Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2024)

Sada bar znamo taktiku. Izaberite neki novcic, otici cu na njihov kanal da ih napljujem i prodamo posle. 10% od svakog clana na moju adresu.

Prodao sam upravo jos jednu kolicinu na 1.52. Da vidimo sta dalje.
Cekam ga 1.8+ 😁

Nije neka kolicina, steta 😅

Strax je kladionica... Zato i kazem 'cekam ga'

Cekam ga 1.8+ 😁

Nije neka kolicina, steta 😅

Strax je kladionica... Zato i kazem 'cekam ga'
Pazi ako dodjemo do 1.8-2 prodacu sve sto imam. Rizikovacu pa sta bude po cenu da ostanem bez njega. Time cu svakako uproseciti cenu onoga sto sam prodao na 1.27.

Po kojoj ceni si ga kupio?

Da li je realno, da ocekujemo nakon skoka altova btc do 63, a potom jednu manju korekciju? Ne verujem da ce se od ovog trenutka na dalje cene linearno kretati na gore.

Realno je. BTC ne sme dugo da ostane na ovom levelu. Odrzava se na oko 62K uz povremena izlete na gore od 500$ ali ako ne bude probio imacemo korekciju. I to je sasvim ok.
Cena nece linearno gore ali curi lagano vreme do polovljenja, pritisak je sve veci da mora gore.

Ratosiljao sam se Fil-a posle dugo vremena na nekih 5.72 i razmišljao pre neki dan da prelijem ETC u njega, ali nisam. Sada mogu da jedem sebi gaće. Kako god, ETC mi opasno kida živce, ali ne bih da se previše kockam. Razmišljam da ga prespem u BNB ili ETH. Kučići i mačići su previše porasli za moj ukus da bi sada uskakao. ICP je prvi krenuo i sve vreme čekao dok su drugi skakali, sasvim je moguće da opali ponovo.

Gledam ovaj FET i ne mogu da verujem koliki sam indijanac ispao.

Kupio ga pri 0.08, prodao za pisljivih 20% profita.
Sad je na 1.80 i svaki dan postavlja novi ATH.

ICP je prvi skocio i skakao je bas lepo. Sada je mac sa dve ostrice. Red je da krene jer nije dugo ali mozda nece ni da krene. Lova ide u ono sto ide na gore, ne na ono sto stoji. Mozda ga neko bude malo pumpao ali ja ga licno sada ne bih kupovao.
Danas sam iz istog razloga vu solanu uvalio u fetch i pepe, da pojacam najbolje performere.
Beam mi se zakucao i ne bih vise dinar dao u njega u ovoj fazi dok ne vidim da krene gore bar 20%.

@Klapaucius pricam ja za Fetch vec neko vreme sli dzaba kad se ljudi plase da udju u nesto sto je skocilo za 50% u nedelju dana. Sjajna je kupovina, mislim da ce brzo on na 5$ ako BTC nastavi gore.

Ratosiljao sam se Fil-a posle dugo vremena na nekih 5.72 i razmišljao pre neki dan da prelijem ETC u njega, ali nisam. Sada mogu da jedem sebi gaće. Kako god, ETC mi opasno kida živce, ali ne bih da se previše kockam. Razmišljam da ga prespem u BNB ili ETH. Kučići i mačići su previše porasli za moj ukus da bi sada uskakao. ICP je prvi krenuo i sve vreme čekao dok su drugi skakali, sasvim je moguće da opali ponovo.
ETC je u prethodna 2 ciklusa dolazio na samom kraju ciklusa. Ne mora da znači da će i sada, čisto info ako nisi primetio.

@Klapaucius pricam ja za Fetch vec neko vreme sli dzaba kad se ljudi plase da udju u nesto sto je skocilo za 50% u nedelju dana. Sjajna je kupovina, mislim da ce brzo on na 5$ ako BTC nastavi gore.

Veruj mi da ne prodje dan da ne pomislim da prodam sav DOT i pretocim u FET.

Sigurno ima jos prostora i sto je najbolje, bolje podnosi svaki pad BTC-a.

Ali onda kazem sebi, pa kad ga nisi zadrzao na 0.08, kako sad pri ovoj ceni da ga kupim.

Imali su i neke turbulencije skoro, pricalo se da su pred bankrotom, itd.

Ne znam koja količina je u pitanju, ali sigurno boli.

@[SAJ]ber Kurajber Pepe i ja gledam svaki dan i ne da mi se da prelomim. M. cap mu je samo par milijardi, tako da def može još gore, ali po pravilu, kad udjes u nešto, tog momenta krene dole.

Gledam ovaj FET i ne mogu da verujem koliki sam indijanac ispao.

Kupio ga pri 0.08, prodao za pisljivih 20% profita.
Sad je na 1.80 i svaki dan postavlja novi ATH.
Lako je iz ove perspektive biti indijanac ili general posle bitke :). 20% uopste nije lose. I ja trgujem otprilike sa tom nekom zaradom u 90% slucajeva. 10-20% i vise nego odlicno. I sada su novcici koje sam prodao skocili 20% vise ali sam ih svakako prodao sa profitom sto je jedino bitno. Dok god nisi u minusu sve je dobro a svi smo imali takve trejdove kada te povuce nesto. Doduse nekada i planski kupim/prodam nesto sa gubitkom ako sam na nekom drugom novcicu zaradio vise nego sto sam izgubio na prvom a vidim u kom pravcu ide market.

Pepe ima i 2.0 verziju, čisto da znate.
Ako mislis na Pork ja ga ne bih ni stapom pipnuo.

@Laki1 ne znam dokle ce ludilo da traje ali dok BTC vuce na gore ja se ne plasim, skakace, to je jedino bitno.
Jesino se ozbiljno razmisljam sada da BEAM rasprodam i uzmem Floki npr. To mi je oko soma. Beam je zakucao i ne mrda 15 dana sto se meni ne svidja iako sam dobar 50% na njemu. Samo nadji novcic malo malo pa skoci i to je to.

Poslednja izmena:
Auu ovaj Pepe 500 % za mesec dana . Hvala za dobar short tip :)
update: upravo ga shortovao za 5k pa cemo videti. Funding rate pozitvan pa ce i to malo pomoci nadam se bar 30% u narednih nedelju dana

Auu ovaj Pepe 500 % za mesec dana . Hvala za dobar short tip :)
update: upravo ga shortovao za 5k pa cemo videti. Funding rate pozitvan pa ce i to malo pomoci nadam se bar 30% u narednih nedelju dana
Ma I ja shortovo pepe od preključe, reko nemoguće da to sranje nastavi da toliko skače. Početno sam i uzeo nešto na shortu kad je ljosnuo jutros..kad ono međutim! Plus još dobar funding što reče ti, al Pepe ne jbe živu silu!!

Naleteo sam na twitteru na sliku.
Otpor na 64k je sve slabiji.

Prilozi

• GHyUCOoa8AAagiy.jpeg
    GHyUCOoa8AAagiy.jpeg
    227 KB · Pregleda: 69
Fetch danas ali najkasnije sutra napada 2$, isto vazi i za BTC koji ce napasti 64K. Opasno je blizu i ovako. Pepe otkida, skinuce nulu kako je krenuo.

Pa zar po istoriji ne treba da padne, pa posle halvinga da skoci beskonacno? :D
Ako je suprotno, onda se ocekuje pad posle halvinga?

Kako se pokazalo u proslosti?

Ja halving ne bih cekao u novcicima uopste. Najkasnije 1. Aprila izlazak. Ustvari poslednji dan marta pred zatvaranje svece. Posle su sve sanse da ce biti damp.

Slažem se za damp pre polovljenja. Pitanje je ko želi koliko da rizikuje. DCA prilikom prodaje će biti dobra ideja i u aprilu. Ja sigurno neću čekati sa svim koinima polovljenje, ali ću sigurno neki deo ostaviti do nedelju dana pred isto.
Ako mislis na Pork ja ga ne bih ni stapom pipnuo.
Ne, postoji Pepe 2.0 coin (PEPE2). Nije isto što i PORK. Kažu da je moćniji i moderniji od prve verzije :).

Nemojte samo da vas ostave u FIAT-u :p
Jeste narativ oko halving-a posebna prica, ali uticaj na cenu preko ETF-a je ~10X veci nego uticaj smanjenja nagrade, tako da sustinski halving mnogo manje utice na cenu sada

Nazad
Vrh Dno