Uh kako dolazim u iakusenje da uletim sad a da izadjem na 200...[emoji22][emoji22][emoji22][emoji22] al mi je frka nevidjena... [emoji23][emoji23][emoji23]Ja sam sačekao pad do 0.031 gde sam usao pre 2 dana sa nekih 200$ čisto da udjem dugoročni hold do 1$ i prodam isti dan da udjem u drugi coin.
Opet Musk: "Doge is people's crypto".
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Čekaj XRP pumanje je totalna glupost a Doge pumpanje je vrh jer su oni kupili bilborde [emoji23] šta su tačno reklamirali na bilbordima? mislim da smo zreli za jedan reset na svim poljima ne samo u kriptu.Doge je bio planirani pump. Imaju zacrtan cilj od $1, kupuju se bilbordi, smišljaju akcije, podržavaju ga javne ličnosti, ako možemo tako da ih nazovemo. XRP pumpanje je bila totalna glupost, samo su odbili nove investitore. Nikakva ideja, nikakv plan, bez ikakve podrške medija.
А ко је продао ЛТЦ? [emoji38][emoji38][emoji38]Grayscale je juce kupio 47K ETH-a. Ogromna cifra, zato je skakao onoliko.
Trajace neko vreme, trenutno zivi svetsku popularnost...DOGE je meme coin, koji trenutno živi svetsku popularnost. Trajaće neko vreme, samo je pitanje do koliko će biti napumpan. Ko što rekoše neki na forumu, moguće je da će organizatori pumpanja u jednom trenutku biti i sankcionisani.
Ja okacio listu par coina koje pratim i na njoj bio Rubic, cak sam jedino njega i kupio sa te liste, ali manju kolicinu[emoji17]Samo pricate o Doge i LTC . ETH i Ripple samo pomeni. Uzmes 10 po 10 strana unazad i isti coin se pominje. A Fantom sto je pumpao kad i Doge, skoro kao i Doge, ali sa razlogom, niko da pomene. AAVE i Compound 500 dolara niko da pomene. UMA 400% za 2 dana, itd itd, ne znam sta vi imate u portfoliju kada je highlight teme iscekivanje da LTC nesto uradi, ili koliko je neki big player sunuo novih para u kripto, generalno.
AVAX, NMR, BZRX, Loopring, Rubic.. jel cuo neko? :d
Leteće perje kad budu krenuli da se istovaruju.Grayscale je juce kupio 47K ETH-a. Ogromna cifra, zato je skakao onoliko.
Samo pricate o Doge i LTC . ETH i Ripple samo pomeni. Uzmes 10 po 10 strana unazad i isti coin se pominje. A Fantom sto je pumpao kad i Doge, skoro kao i Doge, ali sa razlogom, niko da pomene. AAVE i Compound 500 dolara niko da pomene. UMA 400% za 2 dana, itd itd, ne znam sta vi imate u portfoliju kada je highlight teme iscekivanje da LTC nesto uradi, ili koliko je neki big player sunuo novih para u kripto, generalno.
AVAX, NMR, BZRX, Loopring, Rubic.. jel cuo neko? :d
Jel brani neko nekome da pominje neke coine ili ja nesto ne razumem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari