Nema napetosti , oguglali smo. bese par puta 69 zagrcnu se dva puta pa posao nanize kao da ce posetiti had , al eto doslo do 62 koma 5 pa se kao odbi. i tako mesecima u krug jedna te ista shema i upravo zbog toga mislim da je opasno uci sada u te vode.Napetost u vazduhu, svi ćute i čekaju?
BTC je začuđujuće žilav, uprkos svim zbivanjima na bliskom istoku, dampovanjim raznih vlada, MtGox-u, SECu, ko zna šta se još sve nije desilo otkad je dostignut ATH, a uopšte se ne ponaša po šablon kolapsa nakon ATH-a sazrelo dete .)Nema napetosti , oguglali smo. bese par puta 69 zagrcnu se dva puta pa posao nanize kao da ce posetiti had , al eto doslo do 62 koma 5 pa se kao odbi. i tako mesecima u krug jedna te ista shema i upravo zbog toga mislim da je opasno uci sada u te vode.
BTC je sigurica (ili najbliže tome moguće u svetu kripta). Mislim da je i ETH isto blizu (što se tiče stabilnosti, ne vrednosti).BTC je začuđujuće žilav, uprkos svim zbivanjima na bliskom istoku, dampovanjim raznih vlada, MtGox-u, SECu, ko zna šta se još sve nije desilo otkad je dostignut ATH, a uopšte se ne ponaša po šablon kolapsa nakon ATH-a sazrelo dete .)
Vidim i bez Trampa i uz svetsku krizu i ratove, Btc nije mogao da dobaci od 15k do 73k. Toliko o tome.Pa ne puca samo kripto već sve, Bafet prodao 50% deonica u Apple, neki vide šta se sprema, čeka se samo kraj olimpijade
U suštini ja se ne bih obazirao na te stvari ali neki veći rat u svetu bi sigurno odložio izbore u US, što bi sprečilo dolazak Trampa i izvesnim strukturama to odgovara, tako da ne znam ovoga puta, moguće je sve.
Kako god bilo ja ne prodajem svoj bitkoin 💪
Pozdrav ljudi ja sam slab sa internetom jedno mesec dana pa slabo pratim.Lep opodavak proslenedelje ako bi moro da se kladim reko bi da idemo do 65-67 k pa polse ponovo jos jedna kapitulacija i to je to.
Juce nisam kupovo jel je skocilo skoro 9% prosle nedelje.
Ono trampovo izlaganje je bio top sell signal 😀Kakav pokolj. 6 meseci rasta se restovalo za 1 vikend. Jos jednom dokazano da je sve samo spekulacija. Pitanje sad kako ce etf reagovati. Nemam vise stable-a a kes mi se svez ne ubacuje.
Preostaje hodl pa kako bude.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari