Šta je novo?

Disciples III ???

Odlozeno za Q1 2009...

imas par ekspanzija za dvojku, preziveces, ako nisi vec odigrao sve to po 3 puta ;)

не надам се да ће тројка моћи да достигне квалитет двојке...

Makar da se jedinice bolje razaznaju na mapi. U dvojci sam imao muke da vidim gde mi je koja vojska, a tek neprijatelje....

imas par ekspanzija za dvojku, preziveces, ako nisi vec odigrao sve to po 3 puta ;)

kompletan serial Disciplesa je predjen sa svim rasama. Uopste mi se ne svidja novi koncept grafike u D3. 2D grafika je mnogo lepsa (detaljnija) za ovakvu vrstu igara. Ma nema veze, da mi probamo i D3 samo da se igra nesto kvalitetno od poteznih fantasy strategija.
Meni licno Heroes nisu i ne mogu da primirisu Disciples-u.
Inace sta mu dodje to Q1.

прва четвртина, тј први квартал године.

Davno sam jos dobio na nagradnoj igri u Svetu Kompjutera Disciples 2 i od tada sam potpuno batalio Heroes of Might and Magic serijal. I sad na laptopu imam tu igru instaliranu, koja je po meni bolja i od legendarnog Heroes 3. Jedva cekam treci nastavak posto sam pregazio sve expanzije za dvojku.

Davno sam jos dobio na nagradnoj igri u Svetu Kompjutera Disciples 2 i od tada sam potpuno batalio Heroes of Might and Magic serijal. I sad na laptopu imam tu igru instaliranu, koja je po meni bolja i od legendarnog Heroes 3. Jedva cekam treci nastavak posto sam pregazio sve expanzije za dvojku.

Kako su ovi krenuli, mi igru ne vidimo jos koju godinu.........:D

Znaci posle ovoliko odlaganja mislim da su moguce samo dva ishoda... Ili ce igra biti tooliko dobra i postace legenda ili ce zakopati serijal totalno...

Toliko tema o Disciples III a retko ko gde shta pishe... Nek moderator lepo sve prebaci u jednu!

I sta bi? Jel probao neko?

I sta bi? Jel probao neko?

:wave:

ja sam probao... pa igra je zapakovana na 4.74 gb a kada je raspakujete dobijate image od preko 7 gb...

e sada sto se tice same igre, ja iskreno nisam puno igrao ovaj serijal a ni heroje ali koliko sam igrao heroje ovo dosta podseca na iste, pa isto imate da u glavnom zamku gradite one dodatne stvari pa onda vam je tu ogranicen broj kretanja koji mozete da napravite...

sto se tice same grafike lepa je i dosta je igra optimizovana tako da ce onima koji imaju starije racunare da radi lepo...

na pocetku imate da birate tri rase: The Empire, The Legions of the Damned, and the Noble Elves, to su rase koje imate da birate... nazalost nisam igrao puno samo par minuta cisto da vidim dali to radi i da za sve one koji se pitaju igra je na engleskom!!!

да ли сам нешто пропустио? прича се о овој игри? :trust:
http://en.wikipedia.org/wiki/Disciples_III

било је приче по форуму о њој, напљувана је

Ja vec treci put pokusavam sebe da nateram da je zaigram duze od 10 minuta, posto sam bio veliki fan drugog dela, ali jednostavno nije to to!

да ли сам нешто пропустио? прича се о овој игри? :trust:
http://en.wikipedia.org/wiki/Disciples_III

било је приче по форуму о њој, напљувана је

da bas o toj igri se prica! neznam zasto je toliko napljuvana ali koliko sam mogo da vidim ima dosta slicnosti sa herojima... e sada sto neki ocekuju grafiku da se useres u gace kada je vidis, pa pricu da te drzi godinama kraj iste igre pa neznam ni ja sta sve ljudi ocekuju od igara ali po meni lepa igra za ubijanje vremena!!!

e sada sto svi nemamo isto razmisljanje i sto svi trazimo dlaku u jajetu to je vec prica za sebe!!!

moje licno misljenje je da netreba se oslanjati na tudje razmisljanje nego ako oces da sam procenis kakava je igra skini je probaj pa onda kazi a ne na osnovovu nekoga ko nije ni probao ili je cuo nesto pa je doso ovde i napisao necije misljenje a ni sam nema svoje pa drugome pokvari mozda lepu igru i sate vremena kraj nje mu uskarti onda samo napred i slusajte sta vam drugi govore!!!

ја сам ту игру скинуо и пробао још прошле године, и баталио је чим сам видео кретенски систем борбе, који је као у херојима. све остало може да прође, чак и избацивање ундеад расе.

ја сам ту игру скинуо и пробао још прошле године, и баталио је чим сам видео кретенски систем борбе, који је као у херојима. све остало може да прође, чак и избацивање ундеад расе.

kao sto rekoh svako ima pravo na svoje misljenje! ok kada probas pa doneses svoje zakljucke ali pricati nesto sto si cuo (nemislim licno na tebe) to vec nije ok ni prema sebi ni prema onim ljudima koji posle citaju ove komentare!!!

za sada sam malo prezauzet sa drugim stavrima koje radim a igram singularity pa tako da mi je sada to malo prioritet ali polako odigrace se i ovo...

uostalom ko je voleo heroje volece i ovo a ko nije nemora, mada opet nemora da znaci ni da ce ljubitelji heroja da se sloze samnom ali igri svakako treba dati sansu i probati igrati malo duze od 10 minuta!

Poslednja izmena:
Upravo tako, rekao si sustinu!

Nisam još stigao da probam igru, ali sad me zanima šta to fali sistemu borbe u herojima?

што се мене тиче, не фали му много, али оно што ме је везало за disciples 2 је управо феноменалан систем борбе, нема померања јединица али се зато мора пазити на иницијативу, парализу, вардове, имуност на одређене елементе... ух кад се сетим свега туга ме хвата због штете направљене тројци.

Same mape i 2d grafike su zaista fantasticne kao i ranije, ali ti momenti na bojnom polju izgledaju toliko grozno da jednostavno sve pada u vodu.. Uzeh malopre da skidam i ovu finalnu englesku verziju da vidim da slucajno nije nesto menjano u medjuvremenu, mada su male sanse...

borba ovde i nema nikakvog izazova, ubacish tenkove i to je to :| bar je tako u pocetku na prve dve tri mape ne znam za kasnije. na mapi imaju tilovi koji daju x2 na melee ili magic damage i to je to (a na tome se moglo poraditi iha haj)

spellovi su dostupni od samog starta svi (samo zavisi koliko imas resursa da ih istrazis), i jaki spellovi su odmah prvog i drugog nivoa, a i na mapi ih imas kupiti za sitnu lovu

i tako. nisam bio fan prethodnih delova, igrao sam samo keca pre 100 godina i ne secam se mnogo toga, ali bilo je mnogo mrachnije i ozbiljnije skoro pa morbidno, ovo je onako trala-la-la (sto je i nromalno jer je bilo u 2d sad je 3d :) mada nije losa samo nije nista specijalno

Poslednja izmena:
Pa to i jeste poenta price. Igra je, kada se gleda sama za sebe, prosek. Medjutim, oni koji su obozavali drugi deo (ja :)), totalno su razocarani kompletnom izvedbom (grafika, sistem borbe), tako da ovaj zadnji deo, sto se fanova tice, nije morao ni da izadje. Bolje da su stancovali kvalitetne expansion packove.
Dvojka je bila jedna od retkih igara uz koju sam provodio sate i sate i jedva iscekivao sledecu kampanju da provedem sate i sate :)
Kad se samo setim tog jedinstvenog sistema borbe, koji je nadasve fenomenalan, mada na prvu loptu deluje prost, on je mnooogo slozen i jos vise zabavan.
Unded-ovi, najbolja rasa, gde/zbog cega su nestali ?!?!
ŠTETA......

budite srecno sto nije fps/tps :d

Drugi deo je doooosta bolji od ovog shita.

Juce sam bas igrao nekih sat vremena (video da je shit posle 10 minuta ali resio da joj dam sansu) i domah je usledio ununstall.

Nazad
Vrh Dno