Šta je novo?

Diskman Sony D777

masasha

Čuven
Učlanjen(a)
09.01.2002
Poena
601
Sta mislite o ovome. Mnogi mi govore da je super, ali cena mu je malo visoka. Da li se isplati uzeti to s obzirom na cenu od 1000 DM.ctp;

masasha je napisao(la):
Sta mislite o ovome. Mnogi mi govore da je super, ali cena mu je malo visoka. Da li se isplati uzeti to s obzirom na cenu od 1000 DM.ctp;

discman Sony D-777 ne postoji. zainteresovao si me sa ovom cenom od 1000 dem-a pa sam hteo da vidim o cemu se radi iako sam skoro gledao sony-eve discman-e po net-u i nigde nisam video ni dvostruko manju cenu za najskuplje modele...cak ni za mp3 discman...

postoji Sony ST-D777S digital tuner koji spada u neku visoki klasu [bar po ceni koja je 500 i kusur funti]

Sta mislite...

Sta mislite o Sony D-EJ625 diskmenu? :wave;

ajde zakacite taj sajt sa cijenama i karakteristikama ako vam nije problem

Re: Re: Diskman Sony D777

majka je napisao(la):
discman Sony D-777 ne postoji. zainteresovao si me sa ovom cenom od 1000 dem-a pa sam hteo da vidim o cemu se radi iako sam skoro gledao sony-eve discman-e po net-u i nigde nisam video ni dvostruko manju cenu za najskuplje modele...cak ni za mp3 discman...

postoji Sony ST-D777S digital tuner koji spada u neku visoki klasu [bar po ceni koja je 500 i kusur funti]

Pa nije lose ni proveriti pre nego sto kazete nesto, jer covek je bio u pravu, tj D-777 postoji a to mozete i proveriti i na ovoj slici
slika oznake na D-777

inace na ovoj stranici ima cak 10ak slika tog uredjaja

slike D-777

sto se cene tice, zao mi je ali ne mogu pomoci

Vrh Dno