Šta je novo?

disable asus touch pad

einstein

Čuven
Učlanjen(a)
19.12.2001
Poena
660
Ne mogu da nadjem nacin da disablujem touchpad na Asus 1015 PEm modelu. Kada kliknem Fn+F3 on kaze touchpad disabled ali opet radi :wall:. Kada disable-ujem u drajveru isto opet radi :mad:. Da li neko ima resenje za ovo :wall:

Hah ja imam taj problem na nekom dell-u, ali posto je kevin, nisam se mnogo smarao da nadjem resenje....ako neko ima resenje, neka napise :) (os: ubuntu 10.10 )

Probaj varijantu Control Panel - Hardware and Sound - Mouse - Disabled

Druga varijanta je ona koju si proba ako sma te dobro razumeo u Device Manager-u

I treća varijanta je da reinstaliraš neophodne drajvere kao bi ti prečica FN plus nešto npr F3 funkcionisala

Poslednja izmena:
Probao da deinstaliram, ali fora je da meni pokazuje da je disabled, a opet radi. Probaću ovo za moje, ali zar neće to da isključi i miša?

U okviru opcija za miša se nalazi opcija za dodirnu pločicu

Poslednja izmena:
Nasao i kliknem na stop device i pise disabled i radi :smash:

P.S. meni je drajver7.0.5.11 ali ne verujem da je do toga

Poslednja izmena:
Ukloni taj drajver, ukloni drajver za tastaturu obriši zaostatke restartuj pa probaj sa novom insalacijom drajvera

Jel imas neku ideju za ubuntu? Ubuntu cak ni ne detektuje touchpad, ali radi sasvim normalno

Evo i kod mene od jutros ne moze da se ide na disable, kliknem fn f9 i pise on i to je to, a off ne moze, a sinoc je moglo. :d....u cemu li je fora? I to bas sad kad kucam i treba mi grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Nazad
Vrh Dno