Šta je novo?

Disciples 2 pitanje

Masan

Zapažen
Učlanjen(a)
01.01.1970
Poena
10
Nikako da provalim ako da koristim madjije. Naime znam kako da proucavam magije u gradu, ali nikako da te magije prenesem na Mage-a (posto mi je heroj mage on nema nikakva ogranichenja u magijama). Jedino mogu da koristim magije koje su zapisane na onim `artijama koje nalazim usput ali ni jednu koju izucavam u dvorcu. Kad otvorim onaj prozor za madjije tu su samo one koje imam na `artiji (ako uopste u tom trenutku imam `artiju)
Hvala unapred.
Pozdrav

Taj tvoj mag odikuje se vestinom da koristi scrollove koje nalazi usput.Inace svaki lik moze da baca magije i to samo jednu vrstu magije po potezu.Evo na primer moj lik je fighter i moze takodje da baca magije.

Alex je napisao(la):
Taj tvoj mag odikuje se vestinom da koristi scrollove koje nalazi usput.Inace svaki lik moze da baca magije i to samo jednu vrstu magije po potezu.Evo na primer moj lik je fighter i moze takodje da baca magije.

Nasao sam u medjuvremenu. Inace nisam znao kako da bacam magije koje nisu na scrollu, posle sam nasao. Mag baca dve magije po potezu (ako se ne racunaju scrollovi) i jevtinije su mu magije (sto se tice mane)
Hvala u svakom slucaju.

Nazad
Vrh Dno