Šta je novo?

disciples 2

mikac79

Čuven
Učlanjen(a)
27.12.2001
Poena
619
izasao je prvi expansion za ovu igru Guardians of light. Jer je neko vec nabavio?

Imam ja.Na 2 cd-a je i standalone je.

jer rezes to?

Gde se nalazis da se to nareze ako moze?

Ja sam u centru kod politike.

ajde

narezi mi to na 2 princa pa cu ja sutra kad budem dolazio da ti ponesem 2 prazna. Ako mozes prepodne da ja to preuzmem super, a ako ne reci kad mozes

Necu moci sutra prepodne, tek oko 17 h. Jel` ti to odgovara? Doom jos nisam narezao pa ako imas ti narezi meni i ponesi kad budes dolazio.

fon

ajde ostavi neki fon da mogu da te cimnem oko 17 ako budem stigao, moze?

063-7776315 :D

Jel dolazis u centar ili ne?

ma bio sam

u centru sam bio do sad ali nisam mogao da izadjem na pauzu. Doci cu sigurno sutra opet ali cu krenuti ranije, pa cu svratiti

Ja sam ti narezao. Sutra mogu bilo kad(samo me cimni na mob) i jel ces mi narezati Doom III alpha?

hmm

nazalost ne. Disk je trebalo da bude kod Miroslava ali je nepovratno izgubljen.

Da ne bi otvarao novi topik postavicu pitanje ovde. Naime i ja sam nabavio ovu igru i koliko vidim ima i prvi deo u sebi(Dark Pro.) medjutim kada kliknem na ekspanzn deo, Guardian of light, trazi da inportuje lidera level 10 ili nekog veceg, medjutim ja sam svoje statuse izbrisao pa mi treba neki. Voleo bi da to bude neki sa Empire-om i po moguctfu da lider bude warrior, ali ako nema daj sta das, zadnje vreme doslo :beat:

saljnite mi na mail [email protected]

Brate ja sam imao slican problem ali resio sam ga tako sto sam presao igru iznova (prvi put mi je ostao samo Uthera da ubijem).Mislim nije fora sad mog lika da posaljem krvavog stecenog ako hoces savet odigraj igru na easy, koristi sifre za pare i magiju bas kad si u sah-mat poziciji i precices relativno brzo igru.

aj srecno i ako ti trebaju sifre samo kazi.

ma nema sanse da igram ponovo dark prophecy samo da bi imao save game za guarian of light, ako hoces posalji ako neces nema veze nacice se vec neko :confused:

Man at arms je napisao(la):
Brate ja sam imao slican problem ali resio sam ga tako sto sam presao igru iznova (prvi put mi je ostao samo Uthera da ubijem).Mislim nije fora sad mog lika da posaljem krvavog stecenog ako hoces savet odigraj igru na easy, koristi sifre za pare i magiju bas kad si u sah-mat poziciji i precices relativno brzo igru.

aj srecno i ako ti trebaju sifre samo kazi.
:confused:

?

kako?

pa pustis dark prophecy i kucas wearethechampions za prelazak nivoa, kad dodjes do zadnjeg kreiras lik(mora da bude level 1) i eksportujes ga, a onda pocnes guardian of light sa tim herojem, a u njemu kucas stairwaytoheaven za nivoe (nabudzis heroja odprilike koliko je bio jak kad si zavrisio prvi deo) i onda normalno igras.

Nazad
Vrh Dno