Kod unapredjivanja jedinica, da li je dovoljan jedan level-up da se jedinica unapredi u sledecu, ili prvo mora da se postigne level koji ta sledeca jedinica ima? Ne znam da li je bug, ali na primer drugi fighter ima level 7, treci ima level 13, ako udjem u borbu sa lvl 7 i napredujem, fighter mi automatski dobije lvl 13 (cak se i prikaze posle borbe da su svi dobili npr. 350 exp, a on 7500).
Meni se gore pomenuti problem zamene grada dešavao samo u IV chapter-u Empire kampanje.
U pitanju je engleska verzija igre build v1.06.
Osim ovog bug-a nisam naleteo ni na jedan drugi.
Igra je tesko ruganje svemu sto je uradjeno zakljucno sa Disciples II.
Ubacen ruzan 3D engine , sve jedinice i gradjevine prekopirane (igrao samo kampanju sa Imperijom).
Magije su uzas ne vidjeni. Pa ono nema veze sa mozgom. Lvl 1 i lvl 4 magija se razlikuju koja koliko daje ili oduzima nekom. A tek animacija bacanja istih je za preki sud.
Gde su one prelepe i raznolike magije koje su krasile D2 ???
I povrh svega kampanja ne poseduje nikakvu pricu. Od pocetka do kraja misije imate mozda 10 redova teksta koje mozda prozborite sa nekim.
Sve u svemu nevidjena glupost i smrt jednog prelepog i unikatnog serijala.
Preterujete sa pljuvanjem.
jel iko ima problema sa snimanjem igre? Odradim save uredno gali sacuvanog statusa nigde,tj nemam sta da ucitam?!
Igra je tesko ruganje svemu sto je uradjeno zakljucno sa Disciples II.
Ubacen ruzan 3D engine , sve jedinice i gradjevine prekopirane (igrao samo kampanju sa Imperijom).
Magije su uzas ne vidjeni. Pa ono nema veze sa mozgom. Lvl 1 i lvl 4 magija se razlikuju koja koliko daje ili oduzima nekom. A tek animacija bacanja istih je za preki sud.
Gde su one prelepe i raznolike magije koje su krasile D2 ???
I povrh svega kampanja ne poseduje nikakvu pricu. Od pocetka do kraja misije imate mozda 10 redova teksta koje mozda prozborite sa nekim.
Sve u svemu nevidjena glupost i smrt jednog prelepog i unikatnog serijala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari