Pa kako sad jos jedan, malo mi je cela prica oko ovog merger-a sus iskreno iako sam imao sve coine (i dalje drzim dobar deo) na jako niskim ulazima.CUDOS ce izgleda da se utapa u ASI. Ne bi bilo lose mozda uvaliti nesto u njega obzirom da su ga dampovali kada se odredjivao odnos. (119:1 sa Fet-om)
Fellow Binancians,Nema bratko 🤷. Evo ja proveram od sinoć od kad sam se šokirao. Jedno 4800 kom imao, tj. nadam se da ih još imam.
Zove se kockanje Ne mogu da gresim dusu, Fet mi je lepo zaradio. Nije mi se uopste svidelo to spajanje u ASI iz istog razloga kao sto se ne svidja ni holderima Cudos-a. I ja mislim da to smanjuje potencijal za skok. Cim sam cuo za alijansu odmah sam to i rekao, 3 tokena se spaja u jedan, marketcap se preko noci naduva i donekle smanjuje moguci skok.Prvi put citam da neko ima bilo sta pozitivno da kaze o ASI coinu, svaka cast na hrabrosti ili kako se vec to zove..😊
Možda bi bolje bilo da stvari zovemo pravim imenom, ASI je za sada vrlo maglovit pojam a ispada da se on zapravo uključio u FET a ne obratno kakva je bila najava.Videcemo uskoro koliki je ASI potencijal.
Mmmmneeeee. Odakle ti to?Možda bi bolje bilo da stvari zovemo pravim imenom, ASI je za sada vrlo maglovit pojam a ispada da se on zapravo uključio u FET a ne obratno kakva je bila najava.
Ostala je skracenica Fet i to je vise manje to
Bas zvuci... obecavajuce. 😀 Podseca me kao na neki pojam iz NoLF ako se neko seca igre.Zove se Artificial Superintelligence Alliance, ostao je FET.
Ključna činjenica na koju treba obratiti pažnju.😝Ceo svet je pukao s mozgom.
Slazem se i sa time. To jeste ozbiljan faktor ali sto kaze @duhacjedan AI je u ovom trenutku jedino sto me zanima zbog hajpa. Sigurno je da nece svaki Ai projekat uspeti ali se hajpuje sve sto ima veza sa AI tako da ocekujem ozbiljan skok. NV je primemr kuda ide prica, oborili su rekord u prihodu jer sve grafe trpaju u data centre. Ovo je trenutak kada Ai hvata ozbiljan zalet i to ne treba zanemariti.Ključna činjenica na koju treba obratiti pažnju.😝
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari