Sine Nebojsa
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.02.2008
- Poena
- 319
Da skratim pricu,stvar stoji ovako,posle one legendarne grmljavine,opisane u postu o internetu,moj prijatelj posle nekog vremena utvrdi da mu komp ne radi,odnese u jedan servis,tamo kazu napajanje i maticna,odnese na radno mesto (opstinska uprava)nece ni tamo,kazu hard disk crko,iznerviran odnese u drugi servis,tamo kazu isto hard crko,i on kud ce kupi novi (4500 din) hitachi 320 gb u ovom zadnjem servisu i komp radi.Medjutim ja ne budem lenj,nego uzmem od njega taj hard i ubacim ga kod mene kao master,i gle cuda ovaj vaskrso,ne da radi nego samo tako,podigao se i stari sistem,ali ja sam instalirao novi i stvarno radi,skinuo sam hd tune pro trial 15 dana,eror scan i helth diska sve ok,ni jedna greska ili bad sector,disk je inace ExcelStore Tehnologies 250 gb kinez a evo i ocitavanja sa hd tune
transfer rate :
minimum 46,1 mb/s
maximum 90,8 mb/s
average 76,3mb/s
access time 18,8 mb/s
burst rate 118,1mb/s
cpu usage 2,2%
i sad nisam pametan,a nije ni moj drug,dal da bije nekog ili da ubije sebe :d,svi ga proglasili mrtvim a hard radi,ja bih ga zadrzao za sebe uz malu doplatu,al mi nije jasno kako nece da radi kod njega u kompu,i to potvrdila tri servisa ...sta vi mislite na osnovu ovih podataka sa hd tune.
transfer rate :
minimum 46,1 mb/s
maximum 90,8 mb/s
average 76,3mb/s
access time 18,8 mb/s
burst rate 118,1mb/s
cpu usage 2,2%
i sad nisam pametan,a nije ni moj drug,dal da bije nekog ili da ubije sebe :d,svi ga proglasili mrtvim a hard radi,ja bih ga zadrzao za sebe uz malu doplatu,al mi nije jasno kako nece da radi kod njega u kompu,i to potvrdila tri servisa ...sta vi mislite na osnovu ovih podataka sa hd tune.