90$ done, 100$ soon.Kida 🙂
Celih 2% up..beži iz te bede
O kojim ciframa pricate kada su u pitanju kucici i ostale gluposti tog tipa? Cumcoin 😀 Koliko ulazete? Okvirno? Neko moje misljenje je da se ne moze ozbiljno zaraditi na tome jer ljudi uglavnom ne smeju/ne zele da uloze vecu svotu novca osim onih koji znaju sta se sprema i koji pumpaju te novcice. Moze on da skoci i 25x ako si ulozio 10-50eu nije nesto "life changing". Da li je neko ulozio neku vecu svotu? Ja nikada ne bih smeo jer je rizik prevelik. Tipa da ulozim 20-50k nema sanse.
Svaka čast Labello, poslušao sam te za LTC. Sada je oko 90$. Šta sada ?Ide do 90 sigurno, a ako ostane sve zeleno i do 100$. Strpljenje Medo.
Skidam kapu vama koji ste uzeli x10 i više profit 🙂
Ja u Solani, Dotu i Maticu...nešto se i nisam ovajdio do sada. Biće valjda još neka kruška i za ovo musavo ciganče
Ja do 1K ulozim bez problema, to mi je neka psiholoska granica po shitu.O kojim ciframa pricate kada su u pitanju kucici i ostale gluposti tog tipa? Cumcoin 😀 Koliko ulazete? Okvirno? Neko moje misljenje je da se ne moze ozbiljno zaraditi na tome jer ljudi uglavnom ne smeju/ne zele da uloze vecu svotu novca osim onih koji znaju sta se sprema i koji pumpaju te novcice. Moze on da skoci i 25x ako si ulozio 10-50eu nije nesto "life changing". Da li je neko ulozio neku vecu svotu? Ja nikada ne bih smeo jer je rizik prevelik. Tipa da ulozim 20-50k nema sanse.
Ja do 100 eur. Generalno mi je dosta manji ulog i u ove normalne, pa mi 100 onako ok za shit, jedino se kajem što ne uze nijedno kuče. Sad nisam pametan, da li će ići još puta xy ili je već rizično. Kad se setim da se i za doge mislilo da je na 0.00X visoko, a on skinuo i te dve.Ja do 1K ulozim bez problema, to mi je neka psiholoska granica po shitu.
Npr, kreneš sa: 'hvala vam na ovom pitanju..'Dzigi u strax_u su velike oci. Ne mozes nekom reci da je glup iako jeste. to treba neznije , lepse umotano u celofan...
Najjace...Pokusao sam da objasnim da su glupi, tako sto sam im i rekao da su glupi...
Ne mozes nekom reci da je glup iako jeste. to treba neznije , lepse umotano u celofan...
ADA 0.18$ =>0.9-1.8$
Sve zavisi kako trziste ide, ako nastavi, kesiraj sve na 98, nemoj da cekas okrugao broj, uvek bude neki dump na tim lepim brojevima.Svaka čast Labello, poslušao sam te za LTC. Sada je oko 90$. Šta sada ?
Ušao sa 13000e, po 83$ prosek mislim, pa sada da izađem, ali u šta ubaciti tih 14-15k e ?
Šta vi ostali mislite, da li sačekati još malo da dođe na 100$ ?
Kako si uspeo na sol da se ne ovajdis, meni je kupovina bila do 20$, prosek mi ie manji od toga?Skidam kapu vama koji ste uzeli x10 i više profit 🙂
Ja u Solani, Dotu i Maticu...nešto se i nisam ovajdio do sada. Biće valjda još neka kruška i za ovo musavo ciganče 😂
O kojim ciframa pricate kada su u pitanju kucici i ostale gluposti tog tipa? Cumcoin 😀 Koliko ulazete? Okvirno? Neko moje misljenje je da se ne moze ozbiljno zaraditi na tome jer ljudi uglavnom ne smeju/ne zele da uloze vecu svotu novca osim onih koji znaju sta se sprema i koji pumpaju te novcice. Moze on da skoci i 25x ako si ulozio 10-50eu nije nesto "life changing". Da li je neko ulozio neku vecu svotu? Ja nikada ne bih smeo jer je rizik prevelik. Tipa da ulozim 20-50k nema sanse.
Kupio ga kad je bio na 122$..posle toga je 2 meseca novčić bio u bunaruKako si uspeo na sol da se ne ovajdis, meni je kupovina bila do 20$, prosek mi ie manji od toga?
Sada bar znamo taktiku. Izaberite neki novcic, otici cu na njihov kanal da ih napljujem i prodamo posle. 10% od svakog clana na moju adresu.Za inat su ga napumpali, jer si ih vređao na kanalu.
Pomerio sam granicu i isplatilo se. Prodao sam svu Solanu dana i uvalio u Pepe i Fetch. To mi je jedino imalo logike i isplatilo se. Imam nepunih 9K u njima.Ja do 1K ulozim bez problema, to mi je neka psiholoska granica po shitu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari