Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2024)

Zato samo DCA. Dokupio sam nešto ETH-a i BTC-a na ovim padovima, a uzeo sam nešto i u ponedeljak. Dugoročno možemo samo na gore, a dno lokalnog kanala nemam nameru da jurim.

Ja cekam jos malo, mislim da ce ici dole do kraja nedelje, mada ja jurim solanu.

Napetost u vazduhu, svi ćute i čekaju?
Nema napetosti , oguglali smo. bese par puta 69 zagrcnu se dva puta pa posao nanize kao da ce posetiti had , al eto doslo do 62 koma 5 pa se kao odbi. i tako mesecima u krug jedna te ista shema i upravo zbog toga mislim da je opasno uci sada u te vode.

Opasno je možda za daytrade. Za HODL još uvek nije opasno, Idelano je bilo akumulirati u novembru i decembru prošle godine, ali daleko od toga da i na ovim cenama ne može da se uzme profit.

Nema napetosti , oguglali smo. bese par puta 69 zagrcnu se dva puta pa posao nanize kao da ce posetiti had , al eto doslo do 62 koma 5 pa se kao odbi. i tako mesecima u krug jedna te ista shema i upravo zbog toga mislim da je opasno uci sada u te vode.
BTC je začuđujuće žilav, uprkos svim zbivanjima na bliskom istoku, dampovanjim raznih vlada, MtGox-u, SECu, ko zna šta se još sve nije desilo otkad je dostignut ATH, a uopšte se ne ponaša po šablon kolapsa nakon ATH-a :) sazrelo dete .)

Ovde se dobro zakuvalo. Berza je imala dva dana velikih padova, sad je pred odlukom da li će ovde da stane ili je uptrend gotov i krajnji vrh je bio u julu.

Screenshot from 2024-08-02 20-23-01.png

I bond yields strmoglavo padaju. Ako US02Y nastavi ovako oštro kroz 3,8% gde je resistance, rekao bih da je to to, game over.

Screenshot from 2024-08-02 20-24-12.png

Čudilo bi me da se vrh desio pre nego što FED uopšte pokuša da spusti kamatne stope i dok su transport indeksi još jaki, ali moguće je.

BTC je začuđujuće žilav, uprkos svim zbivanjima na bliskom istoku, dampovanjim raznih vlada, MtGox-u, SECu, ko zna šta se još sve nije desilo otkad je dostignut ATH, a uopšte se ne ponaša po šablon kolapsa nakon ATH-a :) sazrelo dete .)
BTC je sigurica (ili najbliže tome moguće u svetu kripta). Mislim da je i ETH isto blizu (što se tiče stabilnosti, ne vrednosti).

Očekujem krvarenje ovih dana, obzirom da se sprema eskalacija sukoba na bliskom istoku.

Evo nas u 58k teritoriji a još se nije ni zapucalo, neke najave su da bi to moglo sutra da krene, mada možda ne bude ništa od toga, malo samo spasavanje obraza, mada ko zna, napeto je, rusi pumpaju Iran sa nabavkom oružja, ameri Izrael.

Pitam se zaista šta će biti sa altovima ako btc ode na 50k i niže, lako će on posle gore ...

Kakvi altovi, 5 valuta u vrhu i jos mozda 5 alternativnih, ostalo sve u bunar i zabetonirati ga zauvek.
Tone toksicnog djubreta kojim samo truju ljudsku pohlepu da preko noci postanu milioneri.

Fino sam predosetio. ETH sam postavio oredere do 2300, pa šta uhvati. Ne verujem da može ni do 2500.

Samo da potraje jos nedelju dana da mi se otkljuca neki usdt.

Pa ne puca samo kripto već sve, Bafet prodao 50% deonica u Apple, neki vide šta se sprema, čeka se samo kraj olimpijade :D
U suštini ja se ne bih obazirao na te stvari ali neki veći rat u svetu bi sigurno odložio izbore u US, što bi sprečilo dolazak Trampa i izvesnim strukturama to odgovara, tako da ne znam ovoga puta, moguće je sve.
Kako god bilo ja ne prodajem svoj bitkoin 💪

Pa ne puca samo kripto već sve, Bafet prodao 50% deonica u Apple, neki vide šta se sprema, čeka se samo kraj olimpijade :D
U suštini ja se ne bih obazirao na te stvari ali neki veći rat u svetu bi sigurno odložio izbore u US, što bi sprečilo dolazak Trampa i izvesnim strukturama to odgovara, tako da ne znam ovoga puta, moguće je sve.
Kako god bilo ja ne prodajem svoj bitkoin 💪
Vidim i bez Trampa i uz svetsku krizu i ratove, Btc nije mogao da dobaci od 15k do 73k. Toliko o tome.

Jači ATH za BTC možemo da očekujemo tek godinu dana nakon izbora u SAD. Moguće je da je krvarenje reakcija na moguće događaje i da će se do kraja nedelje stabilizovati situacija. BTC ne prodajem, a probaću sa ETH DCA, što sam već napisao. Target za prodaju može da bude nekih 3200, mada prvo da vidimo koliki će kanal biti.

Btc je bukvalno postao americki aset. Kad nema etf-ova cena je u slobodnom padu. Opet sve zavisi, makar kratkorocno, od toga da li ce krenuti da kupuju dip ili ce i oni poceti panicno da prodaju.

Ipak prođoše svi orderi. Nisam se nadao ovolikom kanalu, ali nije prvi put da nas je kripto "iznenadio". Vreme će pokazati da li sam loše rasporedio ordere i da li ETH može ispod 2K.

Lep opodavak proslenedelje ako bi moro da se kladim reko bi da idemo do 65-67 k pa polse ponovo jos jedna kapitulacija i to je to.

Juce nisam kupovo jel je skocilo skoro 9% prosle nedelje.
Pozdrav ljudi ja sam slab sa internetom jedno mesec dana pa slabo pratim.

Elem ja sam prodao sve kad je bio zadnji skok na nekih 65 ono sto sam kupovo za ispod 60.

Sad ponovo kupio ADA / ETH /DOT / BTC / UNI, ali ovaj put ozbiljnije ( ne 20% portfolija nego oko ~65% )..

I sledece nedelje ili do kraja ove pokupujem za ostatak BTC ili ALT- ove i to je to, vise USDC-a nemam.

Ostaje mesrcna kupovina..

Ja razmisljam da sve stavim u SOL, mada mozda deo ode u ETH

Kakav pokolj. 6 meseci rasta se restovalo za 1 vikend. Jos jednom dokazano da je sve samo spekulacija. Pitanje sad kako ce etf reagovati. Nemam vise stable-a a kes mi se svez ne ubacuje.
Preostaje hodl pa kako bude.

Kad bi mi Dziga pozajmio 10K, vracam 20K kad Render ode x4. :D

Postavljena još 2 ordera, obzirom da su svi orderi od juče prošli. Jedan na $2114, jedan na $2011, ETH/BTC je trenutno 0.044, a vidim da je jutros otišao i do 0.04. Na recimo poeriod od godinu dana, mislim da odnos može da se popne za bar 50%, 0,065-0,07 bi bio dobar izlaz.

Potrefilo se sve u isti čas, samo još fali da Iran zapuca.

Nemam više sa čime da postavljam ordere, to mi je što mi je, pa šta bude bude, videću za par godina gde sam :)

🙌

Nazad
Vrh Dno