Svi se nadamo,svi verujemo😂,ovde imaš dve vrste mišljenja od kompetentnih članovaIma li ista od altova ili je to to?
Svi se nadamo,svi verujemo😂,ovde imaš dve vrste mišljenja od kompetentnih članovaIma li ista od altova ili je to to?
Odakle si mene iskopao. 😂 Nije to moje misljenje. Dzigijevo misljenje je da nema misljenje jer nista ne zna, da treba biti oprezan i ne zanositi se previse pricama o nadolazecem blagostanju. Uzimati profit kada se za to ukaze prilika. Dugorocno uvek razmisljam pozitivno jer sam vecinski HODL, jer da nisam sve bih odavno rasprodao a ovo sto se desava gore-dole mesecima treba koristiti za uzimanje profita, da li kroz trejd, stejk ili koji god nacin.i imas dzigijevo mišljennje koji kaze jedna korekcija druga korekcija i u beru si
I mene ovo zanima 🙂ima li neko ideju šta da radim sa ovim Pi coinom? Nakrcao sam jedno 2700 a vidim da po fejsu otkupljuju i do 1,5e, što ukupno dođe oko 4 soma, neće me spasiti ali nije ni da se baci.
Drugari imam lufta nesto usdt da ubacim... Jel ima neko neki predlog sta bi mogo? 😂
Imam fet, vet, rose, inj, dot, vra
Teo bi jos neki coin, za 200-300 usdt.
Ima neki predlog?
Druže, ja sam jedno 80% u Longu sa WIFom, a ostatak je short WIFa skockan navrat na nos da bi imao čime da branim te long pozicije (prebacujem sredstva sa sub-accounta na drugi sub-account kada ostvarim profit).. ti silni Longovi su otvarani baš nakon onog blic skok na 4.8 početkom novembra. kakva navlakuša koja je tako kratko trajala !WIF je na 1.50
opusteno ce da baci na 3-4 u martu
.....
samo jedan od predloga
i pre 2 meseca bila .54.....Da li neko prati i kupuje Kadenu posto mi deluje da isplati se uloziti na trenutnoj ceni 0.8 a pre mesec dana je bila 1.9?
Ma najbolje da mogu da ne gledam..Možeš jednostavno da ne pratiš cenu do februara, ako ne trejduješ. Sačuvaćeš dosta živaca.
Mislim da WLD može opet preko 3$, ali kao što mnogi konstatovaše, nema sigurice. Meni je od svih kovanica RAY ispao najzahvalniji za kupi-prodaj, ali sada je relativno visoko.Drugari imam lufta nesto usdt da ubacim... Jel ima neko neki predlog sta bi mogo? 😂
Imam fet, vet, rose, inj, dot, vra
Teo bi jos neki coin, za 200-300 usdt.
Ima neki predlog?
TAko sami ja nesto mislio.Doge. Kada govorimo do ceni/vrednosti kriptovaluta , najmanje se uzima u obzir profitabilnost. Do sada (i uvek) je bilo merilo sta kaze berza. Pustis na berzi pa sta mu bog da. Doge je zadnjih meseci - izuzetno isplatljiv za kopanje. u usa maltene cist profit je 80% sada vidi da li je pametno uloziti kapital u njega.
Eth - pa tu smo negde. Mozda dobar momenat za ulaz. Mozda padne jos malo , ali ocekujem u jednom momentu ponovo raketu.
Jer ameri guraju americki xrp, a ne ruski ethzasto ETH nije pipnuo ATH do sada?
Ne mogu da te savetujem sta da radis sa svojim novcem, ali mislim da ce xrp sad malo da saceka jer je gensler ulozio zalbu na presudu. A ovi iz xrp kazu da ce Trampova administracija to da odbaci. Posto se slikaju i veceraju sa Trampom, verovatno ce tako i biti.Danas pre podne okoo 9:25 je BTC=100650$
Niko da to napomene daje na kratko probio stotku.
Bliži se Tramp, pa mislim da polako klizimo na gore.
XRP probio 3$. Da li ga treba sada dirati, prebaciti u nešto drugo ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari