Šta je novo?

DirectX 9.0c - stvarno VELIKI problem

• Začetnik teme Začetnik teme Z1000
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Z1000

Slavan
Učlanjen(a)
25.11.2007
Poena
319
pre koji dan sam instalirao novi windows,najnovije drajvere za graficku,i naravno directX 9.0c verzija - 4.09.0000.0904(naucio napamet od silne muke verziju)...instaliram cod2,pokrrenem directx problem,iinstaliram scarface,pokrenem-directx problem i tako za sve jednu igru.takodje u dxdiag na testu direct 3d - step 8 je failed??please help ne znam sta da radim vise...

A sta ti tacno pise?

test failed at step 8 (creating 3d device):HRESULT = 0x80004005 (generic failure)...jel postoji resenje a da ne reinstaliram windows??

Koja graficka je u pitanju? Obicno uz svaku igru stize nova verzija DX-a. Pokusaj da instaliras DX sa neke najnovije igre.

Poslednja izmena:
i jesam ne vredi...imam verziju dx-a koju sam naveo.grafa ati radeon 9600xt 256 mb??

oznaka 4.09.0000.0904 je u stvari oznaka za dx 9.0c, tako da ....
skini najnovije whql drajvere za grafu, najnoviji dx (znaci iz novembra) i to je to!
naravno prethodno deinstaliraj postojece drajvere i pri instalaciji novih iskljuci antivirusni prog!

resen problem,trebalo je instalirati stari catalyst

Molim te reci mi koji i daj link ako je to moguce posto ja ludim zbog ovog problema 🙁

Edit: Reseno, hvala Bogu uz pomoc Omega drivera 😀

Poslednja izmena:
Kada se instalira sistem mislim da je preporucljivo instalirati najsveziji DX, pa onda ostale drivere po redu...

Poslednja izmena:
Ajoj, isti problem sa HD 2600pro 512MB AGP na KT400 ploci... Pa jel ovo simptomatično kod ATI-ja?? Rešenje se opet (izgleda) svodi na instalaciju starih drivera.. Ma ne mogu veceras da se smaram i sa tim! Koja je ovo brukaaaaaa :wall:

Ajoj, isti problem sa HD 2600pro 512MB AGP na KT400 ploci... Pa jel ovo simptomatično kod ATI-ja?? Rešenje se opet (izgleda) svodi na instalaciju starih drivera.. Ma ne mogu veceras da se smaram i sa tim! Koja je ovo brukaaaaaa :wall:

A pravili su tako dobre drivere za dobre karte ( 9500pro i 9800pro).

omega 7.4 i resicete sve probleme.od 7.8 pa na ovamo nema prave podrske za agp.ima srecnika kod kojih rade novi ali ih je jako malo

Nazad
Vrh Dno