Nikad više 79kNIkad više 69k
ima li zlata tamo ?MATIC je baš pukao, kao i gomila drugih. Prošetam se ponekad po coinmarketcap.com, gledam neke kriptovalute i mislim se: "Čoveče, ovo je nekad bio top 20 novčić, a sad je mrtav i zaboravljen."
Ta opklada mi ni najmanje nije bila interesantna. Na šta se vredi kladiti je šta će od to dvoje da vredi kad se sadašnji kreditni ciklus okonča.
Od ATH me vise raduje javljanje La.Prestige. Drago mi je da si ponovo tu. Uzdravlje svima!
Pitam se da li će krenuti i kad? Mnogo zaostaje u odnosu na BTC 0,037, a samo godinu ranije je bio 0,077 Što bi sad trebao da bude taj odnos bar a to bi bio ETH 6,5-7kBiće to sada dtugačije jer Saylor neće da proda BTC za ETH/Altove.
Mislim da će ETH ubrzo da krene uz BTC i da preuzme ulogu narodnog BTC-a, a bumeri i stari kriptaši će holdovati BTC.
Ovim tempom ide negde pred svitanje 😌Jbte ovim tempom 100k ce do srede
Ali što negativa ne shvatam..Uvek bude alt sezone. Altovi su jedino što pruža neku ozbiljnu zaradu u ovim Ponzi ciklusima. Kupim raspali DOGE i za nedelju dana zaradim kao onaj ko je godinama holdao BTC.
Već je krenuo, pogledaj chart. Pre nedelju dana smo bili na nešto malo manje od 0.035. Ja sam krenuo u stepenasti prelazak iz BTC u ETH. Neću prebacti ceo BTC portfolio, naravno. Samo deo koji sam prebacio iz ETH u BTC kada je odnos bio 0.081. Mislim da i u ovom ciklusu možemo do 0.081, moguće i malo više.Pitam se da li će krenuti i kad? Mnogo zaostaje u odnosu na BTC 0,037, a samo godinu ranije je bio 0,077 Što bi sad trebao da bude taj odnos bar a to bi bio ETH 6,5-7k
Ali što negativa ne shvatam..
Ajde sada da iskoritimo Ponzi i zaradimo. Posle bežimo pa neka se neiskusni zaglave.Zato što ne postoji takva stvar kao što je besplatni ručak. Sve će ovo morati da se plati. Što misliš da ja gomilam zlato? Al ja to pričam NPC-jevima koji veruju da su pronašli fontanu večitog prosperiteta iz ničega. Nemoj više da me pitaš što i kako, pričamo u ovoj temi o cenama kombinacija slova.
Ok, svi smo svesni da je ovo Ponzi koji ce se izduvati u narednih pola godine max.
S obzirom da je BTC voz otisao i prevelik je rizik, ako pricmao o parama koje smo spremni da izgubimo koji Altcoin je sada konja na koji se treba kladiti?
ETH? Ili ima nesto pametnije?
Po meni voz je sada otisao kasno je pre dva meseca se kupovalo. Sad vrv najbolje da gledas sta je za sada najmanje skocilo pa to da uzmes. Skoro svi altovi imaju porstora da skoce za nekih 100% od sadasnje ceneOk, svi smo svesni da je ovo Ponzi koji ce se izduvati u narednih pola godine max.
S obzirom da je BTC voz otisao i prevelik je rizik, ako pricmao o parama koje smo spremni da izgubimo koji Altcoin je sada konja na koji se treba kladiti?
Daleko mu lepa kucaSaj, sta cemo sa LTC-om?
Ok, svi smo svesni da je ovo Ponzi koji ce se izduvati u narednih pola godine max.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari