Šta je novo?

DirectX 9 Beta2

E svaka čast za link! Ja sam hteo to da objavim u vestima, ali rek'o koja je poenta kada je može skinuti samo registrovani beta tester Microsofta. :( Zato sam i odustao. Gde bre nađe ovo? :) Iskustvo, a? ;)

Prvu betu sam probao i ispravila mi je neki problem sa Need For Speed 5 (koji me je stalno random izbacivao sa 8.1). Moracu da probam i ovu. Jos da je hardvera koji moze da iskoristi nesto od toga... i softvera koji moze da iskoristi nesto od tog hardvera...

MAD_MUzzY je napisao(la):
Polako :D
Nije jos ni izasao novi DX a ti bi odma i Hardwer i Software za njega :D
Uostalom eno ti Parfelija(tm) :D sa "punjom" podrskom za dx9, kao i novi Rade.

:D Da. Verovatno im demoi podrzavaju DX9 tako da cete moci da uzivate gledajuci im demoe :D

DX 9 & Rade 8500 LE Gigabyte

Meni radi sasvim odlicno barem sto se tice testiranja i bije odlicne rezultate...

3D Mark 2001 SE score 10040 na 1024x768@32bit

Abit BD7II
Intel 1.6 512kb @ 2.23
8500 Radeon LE core 297 mem 297
DirectX 9 i Win XP
256 Samsung PC 2700

Zaboravih da dodam

Driver for XP 6118 koji ima podrsku za DirectX 9 (Leak driver) FX

Jel neko uspeo da pokrene 3D Mark 2001 SE sa novim DirectX-om. Meni stalno izbacuje poruku da je neophodno instalirati DX 8.1 da bi program radio. Po stranim casopisima i sajtovima sam vidjao rezultate u 3d Mark-u sa novim DX-om (doduse u pitanju je bila Beta 1). Ako neko zna sta je potrebno uraditi neka postuje.

Kao sto rekoh isprobano

Isprobano i radi sve bez problema jos samo da mi radi Miro DC10 + ostao bih ja na XP-eu i na DirectX-u 9 ali .... Drajveri za miro su zaista "strava uradjeni"cheers

Nazad
Vrh Dno