Fascinantno mi je zasto ljudi veruju svemu sto neko objavi bez ikakvog dokaza.x.com
x.com
Evo ko je kupovao svaki dip. 😁
Oni stalno kupuju sa svim raspolozivim sredstvima. Stalno objavljuju podatke koliko su kupili.x.com
x.com
Evo ko je kupovao svaki dip. 😁
Jeste možda nebulozna strategija ali on se i ponosi sa time, tj. spominje to često i šali se na svoj račun, kako kupuje na ATH ali i na ATL, kupuje stalno.MS znači drži oko 1,2% svih BTC iskopanih do danas. U najboljem slučaju 1.5%, ako računamo procenu izgubljenih BTC-a. Meni je malo nebulozna strategija kupovati po bilo kojoj ceni. Možda se na kraju i isplati, a možda čovek jednostavno laže, ko što reče mali od palube.
Pa nije microstrategy zoran kole da moze da pise sta hoce bez posledica. Naravno da postoji dokaz. Kompanija mora da obavesti sec o svim promenama, a svaki izvestaj postoji na njihovom sajtu. Poslednji sam prikacio u prilogu.Fascinantno mi je zasto ljudi veruju svemu sto neko objavi bez ikakvog dokaza.
Evo ja isto posedujem 9 milijardi vrednosti BTC.
Nemoj da kvaris konsenzus na forumu. Ispod 60k bear market, iznad 60k bull market.da li sam docekao kontraindikator ? Prognoziralo se pad btc ispod 50k eto ga na 60k. Sada eto prognoza nikada ispod 50k sada je zadnji voz za cacak , bice put dugacak. Ne znam ljudi mnogo gledamo mi u taj zapad i u te njihove propagande. Ko pravi asic ? zapad ? sta ce biti sa cenom btc_a ako kina odluci da proda on sto ima ili sta ce se desiti ako RU proda? videli smo kako to izgleda kada deuch i usa rasproda . Kokice spremne bice zanimljivo.
Ako ne bude iznenadjenja btc ce mozda u ovom talasu dositici 62 pa ce pasti na 52 , sledeci 59 : 49 ... prognoziram crveni oktobar.
Mislis q4? Jer smo sad do oktobra u q3Možda će pre biti bull trap, nego bull market. Bull tek u Q3
mislim da od toga vise ne moze nize za ovaj ciklus...Opa, ETH/BTC 0.0387. Poslednji put smo ovako nisko bili 2021. godine. Neka me neko ispravi ako grešim.
I dalje ne ulazim, mislim da kad BTC krene da divlja moze odnos jos dole da ideee0.03 bit trebalo da je dno, tako da bih ja vec na 0.035 prelazio polako, za sada sad usao na 0.044
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari