Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam sačekao pad do 0.031 gde sam usao pre 2 dana sa nekih 200$ čisto da udjem dugoročni hold do 1$ i prodam isti dan da udjem u drugi coin.

Opet Musk: "Doge is people's crypto".

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Ja sam sačekao pad do 0.031 gde sam usao pre 2 dana sa nekih 200$ čisto da udjem dugoročni hold do 1$ i prodam isti dan da udjem u drugi coin.

Opet Musk: "Doge is people's crypto".

Uh kako dolazim u iakusenje da uletim sad a da izadjem na 200...[emoji22][emoji22][emoji22][emoji22] al mi je frka nevidjena... [emoji23][emoji23][emoji23]

Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока

Pisao sam već šta nas čeka ovih dana. Krenulo je pumpanje lagano, u toku noći možda bude još većeg. Ja sam prilično siguran da će ga gurati do $1, ali neće moći preko noći da stigne do te cifre. Mislim da će meseci biti potrebni.

Pa je li najsigurnije (ne najisplativije), uložiti sada u BTC/ETH ili u neki manji novčić?
Možda LTC?

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Musk je hakovan 99%.

Niko pri zdravoj pameti i više od 1000 pratilaca ne tvituje tako, pogotovo ne on.
72bf7389ec232101612d044715d61e82.jpg

Poslednja izmena:
Doge i Ripple, fala ali vise nikad. Obicne pump prevare sa njima. Sad sam zarobljen sa 1400 ripplova :(

Bice ponovo neki pump tako da se strpi, izacices.
Next time stop lose obavezno.

Poslednja izmena:
Doge je bio planirani pump. Imaju zacrtan cilj od $1, kupuju se bilbordi, smišljaju akcije, podržavaju ga javne ličnosti, ako možemo tako da ih nazovemo. XRP pumpanje je bila totalna glupost, samo su odbili nove investitore. Nikakva ideja, nikakv plan, bez ikakve podrške medija.

@weasel

Ma da, sad sta je tu je, holdam ih sad oa cemo videti.
A i mene bas zanima Cardano koliko moze? Citam malo o njima, navodno je dobar projekat i sve, perspektivan novcic su navodno.. e sad ono sto je fazon u kriptu sbe je to moze i ne mora :))

[humor]
Ako mogu da zamolim u ime ove adrese kojoj vise ne mogu da pristupim, da malo manje pominjemo ADA, okida mi PTSD..
[/humor]

Dobro je sto sam prodao na vrhuncu sinoc vecinu LTC-a za +18% i ETH za +32%, da se ne vozim dzabe gore dole sto rece jedan clan.
Ja sam tim cinom ispunio ovogodisnji zacrtani cilj a tek je februar, od sad samo gravy. Dobar je osecaj
Mogu i da stanem ovde potpuno mirne duse, ali bitka ne staje ovde za mene
tenor.gif

Poslednja izmena:
Doge je bio planirani pump. Imaju zacrtan cilj od $1, kupuju se bilbordi, smišljaju akcije, podržavaju ga javne ličnosti, ako možemo tako da ih nazovemo. XRP pumpanje je bila totalna glupost, samo su odbili nove investitore. Nikakva ideja, nikakv plan, bez ikakve podrške medija.
Čekaj XRP pumanje je totalna glupost a Doge pumpanje je vrh jer su oni kupili bilborde [emoji23] šta su tačno reklamirali na bilbordima? mislim da smo zreli za jedan reset na svim poljima ne samo u kriptu.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Dodge je definicija pump and dump-a. Valjda je to ukapirao svako ko je u ovom duze od 3 meseca. Pa je njima dozvoljeno, a drugima nije :D

DOGE je meme coin, koji trenutno živi svetsku popularnost. Trajaće neko vreme, samo je pitanje do koliko će biti napumpan. Ko što rekoše neki na forumu, moguće je da će organizatori pumpanja u jednom trenutku biti i sankcionisani.

Nece niko biti sankcionisan, ali ce biti plakanja kad se vrati ponovo na 20 satoshija, pa ostane tu pola godine. ;)

Poslednja izmena:
Samo pricate o Doge i LTC :p. ETH i Ripple samo pomeni. Uzmes 10 po 10 strana unazad i isti coin se pominje. A Fantom sto je pumpao kad i Doge, skoro kao i Doge, ali sa razlogom, niko da pomene. AAVE i Compound 500 dolara niko da pomene. UMA 400% za 2 dana, itd itd, ne znam sta vi imate u portfoliju kada je highlight teme iscekivanje da LTC nesto uradi, ili koliko je neki big player sunuo novih para u kripto, generalno.

AVAX, NMR, BZRX, Loopring, Rubic.. jel cuo neko? :d

Pa i ja sam slicno primetio, izgleda da jako malo ljudi investira u nove projekte (gde su profiti masni) nego samo jednokratno kupe neki koin i cekaju beskonacno vremena da skoci cena i to je to.

S druge strane, visoki fee-evi na ETH mrezi su onemogucili male investitore da se bave time, tako da s te strane razumem ljude...

DOGE je meme coin, koji trenutno živi svetsku popularnost. Trajaće neko vreme, samo je pitanje do koliko će biti napumpan. Ko što rekoše neki na forumu, moguće je da će organizatori pumpanja u jednom trenutku biti i sankcionisani.
Trajace neko vreme, trenutno zivi svetsku popularnost...
Ja sam taj coin majnovao 2013 ili 14, tad je isto bio sto i sad pump and dump coin i veoma popularan i u to vrijeme kao i danas...

Pa zasto je tako, zasto su svi u ripple, doge i ltc? Zato sto par ljudi na forumu pisu o ta 3 coina svakodnevno i ocekuji moon, lambo, ath, raketu, penziju evo vec par godina, dok okolo prolaze chainlink, aave, the graph, band, rsr i desetine drugih coina koji za to vrijeme prave profite x5, x10, x20 itd, a ovdje kad ltc skoci 3.5% slavlje i moon se pominje i smajli - ;) ;) ;) i komentari tipa - jesam rekao...
Nema na ovom forumu odavno clanova koji su dijelili dobre informacije, otisli su zbog ovih sto 10 godina vrte istu pricu moon, lambo, raketa, penzija, btc ide na 0, itd...

Sent from my SM-A505F using Tapatalk

99% sam siguran da će Musk na nekom od sledećih značajnijih lansiranja(oko 20. Aprila ili kasnije) ubaciti nešto vezano za psa, da li nacrtanog na raketi ili slično...

Jel brani neko nekome da pominje neke coine ili ja nesto ne razumem?

Samo pricate o Doge i LTC :p. ETH i Ripple samo pomeni. Uzmes 10 po 10 strana unazad i isti coin se pominje. A Fantom sto je pumpao kad i Doge, skoro kao i Doge, ali sa razlogom, niko da pomene. AAVE i Compound 500 dolara niko da pomene. UMA 400% za 2 dana, itd itd, ne znam sta vi imate u portfoliju kada je highlight teme iscekivanje da LTC nesto uradi, ili koliko je neki big player sunuo novih para u kripto, generalno.

Ja okacio listu par coina koje pratim i na njoj bio Rubic, cak sam jedino njega i kupio sa te liste, ali manju kolicinu[emoji17]

Sent from my phone

Ja sam eth jutros istovario sbe sto sam planirao za ovaj bull. Jedino ako ode preko 2k onda cu razmisliti. Doge sam isao sa 100usd pa sta bude. Na 135 sat mora da sam poludeo... mnogo mi bilo 80ak sinoc.... ali eto Malo da podrzim pump to sam vec prezalio :D sad ili za 5 godina cu izaci. Doge je zajebancija ali sta je dolar? Ozbiljna stvar?

A za Elona... zar je jedini motiv koji covek moze da ima novac? Evo recimo ja sam bednik i zapalio sam 100 usd u doge zbog svojih uverenja, mislis njemu je milion ili 10M veci nego meni stotka?

Evo ti si pomenuo. Pricamo o tome sto nas zanima. Licno sam pre godinu dve napravio strategiju za ovaj bull u smislu portfolia i za sad lepo ide. Nekih 600% Nemam vremena za defi ni nove projekte a ni vremena da trgujem po ceo dan. Prosli put sam na te nove sto su nicali niotkuda kao i sad dosta gubitaka imao.
AAVE sam danima gledao ali ne dade mi se da udjem. TOMO mi je privlacan trenutno opet cu izgleda propustiti jer oklevam. REN isto. Sta mislis?
Ali bas bi bilo super da neko malo osvezi temu. Eto ti si upucen. Sto ne pises?

E da vtc niko ne pominje? Bio dobar pump i velika volatilnost 10-20 i vise posto po satu. Malo sam trgovao a i krenuo da kopam malcice (2 karte) :)
Vtc mi je isto drag mozda i vise jer se zalazu za pravu decentralizaciju, tu me btc razocarao...

Razmišljam o SOL-u, 50.000 transactions/second, $0.00001 Avg. Fee Per Transaction, block time trenutno od 600ms do 2600ms...

Poslednja izmena:
Jel brani neko nekome da pominje neke coine ili ja nesto ne razumem?

Ne razumes, niko nikome ne brani da pominje coine, ali ocigledno neko nekima brani da holduju 99% coina/razmisljaju racionalno :p.

@VirtualPoP

Pa ne vredi, pomenuh Aave kad je bio 89 a LTC 185. I rekoh sta ce se desiti. Ali ni ja nisam mislio da ce biti ovoliko brutalno. Bumeri ocigledno nece ni manje poznate/novije coine na Binance-u, a kamo li da ih ubedis da odu na uniswap. Pametnije je da vise na ovoj temi po ceo dan i da se vrti ista tema *stotinama* strana unazad (ne kazem dzabe paid shill), svaki put kad udjem na Bench home, poslednja tema u Kripto sekciji je ova, poslednji reply pogodi...

I sve to razumem. Ono sto ne razumem je sto su nasli shit ekvivalentan Doge-u i misle da je bolji, bogom dan, bolji od BTCa. I pored svega pomenutog, ALI I PORED BTCa I ETHa, holduju to smece. Ili sto nece preliju za ocigledan profit u nesto drugo, pa kada im normalan coin da x3 za 2 dana, neka preliju u to njihovo radi sentimenta toliko koliko su imali i neka holduju po strani.

I da opali, sto je upitno, sta su zaradili prosle 3-4 godine? Koliko su "neki" na Polkabridge poslednjih 10 dana. Bolje -1% na portfolio svaki dan 10 dana, nego transakcije od 50 dolara.

Edit: Ren je legit, pratim i njega ali ga nisam kupio ni u jednom trenutku, *mjau**mjau**mjau* imam/pratim previse pa ne mogu svaki i da kupim/propratim detaljnije.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno