Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2024)

MS znači drži oko 1,2% svih BTC iskopanih do danas. U najboljem slučaju 1.5%, ako računamo procenu izgubljenih BTC-a. Meni je malo nebulozna strategija kupovati po bilo kojoj ceni. Možda se na kraju i isplati, a možda čovek jednostavno laže, ko što reče mali od palube.

Posle njegovih objava obično sledi dip jer dok on kupuje ne zna se ko kupije samo se vidi da neko kupuje i uvek postoji "hipi" da je neko važan.

MS je praktično ETF, zato toliko kupuje. Zaduži se/kupi. Onaj ko želi indirektnu izloženost ka BTC-u, kupi njihove akcije.

MS znači drži oko 1,2% svih BTC iskopanih do danas. U najboljem slučaju 1.5%, ako računamo procenu izgubljenih BTC-a. Meni je malo nebulozna strategija kupovati po bilo kojoj ceni. Možda se na kraju i isplati, a možda čovek jednostavno laže, ko što reče mali od palube.
Jeste možda nebulozna strategija ali on se i ponosi sa time, tj. spominje to često i šali se na svoj račun, kako kupuje na ATH ali i na ATL, kupuje stalno.
btw ne kupuje on bulk u komadu odjedanput, nego povremeno, možda i svaki dan, samo objavi onda za koliko je kupio i po kojoj prosečnoj ceni, svaki kvartal ili tako nekako.
Kako god bilo, prosečna cena u totalu mu je $38k, trenutno je skoro 5 milijardi u profitu.

Meni je prosečna cena za 3 kupovine $48k, jedna je bila na $27k, druga na $56k i treća na $49k, idemo dalje .... :)

Fascinantno mi je zasto ljudi veruju svemu sto neko objavi bez ikakvog dokaza. :)
Evo ja isto posedujem 9 milijardi vrednosti BTC. :D
Pa nije microstrategy zoran kole da moze da pise sta hoce bez posledica. Naravno da postoji dokaz. Kompanija mora da obavesti sec o svim promenama, a svaki izvestaj postoji na njihovom sajtu. Poslednji sam prikacio u prilogu.
A Saylor je vec sebe obezbedio tako sto je prodao i prodaje akcije kompanije, pa i da sve propadne on lično neće biti u minusu.

Prilozi

• form-8-k_09-13-2024.pdf
    76.6 KB · Pregleda: 13
MS je napravio dugorocnu strategiju, sav nocac kojeg se docepaju trpaju u BTC jer nikada vise nece moci da se kupi za ove pare. Ovo je poslednji voz. Samo treba da sacekaju da krene lagano da skace i sve sto su uzeli se umnozava nenormalnom brzinom. Bilo da racunaju na godinu dana ili na 10 godina plan je vrhunski. Zamislite samo koliko ce ta kompanija vredeti sledece godine ili za 5 godina npr.

Sad bi bilo dobro da budemo iznad 61k neko vreme, pa da krene parabola :D

da li sam docekao kontraindikator ? Prognoziralo se pad btc ispod 50k eto ga na 60k. Sada eto prognoza nikada ispod 50k sada je zadnji voz za cacak , bice put dugacak. Ne znam ljudi mnogo gledamo mi u taj zapad i u te njihove propagande. Ko pravi asic ? zapad ? sta ce biti sa cenom btc_a ako kina odluci da proda on sto ima ili sta ce se desiti ako RU proda? videli smo kako to izgleda kada deuch i usa rasproda . Kokice spremne bice zanimljivo.

Ako ne bude iznenadjenja btc ce mozda u ovom talasu dositici 62 pa ce pasti na 52 , sledeci 59 : 49 ... prognoziram crveni oktobar.

da li sam docekao kontraindikator ? Prognoziralo se pad btc ispod 50k eto ga na 60k. Sada eto prognoza nikada ispod 50k sada je zadnji voz za cacak , bice put dugacak. Ne znam ljudi mnogo gledamo mi u taj zapad i u te njihove propagande. Ko pravi asic ? zapad ? sta ce biti sa cenom btc_a ako kina odluci da proda on sto ima ili sta ce se desiti ako RU proda? videli smo kako to izgleda kada deuch i usa rasproda . Kokice spremne bice zanimljivo.

Ako ne bude iznenadjenja btc ce mozda u ovom talasu dositici 62 pa ce pasti na 52 , sledeci 59 : 49 ... prognoziram crveni oktobar.
Nemoj da kvaris konsenzus na forumu. Ispod 60k bear market, iznad 60k bull market. :)

Možda će pre biti bull trap, nego bull market. Bull tek u Q3

Pitanje koje treba da se postavi, koliko ce btc dominace da opadne, jer obicno odatle krece alt sezona, a ovaj put ako je dosta BTCa u ETF oni nece nidje

Usdt supply stalno raste, ima dosta usdt koji cekaju sa strane tako da ima prostora i da se prelije u altove.
Sa druge strane, vecina menjacnica je zbog regulacija prestala da pruza usluge us retailu, zatim kina, rusija, kanada, iran, neke zemlje EU itd. nemaju pristup vecini menjacnica, pa je i teze imati alt sezonu nego ranije.
Verovatno je ovo jedan od razloga sto su pare isle on chain u meme coine (deluje mi da se to malo smirilo sto je dobro).
I jos jedan mozda i najvazniji razlog je hiperprodukcija shitcoina.

Nisam baš vičan društvanim mrežama. Ovo nije Skotijev zvanični nalog?

Jeste, zapratio sam ga tad kad sam postovao, to je sa mog phonea screenshot, taj gde je sanjao Satošija, onaj pre toga je sa Bitcoin News naloga, oni objavili to pa sam samo maznuo njihovu sliku.
Kad ima blue checkmark znači da je stvarno on i da je verifikovan :)

Opa, ETH/BTC 0.0387. Poslednji put smo ovako nisko bili 2021. godine. Neka me neko ispravi ako grešim.

Da, što kaže sunce, čini mi se da može još dole. Ja sam u jednom od prethodnih postova prognozirao da će odnos da se smanjuje kada BTC krene u bull, a ne tokom bear perioda.

Nazad
Vrh Dno