Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2025)

Ima li ista od altova ili je to to?
Svi se nadamo,svi verujemo😂,ovde imaš dve vrste mišljenja od kompetentnih članova:prvo je od prestiža koji je pre dva meseca izneo mišljenje da imamo šest meseci pogodne klime i da svaki dip od 10-15% dode kao poklon,i imas dzigijevo mišljennje koji kaze jedna korekcija druga korekcija i u beru si ,a da i ne znaš treba biti spreman za obe varijante, deo za hodl ako bude raketa,jedan deo za kupovinu ovih dipova i mouda ih prodavati cim skoce 10-20%i imati satisfakciju u uzimanju profita(a i ubijes vreme cekajuci vece cene)

i imas dzigijevo mišljennje koji kaze jedna korekcija druga korekcija i u beru si
Odakle si mene iskopao. 😂 Nije to moje misljenje. Dzigijevo misljenje je da nema misljenje jer nista ne zna, da treba biti oprezan i ne zanositi se previse pricama o nadolazecem blagostanju. Uzimati profit kada se za to ukaze prilika. Dugorocno uvek razmisljam pozitivno jer sam vecinski HODL, jer da nisam sve bih odavno rasprodao a ovo sto se desava gore-dole mesecima treba koristiti za uzimanje profita, da li kroz trejd, stejk ili koji god nacin.

Drugari imam lufta nesto usdt da ubacim... Jel ima neko neki predlog sta bi mogo? 😂
Imam fet, vet, rose, inj, dot, vra

Teo bi jos neki coin, za 200-300 usdt.

Ima neki predlog?

Drugari imam lufta nesto usdt da ubacim... Jel ima neko neki predlog sta bi mogo? 😂

Ima neki predlog?

WIF je na 1.50
opusteno ce da baci na 3-4 u martu
.....
samo jedan od predloga

WIF je na 1.50
opusteno ce da baci na 3-4 u martu
.....
samo jedan od predloga
Druže, ja sam jedno 80% u Longu sa WIFom, a ostatak je short WIFa skockan navrat na nos da bi imao čime da branim te long pozicije (prebacujem sredstva sa sub-accounta na drugi sub-account kada ostvarim profit).. ti silni Longovi su otvarani baš nakon onog blic skok na 4.8 početkom novembra. kakva navlakuša koja je tako kratko trajala ! :( te silne long pozicije mi od tad stoje zarobljene.. imam longove velike na 3.4 i 3.2, manje na 2.2 i 1.77 USD .. žurio da otvaram longove jer je BTC tad još rastao.
..WIF pokazuje negativnu tendenciju u odnosu na druge Shitove koje pratim, pada mu Volume takođe.. pogledaj ovaj daily chart i reci mi šta ga sprečava da ljosne ispod 1 dolar ? Tramp ?!
Ne bi se ja baš zaletao.. ja se nadam naravno skoku i daj Bože da si u pravu, i da zatvorim već jedan po jedan Long u plusu, ali oprez sa ovim (samo još jednim SHITom).
1736675723898.png

Poslednja izmena:
Da li neko prati i kupuje Kadenu posto mi deluje da isplati se uloziti na trenutnoj ceni 0.8 a pre mesec dana je bila 1.9?

@igysa
Ostalo mi je u secanju da je neko WIF prodavao na 2.5 a kupovao na 1.5 i tako vise puta u toku prethodne godine... on mi je prvi zapao za oko kada sam otvorio CoinMarketCap.
Mislim, covek pita za 200-300$ a moze i u kafani da ih popije da se ne sekira :)

malko smo se svi ukakali od ovog H&S sto gadja 73k, bice ovo mucenicka sedmica, test zivaca.
idem po gajbu piva...

Lepo smo pali od ovogodisnjih ATH-ova. BTC 20%, ETH preko 35% a ostali manji altovi 60-80%. Uspeo sam da prodam jednu kolicinu STRAX-a na 0.092$ ( nagrade od stejka ) jer je divljao nekih par dana +-30-40% tako da imam tu jedan manji deo USDT-a pa mozda uletim u nesto. Steta sto nemam vise USDT-a sada ali vec sam pazario ranije novcice koji su me zanimali. Sada bleja i cekanje. Ali bar nema nervoze sto se toga tice ali zato ima u Enotria: The Last Song ( souls-like i to jako dobar ). 😂 Sada mi nerviranje oko novcica deluje smesno kakvih tu boseva ima. Ali sta je tu je.

Tramp je u prethodnom mandatu dan pred inauguraciju rekao da je dolar prejak i da steti SAD ekonomiji. Dolar je pao oko 20% za te 4 godine. Ako bude vodio istu politiku, niske kamate (za to je zaduzen Fed ali je pitanje koliko su nezavisni) i slabiji dolar, bice dobro i za shitcoine, a ako ne, kako Sejlor kaze:

Ima neki predlog?
Mislim da WLD može opet preko 3$, ali kao što mnogi konstatovaše, nema sigurice. Meni je od svih kovanica RAY ispao najzahvalniji za kupi-prodaj, ali sada je relativno visoko.

Ekipa, planiram da kupim ETH a vidim da cene padaju zadnjih par dana. Kada bi po vasoj proceni bio povoljan period za kupovinu?

Doge. Kada govorimo do ceni/vrednosti kriptovaluta , najmanje se uzima u obzir profitabilnost. Do sada (i uvek) je bilo merilo sta kaze berza. Pustis na berzi pa sta mu bog da ;). Doge je zadnjih meseci - izuzetno isplatljiv za kopanje. u usa maltene cist profit je 80% sada vidi da li je pametno uloziti kapital u njega.

Eth - pa tu smo negde. Mozda dobar momenat za ulaz. Mozda padne jos malo , ali ocekujem u jednom momentu ponovo raketu.

Doge. Kada govorimo do ceni/vrednosti kriptovaluta , najmanje se uzima u obzir profitabilnost. Do sada (i uvek) je bilo merilo sta kaze berza. Pustis na berzi pa sta mu bog da ;). Doge je zadnjih meseci - izuzetno isplatljiv za kopanje. u usa maltene cist profit je 80% sada vidi da li je pametno uloziti kapital u njega.

Eth - pa tu smo negde. Mozda dobar momenat za ulaz. Mozda padne jos malo , ali ocekujem u jednom momentu ponovo raketu.
TAko sami ja nesto mislio.

mozda bi CPI danas mogao da pogura stvari, taman jedan pre-office pump

zasto ETH nije pipnuo ATH do sada?

Polako, krenuće i ETH. Nema to nikakve veze sa Amerikom i Rusijom.

Danas pre podne okoo 9:25 je BTC=100650$
Niko da to napomene daje na kratko probio stotku.
Bliži se Tramp, pa mislim da polako klizimo na gore.
XRP probio 3$. Da li ga treba sada dirati, prebaciti u nešto drugo ?

Bliži se februar, nema Tramp veze sa ovim rastom. Idemo do maja uzlaznom putanjom. Tramp će bit predsednik i sledeće godine, a BTC će biti u slobodnom padu.

btc : gore dole 10-15% , par stotina $ preko ili ispod 100k vise nije vest -> oguglali smo.
uh ako sada tu nasu rec upotrebimo za prevod google = TUP :)

Danas pre podne okoo 9:25 je BTC=100650$
Niko da to napomene daje na kratko probio stotku.
Bliži se Tramp, pa mislim da polako klizimo na gore.
XRP probio 3$. Da li ga treba sada dirati, prebaciti u nešto drugo ?
Ne mogu da te savetujem sta da radis sa svojim novcem, ali mislim da ce xrp sad malo da saceka jer je gensler ulozio zalbu na presudu. A ovi iz xrp kazu da ce Trampova administracija to da odbaci. Posto se slikaju i veceraju sa Trampom, verovatno ce tako i biti.

Kad god razmisiljas da li da prodas, razmisli suprotno, da li bi kupio po ovoj ceni i za koliko para bi smeo? I koliko mislis da moze dalje da raste, a koliko nesto drugo. Onda ces lakse odluciti.

A izgleda da ce i ltc da se probudi.

Nazad
Vrh Dno