Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2025)

Hvala Cika Gavro, svako mišljenje dobro dođe, posebno od iskusnih članova.
Razmišljam da prebacimXRP u LTC ili u DOT, ili u LINK, ali on i dalje najbolje gura za sada u celom mom portfoliju.
Pratiću, pa ću videti, a znam da ću samo napraviti lošije.

ja sam XRP prodao u prvom skoku na 1.1......znaci neces biti najgori sta god da uradis :)
imamo najavu XRP ETFa od pre 20h i to mu je dalo vetar u ledja, jos par dana.....
Znaci u PLUSU si manje ili vise , tu nista lose nema:)
Ja pogledam MCAP XRPa i ako idemo jos x2 , stizemo ETH.... jeli to realno? nije

Stiže se ETH pod uslovom da ETH ostane na ovoj vrednosti. Kada ETH opali, onda će biti mesta i za XRP. Ja mislim da je ovo dugo očekivani ciklus XRP-a i da će preći ATH bez problema.

Mislim da smo usli u ovaj kanal i da cemo ostati ovde jos neko vreme ( dnevni grafik )

Screenshot from 2025-01-16 12-13-45.png

Ja cu svakako pokusati od sad da ispratim i uskocim ako padnemo ispod 90K ponovo jel mi se cini da sam dovoljno cekao i da se market dovoljno "ohladio"

( Verovatno ce se uzimati ADA / UNISWAP / ETH eventulano DOT / LTC ili jednostavno BTC ako se budem plasio u tom momentu velikog pada )

A prodavacu cim BTC skoci za 4-6 procenata od cena koja je bila kad kupim .

Trump jeste rekao da bi ukinuo porez na coine made in usa, ali se samo btc spominjao kao strateska rezerva, koliko sam ja uspeo da ispratim.
Novi ciklus ista prica za xrp da ce da ovlada svetom i pre*ebe btc, sve ga banke kupuju u tajnosti... bla bla truc

Samo da nama dxy i btcd nastave da padaju.

ja sam XRP prodao u prvom skoku na 1.1......znaci neces biti najgori sta god da uradis :)
imamo najavu XRP ETFa od pre 20h i to mu je dalo vetar u ledja, jos par dana.....
Znaci u PLUSU si manje ili vise , tu nista lose nema:)
Ja pogledam MCAP XRPa i ako idemo jos x2 , stizemo ETH.... jeli to realno? nije
Realno ili nije to se vec desilo, a Istorija ume da se ponovi. XRP je imao veci MCAP od ETHa i to pre 7 godina. DYOR!

Trump jeste rekao da bi ukinuo porez na coine made in usa, ali se samo btc spominjao kao strateska rezerva, koliko sam ja uspeo da ispratim.
Novi ciklus ista prica za xrp da ce da ovlada svetom i pre*ebe btc, sve ga banke kupuju u tajnosti... bla bla truc

Samo da nama dxy i btcd nastave da padaju.
"Samo da nama dxy i btcd nastave da padaju." Exactly! :)

Meni i dalje sve ovo deluje daleko od ludila iz 2021. Nadam se da se varam.

reče čovek koji je 100% u altovima

Budite veoma obazrivi i trampove izjave uzimajte sa rezervom. Kroz istoriju je često znao da priča jedno, a radi nešto sasvim drugo, ili bar delimično drugačije. BTC je preživeo mnogo toga i opet ostao najjači. Sumnjam da XRP ili SOL mogu da mu približe iole ozbiljnije. USDT možda i ode na $5, ko što reče jedan influenser :ROFLMAO:

Ja sam nov i pojma nemam, moje misljenje da altovi do aprila, maja od ovih cena mogu da naprave puta dva, tri i to je to..

Mislim da smo usli u ovaj kanal i da cemo ostati ovde jos neko vreme ( dnevni grafik )

Pogledajte prilog 476522

Ja cu svakako pokusati od sad da ispratim i uskocim ako padnemo ispod 90K ponovo jel mi se cini da sam dovoljno cekao i da se market dovoljno "ohladio"
Moje skromno mišljenje je da uskočiš u voz dok još nije kasno.
Cene su visoke, ali biće još i više, pošto dolazi Trampov dan, primirje u Gazi, ...
Ne kažem da neće biti padova,ali vidiš da počinje let, kanal prema gore.
Pitanje je samo u koji koin pogoditi, da je dobar, a nije još poleteo.

Poslednja izmena:
Probati sa više coina je uvek bila najbolja taktika. Dobitak će bit manji nego da si pogodio onaj koji je najviše skočio, ali će biti solidan. Ako se kladiš na jedan novčić i on ne odradi magiju, džabe si gubio vreme.

Cene su visoke, ali biće još i više, pošto dolazi Trampov dan, primirje u Gazi, ...

Prošli put je vrh bio kad je Met Dejmon imao kripto reklamu na Superbowl. Svi smo tad mislili sad će ovo da poleti, ali prc, kitovi su se zapravo istresali kad je hajp o budućnosti kripta bio najveći. Isto tako može opet da se odigra, Tramp objavi državne rezerve čarobnog pasulja, svi se popale, a upravo tu bude kraj. Ako je ovo stvarno zadnji ciklus, onda će i završna zvrčka biti povelika, ne verujem da će tek tako pustiti velikom broju ljudi da iznesu profit.

Da, velika su ocekivanja od Trampa u vezi kripta. Cak se ocekuje da ce vec prvog dana nesto uraditi po tom pitanju. Verovatno nije lose uzeti makar manji deo profita u naredna 3 dana za svaki slucaj.

Meni to sve sa Trumpom lici kao nekada sto se cekalo posle halvinga da sve ode u nebo a ono obavezno ode u bunar, ja to sada ocekujem od Trumpa.

Hajpuje se mnogo oko Trumpa, mi smo vec videli pump u izbornoj noci sto se njegovog postavljenja tice.
Naravno veliki je plus sto nece nista da koci. Ne mora nista da uradi.

Imam lepe planove sa tim novcem i ovo sad mi "radi posao" :)

Vise mi znaci da ne izgubim 40-50% od ovoga sto sad imam nego da eventulano dupliram porfolio.

Ako se skljoka kako treba uskocicu verovatno inace neka ga tu gde je..

A iskreno i dalje sam misljenja da su veoma veoma male sanse da odemo znacajno iznad dosadasnjeg All Time High-a.

Izašao sam komplet iz XRP-a, 40% ušao u ETH, a 60% u LINK.
Gledam grafik XRP-a i jako me podseća na 2017.-u , a u 2021-oj je mrcvario na nižem nivou.
Sada su male šanse da se vine 50% ili 100%, a veće šanse da se skljoka kao 2017-e.
Zato sam ovo uradio, pa šta mi Bog da. Koja stručna analiza ? Šta kažete ?

Evo moje prognoze, pa kad dodje ne zurim se,
BTC ne diram,
Eth ne diram,
Link se otkljucava tek kad bude na tri cifre!
Algo na +2,5
Ape na +10
Fet Nisam siguran, kada...
Uglavnom lagano!

ETHBTC ce takav PTSD da nam napravi svima da cemo svi sa takvim zadovoljstvom da se istresemo na 0.04 da niko zivi nece docekati vise od toga

krenuo medo da brsti po eth. iznogud

Ide sve dole kad je sva likvidnost otisla u sol pa u trampov meme scam. Predugo vec stoji taj post, da je hakovan sklonili bi ga.
Naravno, niko oko njega se ne oglasava, nece niko da bude upleten u prevaru veka.
Da li je ovo maksimalan publicitet za kripto i da li cemo sad imati ludacku alt sezonu kad se ovo malo smiri ili je ovo veliki top signal? Trenutno nemam ideju sta da radim.

Nazad
Vrh Dno