ja bih malo da zeznem vestacku inteligenciju koja se ipak bazira na analitici . par greski u slovnom nizu nije strasno. poruka sa greskom se dekodira u kvantnom umu bez greske pri tome ostane ispod radara. Ima AI jos mnogo da nauci. nista dobro od nje , na zalost ne ocekujem.Pise se Langley i nije sediste FBI nego CIA
Kakva prica o novcicu? Macman je napisao za razvoj vestacke inteligencije a ne razvoj FET-aKako god da se piše, interesantna priča o tom novčiću.
Bice ovo samo pitanje kadPodelio bih svoju otvorenu poziciju. Usao sam u BTC na 98k vrlo povoljno mi se cini da je napad na 100k. Imam dve pozicije za zatvaranje 103k, 109k. Poluga je x10. SL je na 97k
Ja imam PTSD od prosla dva bear market-a, pa ne bih bas eksperimentisao da vidim koliko visoko moze da ide 😂 Meni je target za izlaz $5-$10FET ili zamalo ASI to ide na 100$ lagano 🤝
Elon Mask i moguca integracija u X / Twitter.Nemam pojma sta ovoliko gura XRP, jos malo i flipovace SOL.
Imaš unazad u postovima od člana Simke1984 lepo objašnjeno, stepenasta kupovina i stepenasta prodaja i nema greške. Naravno, ko ume da bude dosledan i ko je otporan na FOMO.Bilo bi dobro kada bi neko od iskusnijih predlozio neke strategije za uzimanje profita, mislim da bi svima znacilo. Naravno not financial advice. Jer kad krene ludilo velika vecina se zavoza i na kraju ostane bez veceg dela profita.
Normalno. Prodas kad si zadovoljan s cenom, kad nisi ostavis ili dcaSuština je da ako si na nekom trejdu u plusu, nebitno koliko, ne treba žaliti što je moglo da bude i x2, x3.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari