Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2024)

Zar nije receno da se isplacuje dolarska protivrednost BTC-a u trenutku kad je mtgox otisao pod mac? Ili je to bilo za neku drugu menjacnicu? (Znam da sam negde ovo procitao)

Za ftx sam čuo priču da će isplaćivati u dolarima, za gox se priča da je u btc, bar u poslednje vreme.

Šta znači to prodavati u crvenom?!

Znaš li prijatelju po kojoj ceni sam ja npr. došao do mojih 2.17 MtGox BTCa?

Znači da je skoro bio 73 k a sada dosta niže + manje smo od pola godine udaljeni od naredne godine kad se očekuje pravo divljanje. Zato kažem da je crveno, nebitno kolko je plaćen. Onaj deo njih koji nije pobegao iz kripta verovatno ima taj detalj u vidu. Još verovatnije da im jasno kako ih nije zeznuo btc, nego neka dronjava menjačnica. Zato mi ima logike da većina ipak odluči da ne proda, nije finansijski savet.

Mt. Gox nije problem, neki average po korisniku je $700
Veći problem su Nemci, koji po svemu sudeći namerno hoće da spuste cenu, pikirajući najpogodniji momenat za prodaju, iako im ne odgovara da prodaju velike količine instant jer samim tim spuštaju i sebi vrednost jer prodaju po sve nižoj i nižoj ceni, oni to ipak rade, videćemo u ponedeljak, mada uhvatio sam negde da ima dosta čudnih stvari vezano za njih, niti objavljuju da bilo šta rade / su uradili, niti transakcije imaju smisla, do sada objavljene, ako sam dobro razumeo sve to što je poslato na menjačnice se vratilo nazad na prvobitnu adresu 🤷‍♂️

Gox isplacuje u btc-u trenutno. Ko god dobije btc posle toliko godina, logicno je da ce veci deo, ako ne i sve prodati. Da li sad na 57k, da li ce cekati jos pa prodati na 70k ili mozda i na 40k, svakako ce prodati. Ja licno bih prodao 50-80% istog trentka. Napravili su ipak 100x. To je sell likvidnost koja je bila zakljucana i koja treba da se upije. Ftx ce vracati kes, oni su prodavali kripto i vracace kes. To ce biti vrlo pozitivno kad se desi. Nemci imaju nekih 40k btc, nije neka ozbiljna kolicina ali sve kombinovano pravi paniku jer se ne prodaje otc vec direktno na menjacnicama.

Nema tu 100x kad dobijaju btc u vrednosti koja je bila tada u dolarima.
Većina je ionako prodala claim odavno.

Nema tu 100x kad dobijaju btc u vrednosti koja je bila tada u dolarima.
Većina je ionako prodala claim odavno.
Mislim da to nije tacna informacija. A ako jeste, jos gore, nece dobiti ljudi nego ce prodati Japanci. A i ti sto su kupili od kreditora ranije jedva cekaji da prodaju u velikom plusu. Svakako je to 142k btc koji su bili van cirkulacije, a sada ce uci u cirkulaciju.

Moguće vrlo, pa onda je to već ozbiljna suma, skupa sa Nemcima, nekih 7 milijardi, ako Japanci sve prodaju.
Nemcima je frka baš za kintu izgleda...

205813.png

To što su neki rekli da su primetili kako je btc vraćen na prvobitnu adresu je zato što su Nemci kupili nazad gomilu Bitcoina :ROFLMAO:
Koji ludaci lol, ali hvala im na dipu jer sam akumulirao fino na željenom nivou, postavio novi i finalni order na 49.6k , pa neka dumpa ko hoće ja sam spreman kako god :coffee:

To što su neki rekli da su primetili kako je btc vraćen na prvobitnu adresu je zato što su Nemci kupili nazad gomilu Bitcoina :ROFLMAO:
Koji ludaci lol, ali hvala im na dipu jer sam akumulirao fino na željenom nivou, postavio novi i finalni order na 49.6k , pa neka dumpa ko hoće ja sam spreman kako god :coffee:

Švabe su to, verovatno su napravili projekat o isplativosti shorta.

Ispade ipak da nisu kupili nazad nego im sell orderi nisu svi bili popunjeni pa je to što nije bilo popunjeno vraćeno nazad.
Nema šta, prodaće sve, na isti način, samo je pitanje koliko dugo će sve to potrajati.

Za Mt. Gox i da li je full isplata ili nije ... ne znam, čitao i danas, pišu ljudi, sa dokazima, da dobijaju 12-15% BTCa koliko su imali pre hacka i zatvaranja 🤷‍♂️

To je otprilike ovaj Mtgox kalkulator: https://www.ozcoin.com.au/index.php

“The German government still has over $2.3 billion worth of bitcoin, Mt. Gox has more than $8 billion, and the US government has over $12 billion,” one trader pointed out.

Šitić :(

Izgleda nam opet samo Ameri i ETF mogu pomoći da se ovo zaustavi ponedeljak popodne, kao u prošli petak kad su kupovali dip. Nadam se.

Poslednja izmena:
Pa da, taj kalkulator sve objašnjava , tako ispadne, nešto malo jače od 10%
Biće krvavo sve do kraja godine, u Q4 počinje i FTX da isplaćuje ...
Srećom ima likova koji mogu malo da ublaže bol, tipa Saylor, Dell, tu je i onaj Mr. 100 ako je to uopšte osoba :)
ETF naravno, retail više manje, hmm , biće interesantno.

Šta bi ovo , očekivali smo ispod 50k a on se vrati expresno na 58k? Superiška!! :)

Pa da, taj kalkulator sve objašnjava , tako ispadne, nešto malo jače od 10%
Biće krvavo sve do kraja godine, u Q4 počinje i FTX da isplaćuje ...
Srećom ima likova koji mogu malo da ublaže bol, tipa Saylor, Dell, tu je i onaj Mr. 100 ako je to uopšte osoba :)
ETF naravno, retail više manje, hmm , biće interesantno.
Ftx ce isplatiti kes po tadasnjim cenama (btc oko 20k). Oni su prodali vec kripto i sve sto su imali u grayscale etf-u. To ce biti vrlo pozitivni kad vrate.
Nemacka je opet poslala btc pre 2 sata na menjacnice, a cena ode gore. Svakog cuda 3 dana dosta.

Ne pišemo bombastične članke vi ili ja, već vesti plasiraju oni kojima je to u interesu, da umnože svoje milione, tako da čim ubijaju u mozak sa propašću cene kripta, znate na koju stranu će 😃

Ispade ipak da nisu kupili nazad nego im sell orderi nisu svi bili popunjeni pa je to što nije bilo popunjeno vraćeno nazad.
Nema šta, prodaće sve, na isti način, samo je pitanje koliko dugo će sve to potrajati.

Za Mt. Gox i da li je full isplata ili nije ... ne znam, čitao i danas, pišu ljudi, sa dokazima, da dobijaju 12-15% BTCa koliko su imali pre hacka i zatvaranja 🤷‍♂️

Obaraju cenu spot prodajom? Svaki tvoj post poslednje 2 strane mi samo doda par pitanja :ROFLMAO:

Aj finalni post od pocetka sta se tacno desilo, ko je koga? Samo proverene informacije molim :ROFLMAO:

Evo sad su poslali Nemci 16k btc na menjacnice. Sad jesu oborili cenu. :) Imaju jos nesto preko 20k, brzo ce i to proci.

Dobra fora :D

EXCLUSIVE FOOTAGE REVEALS PANIC WITHIN GERMAN GOVERNMENT OVER BITCOIN SALES

Navodno procurelo da će CPI m/m biti 0% CPI y/y pada na 3% a core CPI m/m 0,1%
Znaće se za po sata, ako je tačno, vreme za raketlu.

ASI Token Merger​

3561c1abeffd4b48b60f2e9025635bd2.png

Da li jos neko ima neki osecaj da nesto propusta ? kao neki svrabez kji nikako da pocesse? Moje peto ipo culo se podigao na yellow alert ,ali je sve mirno i tiho.

Lep opodavak proslenedelje ako bi moro da se kladim reko bi da idemo do 65-67 k pa polse ponovo jos jedna kapitulacija i to je to.

Juce nisam kupovo jel je skocilo skoro 9% prosle nedelje.

Što forum ovako kilavo radi već danima ? nemam app, samo browseri na telefonu i kompu.

Da li jos neko ima neki osecaj da nesto propusta ? kao neki svrabez kji nikako da pocesse? Moje peto ipo culo se podigao na yellow alert ,ali je sve mirno i tiho.
FOMO?
Imam ga sad, krenuo pre par dana da me hvata, da sam trebao još da kupim dok je bio dip, nekako sam 49k video kao realan target, sad nešto ne znam ni 58k da li ćemo videti više...
Mada, sve više verujem u ono kad kažu da nikad nije kasno za btc da se uzme, to mi je bilo ranije uvek malo čudno kad vidim da neki to govore, sada mi ima smisla, "it's going up forever Laura" LOL
Opet, nikad se ne zna šta novi dan nosi, evo recimo da je atentat na gospodina Donalda uspeo, bio bi ozbiljan crash svih marketa jer pitaj boga šta bi se sve dogadjalo nakon toga, gradjanski rat, vanredno stanje, anarhija neka 100%
50% btc 50% stejbl nije loš sistem, trenutno mi to PF, nivelacija neka, bitcoin has no top because fiat has no bottom haha

Nazad
Vrh Dno