Šta znači to prodavati u crvenom?!
Znaš li prijatelju po kojoj ceni sam ja npr. došao do mojih 2.17 MtGox BTCa?
Mislim da to nije tacna informacija. A ako jeste, jos gore, nece dobiti ljudi nego ce prodati Japanci. A i ti sto su kupili od kreditora ranije jedva cekaji da prodaju u velikom plusu. Svakako je to 142k btc koji su bili van cirkulacije, a sada ce uci u cirkulaciju.Nema tu 100x kad dobijaju btc u vrednosti koja je bila tada u dolarima.
Većina je ionako prodala claim odavno.
Švabe su to, verovatno su napravili projekat o isplativosti shorta.To što su neki rekli da su primetili kako je btc vraćen na prvobitnu adresu je zato što su Nemci kupili nazad gomilu Bitcoina
Koji ludaci lol, ali hvala im na dipu jer sam akumulirao fino na željenom nivou, postavio novi i finalni order na 49.6k , pa neka dumpa ko hoće ja sam spreman kako god
Germany's Surprise $111 Million Bitcoin Buyback
The German government recently reclaimed 1,915 Bitcoins worth $111.5 million from major exchanges such as Kraken, Bitstamp, and Coinbase.coinedition.com
Ftx ce isplatiti kes po tadasnjim cenama (btc oko 20k). Oni su prodali vec kripto i sve sto su imali u grayscale etf-u. To ce biti vrlo pozitivni kad vrate.Pa da, taj kalkulator sve objašnjava , tako ispadne, nešto malo jače od 10%
Biće krvavo sve do kraja godine, u Q4 počinje i FTX da isplaćuje ...
Srećom ima likova koji mogu malo da ublaže bol, tipa Saylor, Dell, tu je i onaj Mr. 100 ako je to uopšte osoba
ETF naravno, retail više manje, hmm , biće interesantno.
Ispade ipak da nisu kupili nazad nego im sell orderi nisu svi bili popunjeni pa je to što nije bilo popunjeno vraćeno nazad.
Nema šta, prodaće sve, na isti način, samo je pitanje koliko dugo će sve to potrajati.
Za Mt. Gox i da li je full isplata ili nije ... ne znam, čitao i danas, pišu ljudi, sa dokazima, da dobijaju 12-15% BTCa koliko su imali pre hacka i zatvaranja 🤷♂️
FOMO?Da li jos neko ima neki osecaj da nesto propusta ? kao neki svrabez kji nikako da pocesse? Moje peto ipo culo se podigao na yellow alert ,ali je sve mirno i tiho.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari