Šta je novo?

Disciples 3

RazbojNick

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2004
Poena
845
Treba da izadje tokom 2005, a pravice je ruski MiST Land za potrebe SFI-ja. Ako neko nekim cudom ima ili nadje screenshot, neka da.

Mozda pre tokom 2006, posto su tek poceli da je rade.
Nece valjda da je upropaste, posto niko iz Strategyja ne radi na njima.

RazbojNick je napisao(la):
Mozda pre tokom 2006, posto su tek poceli da je rade.
Nece valjda da je upropaste, posto niko iz Strategyja ne radi na njima.

Pssst bre. Nemoj da pricas takve stvari. Uznemirices Optija. :D :D :D

A, bre ???
Kakav sad Mist, koji su bre ti !??
To ne mora da ispadne lose ukoliko ih finansiraju sa zapada, Ruje mogu itekako da naprave opasnu stvar, ali uvek je problem budzet.
Ooooo....

Rusi stvarno umeju da prave dobre stvari, a često i očigledno vole to što rade. Možda je i bolje što nema nikoga iz Strategyja ako je suditi po Rise of the Elves. Naravno, analogija je sa NWC, koji kada je jednom zasrao, samo išao dole.

Ali, to je samo možda.

malo skrecem sa teme, ne znam koliko je to pozeljno :)

spominje se mist, ja sam veliki fan, presao sam mist exile u mahu i pao na bulj.., nego skoro se pojavio uru-ages beyond myst, poceo sam da igram i malo se smorio, da li je to originalan nastavak?

nisam se zabo ili nesto slicno, samo mi ne izgleda kao da je to to, exile me je kupio od samog pocetka, a ovo :(....

www.mistland.com (nema veze sa mist igrom, tako se zove "preduzece").
Meni se svidese svi delovi Disciplesa 2, ali to je stvar ukusa, a o ukusima ne treba raspravljati. Ne kazem da Ruje ne umeju sa igrama, ali ja nista ne bih menjao i samo bih izbacivao dodatke za D2 (zato me brine sto niko iz SFI ne radi na igri). E sad, to sam isto mislio i za Half-Life i Warcraft2, dok nisam video trailer za HL2 i odigrao WC3, ali to su retki slucajevi...
Drzim palce da igra bude izvedena kao i D2 (samo nek' mi ne diraju Undeadove).

Stvarno su svi delovi vrh.

Nazad
Vrh Dno