulus ček.Kako god, samo 6% BTC-a od onih u cirkulaciji se nalazi na menjačnicama.Nije Kina u pitanju nego Indija i upravo je napravljeno poredjenje sa Kinom, nije ista stvar.
Bojim se da je ovo probni poligon za potpunu kriminalizaciju kripta, ukljucujuci samo posedovanje.
Od sinoc je clanak.To je članak od pre neku godinu, nego je neko odlučio da napravi FUD pred stimulus ček.Kako god, samo 6% BTC-a od onih u cirkulaciji se nalazi na menjačnicama.
Jeste taj članak od sinoć ali je događaj i struktura teksta u njemu od pre neku godinu.Od sinoc je clanak.
Ja dosta nade polažem u HOT. Čekaću ga na 1.0 pa makar propao@darkoj89 - Ja imam matic, steem, rose i cos, svi se zelene, juce sam se zeznuo pa sam ranije izasao iz hot i 50% rose, a oni odose jos. Pratim do veceras, msm da jos nece da padaju.
Hoće, nema sumnje.ici ce on jos gore.
Ja nemam strpljenja, istu gresku sam napravio sa phoenixom, izasao sam na 30% a on evo gura preko 100%. Mada treba biti skroman, meni je generalno plan 30% profit.Ja dosta nade polažem u HOT. Čekaću ga na 1.0 pa makar propao
Slično sam krenuo sa VET-om nisam bio strpljiv i odradio exchange na ADU...neću napraviti istu grešku sa HOT.
Jedini koji proziva si ti Asic, mozes da promenis 300 naloga ali ti se nikada neces promenitiNego, sta bi sa ltc najavom mimble wimble-a, citavu vecnost najavljuju za 15-ti, dezurni ltc promoter koji je prozivao neki dan kad je ltc imao "pump" od par procenata naprasno nestao, sad je puj pike ne vazi..koja sramota😮
I naravno, najavljivan bum za 15-ti, skok od 40%, neki cak i 0.008 😂 😂 😂 a odnos strmoglavo pada..
Hoce neko reci za 300 BUSD koliko se moglo dobiti, toliko sam imao ali neznajuci juce ujutru, ja kupim Beam 🎉 ali me cisto zanima...U 7:01 minut je bilo oko 20evra, pa je onda pala malo na 18evra i onda krenula na gore. Ja sam kupio na 18evra. Pratio sam cenu na 41, ali nisam prodao. cekam 50evra
Pa sve zavisi na kojoj ceni bi uleteo, ja sam u 7:01 ujutru uzeo po zeni od 18$ pa eto onda racunaj. Znaci imao bi 16.6 ALICE-a i onda da si oko 12 sacekao cenu od 41 ili 47$ i sve prodao, eto ti zarade. Ja gledam 41$ rekoh ajd jos malo ali nisam. sad cekam.Hoce neko reci za 300 BUSD koliko se moglo dobiti, toliko sam imao ali neznajuci juce ujutru, ja kupim Beam 🎉 ali me cisto zanima...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari