Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2024)

MATIC je baš pukao, kao i gomila drugih. Prošetam se ponekad po coinmarketcap.com, gledam neke kriptovalute i mislim se: "Čoveče, ovo je nekad bio top 20 novčić, a sad je mrtav i zaboravljen."

Ta opklada mi ni najmanje nije bila interesantna. Na šta se vredi kladiti je šta će od to dvoje da vredi kad se sadašnji kreditni ciklus okonča.
ima li zlata tamo ?

Biće to sada dtugačije jer Saylor neće da proda BTC za ETH/Altove.

Mislim da će ETH ubrzo da krene uz BTC i da preuzme ulogu narodnog BTC-a, a bumeri i stari kriptaši će holdovati BTC.
Pitam se da li će krenuti i kad? Mnogo zaostaje u odnosu na BTC 0,037, a samo godinu ranije je bio 0,077 Što bi sad trebao da bude taj odnos bar a to bi bio ETH 6,5-7k

Za alt aezonu je u ovom trenutku dovoljno kupiti eth. Sve ostalo je kocka. Ako bude alt sezone, sa eth si vrhunski pozicioniran a najmanji je rizik, uz realnu šansu da u narednih 12 meseci napraviš značajnu zaradu prema BTC.

Poslednja izmena:
Uvek bude alt sezone. Altovi su jedino što pruža neku ozbiljnu zaradu u ovim Ponzi ciklusima. Kupim raspali DOGE i za nedelju dana zaradim kao onaj ko je godinama holdao BTC.

Pitam se da li će krenuti i kad? Mnogo zaostaje u odnosu na BTC 0,037, a samo godinu ranije je bio 0,077 Što bi sad trebao da bude taj odnos bar a to bi bio ETH 6,5-7k
Već je krenuo, pogledaj chart. Pre nedelju dana smo bili na nešto malo manje od 0.035. Ja sam krenuo u stepenasti prelazak iz BTC u ETH. Neću prebacti ceo BTC portfolio, naravno. Samo deo koji sam prebacio iz ETH u BTC kada je odnos bio 0.081. Mislim da i u ovom ciklusu možemo do 0.081, moguće i malo više.

Ali što negativa ne shvatam..

Zato što ne postoji takva stvar kao što je besplatni ručak. Sve će ovo morati da se plati. Što misliš da ja gomilam zlato? Al ja to pričam NPC-jevima koji veruju da su pronašli fontanu večitog prosperiteta iz ničega. Nemoj više da me pitaš što i kako, pričamo u ovoj temi o cenama kombinacija slova.

Zato što ne postoji takva stvar kao što je besplatni ručak. Sve će ovo morati da se plati. Što misliš da ja gomilam zlato? Al ja to pričam NPC-jevima koji veruju da su pronašli fontanu večitog prosperiteta iz ničega. Nemoj više da me pitaš što i kako, pričamo u ovoj temi o cenama kombinacija slova.
Ajde sada da iskoritimo Ponzi i zaradimo. Posle bežimo pa neka se neiskusni zaglave.

Ok, svi smo svesni da je ovo Ponzi koji ce se izduvati u narednih pola godine max.
S obzirom da je BTC voz otisao i prevelik je rizik, ako pricmao o parama koje smo spremni da izgubimo koji Altcoin je sada konja na koji se treba kladiti?
ETH? Ili ima nesto pametnije?

iu

Ok, svi smo svesni da je ovo Ponzi koji ce se izduvati u narednih pola godine max.
S obzirom da je BTC voz otisao i prevelik je rizik, ako pricmao o parama koje smo spremni da izgubimo koji Altcoin je sada konja na koji se treba kladiti?

Stvarno? Ja sam bio pod utiskom da pokušavaju ovde da me edukuju kako ovo nije Ponzi.

LM, ja sam u kučićima, kao i dosad. Ne želim nikoga da nagovaram, ali ako si radoznao, možda da probaš DOGS, ima ga na menjačnicama, skroz je nov i još nije krenuo, tako da verujem ima potencijal.

Po meni voz je sada otisao kasno je pre dva meseca se kupovalo. Sad vrv najbolje da gledas sta je za sada najmanje skocilo pa to da uzmes. Skoro svi altovi imaju porstora da skoce za nekih 100% od sadasnje cene

Pa IGY kao i mnogi viidm zna i da je ponzi i da kad ce da se izduva ali samo nije znao da ce da skoci kada tramp pobedi i da treba da kupi bilo sta pre dve nedelje do sada bi se skoro duplirao ali svi ostali parametri su ti i znaju se.

Kako mislis nije znao? Nije odve stvar da li se nesto zna jer nema pravila niti je ovo egzaktna nauka prevashodno s obzirom da nema ni realne upotrebe istog.
Ja sam investirao na drugu stranu, sada sa preostalim kesom kada sam dobio potvrdu da ponzi bull krece zelim da se bavim spekulacijama.

Ovde pricamo o spekulaciji, max 6 meseci naravno da nije sigurica ali to je ocena spram stanja ekonomije generalno.
Sve baziram na pretpostavci da smo u debelom problemu generalno i nema tog Trampa koji ce ovo da resi u kratkom roku.
To da li pricamo sada o 3, 6 ili 12 meseci do kulminacije naravno da ne mogu da pogodim.

Pepe

Nazad
Vrh Dno